Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Merhaba bır oncekı konuda vardım bırak sıkıntılı bır ay gecırdık ve gıremedım buraya ama bugun hamıle olduğumu ogrendım tedavıyle bat 11 ekımdı bugun kan testı sonucum 144 geldı gec yumurtladık bırak ama şükür tuttu. Darısı ısteyen herkezın basına :)
Hatirladim tabikide cok sevindim cnm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin...guzel haberi alinca bizimlee paylasman unutmamana ayrica sevindim...:KK19::KK19:

Merhaba kizlar ben araniza balikesirden katiliyorum iki aydir bebek istiyoruz bu ay ins nasipse Allah isteyen herkese nasip etsin haftasonu dogumgunum ve bat gunum ins adet görmem dua edin bana hamiş anneler :KK200:

Merhaba kizlar ben araniza balikesirden katiliyorum iki aydir bebek istiyoruz bu ay ins nasipse Allah isteyen herkese nasip etsin haftasonu dogumgunum ve bat gunum ins adet görmem dua edin bana hamiş anneler :KK200:
Merhaba cnm hoşgeldin. ..inşaallah hayirli haberler alirsin Allah gonlundekini hayirli etsin...

ALTINIM ALTINIM gördüm canımmm değerlendirebildin mi bari :KK66:

ayıpsın kaçarmıııı :D ay iinşallah tutar valla yine ayaklar havada kımıldamadan yattım yarım saat şimdi işin yoksa batı bekle :KK61: şimdi ovüyüde gördükya insan daha heyecanla bekliyo tabi geçermiki günler ben 3-5 gün sonra test yapmaya başlarım kesin :D

Back
X