kız hadi bakalım bi tane daha mı....![]()
bilmiyorum canım ama bu ay ben pek ümitli değilim yaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız hadi bakalım bi tane daha mı....![]()
biz de öptük canım aklımız kalbimiz dualarımız seninle eve gidince habersiz bırakma bizicansu1109 sağol canım icimi ferah tutmak için kendimi paraliyorum inşallah hhayırlarla devam eder . sarjim çok az opuyorum hepinixi eve gidince girerim inşallah
haberlerde görmüştüm yabancı bi kadın
her ay şiddetlş bir şekilde adetini görüo
kiloda almıo spor yaptığı için dokuzuncu ayın sonunda bi sancı tutuo hastaneye gidio şookk doğum yaptığını öğrenio :) 9ay hiç anlamamış hamile olduğunu anaamm biz bi an donup kalırız bi anda bebek kucağına gelio :))
ama düşünsene opsikolojiyi bianda kucağına bebek veriolar senin diye sen daha kendini hiç hazırlayamamışken bebeğeonlar çok küçük ihtimaller ama olabiliyo tabii ki,benim ananemde 6ay adetini görmüş düzenli 4.ayında anlamış :)
ayy çok heyecanlı hadi inşallah yavrum ya![]()
ayyyyyyyyyyy ne güzel konuşuyon sen öyle vallaaa bilmiyorummm pek umudum yok ama inşalllaahhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu beybican mı geliyore yoksaa kıııııııııızzzz![]()
aynı benimkiaynen valla çok heyecanlı eşim akşam tutturmuş sen yat otur dinlen işe gitme ağır kaldırma dedim dur daha hamile değilim ya hamileysen riske atmayalım diyo karnımın üzerine yatmayacakmışım oda delirdi artık![]()
aynen valla çok heyecanlı eşim akşam tutturmuş sen yat otur dinlen işe gitme ağır kaldırma dedim dur daha hamile değilim ya hamileysen riske atmayalım diyo karnımın üzerine yatmayacakmışım oda delirdi artık![]()
bnmkide daha öğrenmeden dokunma çocuğuma ağlama çocuğumu üzme yorma kendini çocuğumu yorucan vesaire hrp havalar girdi iyicene ekşi yediğimdd kız mı olacak diodu ..ay benımkide gecen ay daha ilk denememiz öyle seyler diyodu![]()
kuzum merak etme geçiyor iğnenin acısı
bir kaç gün sürüyor bide halsiz bırakıyor
bende yaşamıştım onları
kızlarr ben öğleden sonra hsg ye gidicem dua edin bana![]()
ama düşünsene opsikolojiyi bianda kucağına bebek veriolar senin diye sen daha kendini hiç hazırlayamamışken bebeğe
korkmaaaaa güzel haberler vereceksin bizeeeee dualarımız seninle canım benimmmmKızlar hastanedyim doktor keseyi goremedi kan verdim şimdi dua edinn bana
bi kız doğum yapınca öğrenmiş bebeğini :)Valla burdaki birçok arkadaş şimdiden hazır...5 aylık bana bebegin olacak deseler gayette mutlu bir psikolojide olurum şahsen...:) Zaten hazır olmasa bebek yapmakla uğraşmaz kanımca.
bi kız doğum yapınca öğrenmiş bebeğini :)
:)hahahahoda iyimiş.
Ben varimkimsecikler kalmadı buralarda....![]()