Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Adete kadar yapmana gerek yok aslında çift çizgi aynı renge geldikten sonraki gün silikleştiğinde 2 gün üst üste mutlaka çalışılmalı ondan sonra dilersen yaparsın ama gerek kalacagını sanmam... :) silikleştiği gün diğerine oranla daha önemli :KK70:
:

kız ben boşunamı yoruldum stres yaptım o zaman tühh tühhhh :D

aynen öyleeeee...ovulasyon testinin çalışma sistemi bu şekilde. :KK66: iki çizgi de aynı renge geldiğinde yumurtan olgunlamıştır ve 2 gün içinde çatlayacaktır...silikleşmeye başladıgı gün yumurtan çatlamıs demekki o 2 gün çok önemli
o zaman koyu çıktığında 1
ertesi gün 2
ve diğer ertesi gün 3
ardarda çalışılmalı mı dersin

:

kız ben boşunamı yoruldum stres yaptım o zaman tühh tühhhh :KK70:

ehehehe :D ne bileyim kız ben biliyosunuz diye heçç söylemedim..:) ama yine boşa gitmiyor sonucta spermler 72 saat yaşabildiği için senin yumurtan çatlayana kadar canlı kalabiliyolar o yüzden değerlendirin diyolar...Ama aslın önemli olan gün silikleştiği gün :D

ehehehe :KK70: ne bileyim kız ben biliyosunuz diye heçç söylemedim..:) ama yine boşa gitmiyor sonucta spermler 72 saat yaşabildiği için senin yumurtan çatlayana kadar canlı kalabiliyolar o yüzden değerlendirin diyolar...Ama aslın önemli olan gün silikleştiği gün :KK70:

ozaman hergün çalışak bari bak şimdi ya insan erken anlatır yhaa :D o zaman bugun beklesemmi kız dr sana atim 2. testi

o zaman koyu çıktığında 1
ertesi gün 2
ve diğer ertesi gün 3
ardarda çalışılmalı mı dersin

koyulaştıgı gün çalışırsın, ertesi gün hala koyu ise es geçersin....sonraki gün tekrar bakarsın hala koyu ise istersen çalışabilirsin keyfine kalmıs amaaaa 2 gün sonraki testin eğer ki silikleştiyse o gün mutlakaaaa ama mutlaka çalışılmalı şekercimmm.

Adete kadar yapmana gerek yok aslında çift çizgi aynı renge geldikten sonraki gün silikleştiğinde 2 gün üst üste mutlaka çalışılmalı ondan sonra dilersen yaparsın ama gerek kalacagını sanmam... :) silikleştiği gün diğerine oranla daha önemli :KK70:
bi dahaki aya kalmasın sevmedim her gün çubuğa işemek hiç zevkli değil :D :D :D

koyulaştıgı gün çalışırsın, ertesi gün hala koyu ise es geçersin....sonraki gün tekrar bakarsın hala koyu ise istersen çalışabilirsin keyfine kalmıs amaaaa 2 gün sonraki testin eğer ki silikleştiyse o gün mutlakaaaa ama mutlaka çalışılmalı şekercimmm.
o zaman benim birincil görev koyulaşmasını beklemek ... ondan snra da silikleşsin diye bekle dur :D

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 51
ben kaçar kızlaarr mesai bitti sabah görüşürüz sağlıcakla kalın hepinizi teek teek mucukluyorumm :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

ay yumurtlasan bi dert yumurtlamasan bi dert arkadaş yha :D

Back
X