- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.219
- 248
- 38
yani muhtemelen öyledir ama birden fazla olursa da zararı olmaz gibi geliyogebelik için iki gün aralıkla ilişki öneriliyor ya ama ilişki olacak günlerde bir defa değil mi o gün için sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani muhtemelen öyledir ama birden fazla olursa da zararı olmaz gibi geliyogebelik için iki gün aralıkla ilişki öneriliyor ya ama ilişki olacak günlerde bir defa değil mi o gün için sadece
yani muhtemelen öyledir ama birden fazla olursa da zararı olmaz gibi geliyo
zararlı olmaz ama kalite düşer benım bugun hemen aynı koylukta yinemi çalışma yapsamki ya![]()
oo iyi gıdakladın maşallah kızzzzzzararlı olmaz ama kalite düşer benım bugun hemen aynı koylukta yinemi çalışma yapsamki ya![]()
benimde ovuler biti ama dünde koyuyduu yarın bat zaten bakalım neler olacakkk
oo iyi gıdakladın maşallah kızzzzzdeğerlendir bence de kaçırma altın yumurtladın mübarek
![]()
![]()
yarar yarar allah çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah kuzuuayyy işe yarasında altın gumuş teneke her yumurtaya razıyım balım ya![]()
yarar yarar allah çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah kuzuu
zararlı olmaz ama kalite düşer benım bugun hemen aynı koylukta yinemi çalışma yapsamki ya![]()
ohhhhhhhhhhhh çok şükür canım gözümüz aydınn vallahi yazının sonunu getircem derken yüreğim cıkcaktı ağzımdan ,bu kadarla gelmiş geçmiş olsun inşalalhhhhhCanlar yeni geldik eve sabahtan beri hastaneden hastaneye dolandik çok yorgunum. Sabah bahsetmistim keseyi goremedi diye haftaya gel dedi beta bakti bide esimle kan uyuşmazlığımiz var onu istedi . öğleden sonraya kaldık tabi beta ilk 1300 küsur çıktı. Doktora ddim cuma 724du artmasi iyu mi ? İyi dedi . uyuşmazlık testi de çıkmamıştı . dedim eğer pozitif çıkarsa acile gitmem gerekir mi iğne için oda dedi negatif çıkarsa iyi ama pozitif olursa geçmişler ola ! Yapacakbbirşey yok dedi anne de bebekte etkilenir dedi öyle korktum ki(( halbuki oglumda yaptırmıştım dusukte gerek olmadı negatif çıktı dedim oda geçerliliği 12 hafta dedi . artık korumaz seni diye ekledi .ordan da endokrine gittim tiroid ilacina başladık eve gelirken de öğrendik ki sonucum negatif çok sukur Rabbime inşallah sorunsuz devam eder
aaaa bak bieşy daha öğrendimmmen önemlisi o koyuluktan sonraki silikleştiği gün işte o gün yumurtladın demek![]()
Canlar yeni geldik eve sabahtan beri hastaneden hastaneye dolandik çok yorgunum. Sabah bahsetmistim keseyi goremedi diye haftaya gel dedi beta bakti bide esimle kan uyuşmazlığımiz var onu istedi . öğleden sonraya kaldık tabi beta ilk 1300 küsur çıktı. Doktora ddim cuma 724du artmasi iyu mi ? İyi dedi . uyuşmazlık testi de çıkmamıştı . dedim eğer pozitif çıkarsa acile gitmem gerekir mi iğne için oda dedi negatif çıkarsa iyi ama pozitif olursa geçmişler ola ! Yapacakbbirşey yok dedi anne de bebekte etkilenir dedi öyle korktum ki(( halbuki oglumda yaptırmıştım dusukte gerek olmadı negatif çıktı dedim oda geçerliliği 12 hafta dedi . artık korumaz seni diye ekledi .ordan da endokrine gittim tiroid ilacina başladık eve gelirken de öğrendik ki sonucum negatif çok sukur Rabbime inşallah sorunsuz devam eder
aaaa bak bieşy daha öğrendimmm![]()
hmmmmmmmm bak işte yaa böyle güzel açıklamalar yapılsın ne güzel de anlatıyo benim kuşummmmmmmm o zaman adete kdr yapim ben şu testleri de bitireyim oh rahatlarımtabi şekerim..yumurta regli bitiminden sonra gün ve gün olgunlaşıyor seni teste gördüğün kırmızı ikinci çizgi senin yumurtanın olgunlaştıgını gösteriyor. o yüzden gün geçtikçe rengi koyulaşıyor. silikleştiği gün yumurtan çatlamış oluyor o yüzden silikleşiyor zaten![]()
a a ben onu bilmiyodum nası yani koyulaştığı değil silikleştiği günmü önemlien önemlisi o koyuluktan sonraki silikleştiği gün işte o gün yumurtladın demek![]()
kuzum merak etme sen dua et..Allah hayırlısı ile bebişinizi size bağışlasın....Canlar yeni geldik eve sabahtan beri hastaneden hastaneye dolandik çok yorgunum. Sabah bahsetmistim keseyi goremedi diye haftaya gel dedi beta bakti bide esimle kan uyuşmazlığımiz var onu istedi . öğleden sonraya kaldık tabi beta ilk 1300 küsur çıktı. Doktora ddim cuma 724du artmasi iyu mi ? İyi dedi . uyuşmazlık testi de çıkmamıştı . dedim eğer pozitif çıkarsa acile gitmem gerekir mi iğne için oda dedi negatif çıkarsa iyi ama pozitif olursa geçmişler ola ! Yapacakbbirşey yok dedi anne de bebekte etkilenir dedi öyle korktum ki(( halbuki oglumda yaptırmıştım dusukte gerek olmadı negatif çıktı dedim oda geçerliliği 12 hafta dedi . artık korumaz seni diye ekledi .ordan da endokrine gittim tiroid ilacina başladık eve gelirken de öğrendik ki sonucum negatif çok sukur Rabbime inşallah sorunsuz devam eder
hmmmmmmmm bak işte yaa böyle güzel açıklamalar yapılsın ne güzel de anlatıyo benim kuşummmmmmmm o zaman adete kdr yapim ben şu testleri de bitireyim oh rahatlarım![]()
kuzu bizim cahillik bitmeyecek bu gidişle....aaaa bak bieşy daha öğrendimmm![]()
a a ben onu bilmiyodum nası yani koyulaştığı değil silikleştiği günmü önemli