Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

haberlerde görmüştüm yabancı bi kadın
her ay şiddetlş bir şekilde adetini görüo
kiloda almıo spor yaptığı için dokuzuncu ayın sonunda bi sancı tutuo hastaneye gidio şookk doğum yaptığını öğrenio :) 9ay hiç anlamamış hamile olduğunu anaamm biz bi an donup kalırız bi anda bebek kucağına gelio :))
:D
bizde ortada fol yo yumurta yok belirti sanıyoz herşeyi hahahaha :D

onlar çok küçük ihtimaller ama olabiliyo tabii ki,benim ananemde 6ay adetini görmüş düzenli 4.ayında anlamış :)
ama düşünsene opsikolojiyi bianda kucağına bebek veriolar senin diye sen daha kendini hiç hazırlayamamışken bebeğe

ayy çok heyecanlı hadi inşallah yavrum ya :KK49:

aynen valla çok heyecanlı eşim akşam tutturmuş sen yat otur dinlen işe gitme ağır kaldırma dedim dur daha hamile değilim ya hamileysen riske atmayalım diyo karnımın üzerine yatmayacakmışım oda delirdi artık:KK53::KK53::KK53::KK53:

aynen valla çok heyecanlı eşim akşam tutturmuş sen yat otur dinlen işe gitme ağır kaldırma dedim dur daha hamile değilim ya hamileysen riske atmayalım diyo karnımın üzerine yatmayacakmışım oda delirdi artık:KK53::KK53::KK53::KK53:
aynı benimki :D :D yazık valla bu adamlara ya

ay benımkide gecen ay daha ilk denememiz öyle seyler diyodu :D

ay benımkide gecen ay daha ilk denememiz öyle seyler diyodu :KK70:
bnmkide daha öğrenmeden dokunma çocuğuma ağlama çocuğumu üzme yorma kendini çocuğumu yorucan vesaire hrp havalar girdi iyicene ekşi yediğimdd kız mı olacak diodu ..

kuzum merak etme geçiyor iğnenin acısı
bir kaç gün sürüyor bide halsiz bırakıyor
bende yaşamıştım onları

kızlarr ben öğleden sonra hsg ye gidicem dua edin bana o_O

ben çok kötü oldum 2 gün sancı yaptı karnımın içi. sanki kesik gibi.zor dayandım.
hadi hayırlısı dualarımız seninle. gidip gelince bizede anlat olup biteni .

ama düşünsene opsikolojiyi bianda kucağına bebek veriolar senin diye sen daha kendini hiç hazırlayamamışken bebeğe

Valla burdaki birçok arkadaş şimdiden hazır...5 aylık bana bebegin olacak deseler gayette mutlu bir psikolojide olurum şahsen...:) Zaten hazır olmasa bebek yapmakla uğraşmaz kanımca.

Valla burdaki birçok arkadaş şimdiden hazır...5 aylık bana bebegin olacak deseler gayette mutlu bir psikolojide olurum şahsen...:) Zaten hazır olmasa bebek yapmakla uğraşmaz kanımca.
bi kız doğum yapınca öğrenmiş bebeğini :)

sasknn sasknn allah yardımcın olsun...aman sakin ol gelince banada anlat bende girecem bende korkuyorum...hayırlı haberlerle gel İnşaallah....

Slm kızlar ben hala hastayım sizde ne var ne yok var mı yeni hamileler ben hastalığa yenik düşüp benical cold kullandım bat a 6 gün kaldı

Back
X