Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

aa çok iyi yapmışsın canımmm ben de pazar günü kısmetse vurulcamm ne kadar olmuş bu sene aşı
13 tl canım. ben ilk kez vuruldum. şuanda ıhlamur içiyorum. ağır atlattığımdan olmadan önlem alayım dedim umarım olursamda hafif geçiririm. :nazar:

kızlar bişe dicem bi bakın hele. benim kulağımın arkasında kist gibi bişey çıktı baya şişti doktora gittim alınması lazım küçük bi operasyonlşa bi hafta antibiyotik kullan gel dedi. bende okadar çalışma yapmışım bebe tutsun diye kullanmadım ama hala ağrıyo sanki bu kist şişiyo gibime geliyor napsam. ortada fol yok yumurta yok hemuz olsada hafaya bugünler anca belli olur tekrar doktora gidip kullanayımmı sizce antibiyotik
ya bu dr.lar da ne bulsa alacaklar ya sinir oluyorum bu ayı atlat öyle git bence regl'den sonra

ya bu dr.lar da ne bulsa alacaklar ya sinir oluyorum bu ayı atlat öyle git bence regl'den sonra

bende öyle düşündüm ağrısın biraz napim dedim belki iner kendiliğinden dedim. ama bazen elim falan çarpıyo acıyo üstüne çok yatıncada acıyo

benim kulağımın arkasında kist gibi bişey çıktı baya şişti doktora gittim alınması lazım küçük bi operasyonlşa bi hafta antibiyotik kullan gel dedi. bende okadar çalışma yapmışım bebe tutsun diye kullanmadım ama hala ağrıyo sanki bu kist şişiyo gibime geliyor napsam. ortada fol yok yumurta yok hemuz olsada hafaya bugünler anca belli olur tekrar doktora gidip kullanayımmı sizce antibiyotik

Az kaldı evet ama hiiiç belirti yok kuzum bu ay umutlu değilim zaten ben
anladım canım ama zaten öyle daha ahım şahım bir belirti olmaz ki umudunu kesme . Benim durmak bilmeyen bir kasık ağrım var ama sanki bugün adet öncesi yaşadığım ağrılara döndü gibi hayırlısı inş.

benim kulağımın arkasında kist gibi bişey çıktı baya şişti doktora gittim alınması lazım küçük bi operasyonlşa bi hafta antibiyotik kullan gel dedi. bende okadar çalışma yapmışım bebe tutsun diye kullanmadım ama hala ağrıyo sanki bu kist şişiyo gibime geliyor napsam. ortada fol yok yumurta yok hemuz olsada hafaya bugünler anca belli olur tekrar doktora gidip kullanayımmı sizce antibiyotik
babamdada vardı o sonradan sertleşio ama gitmio kalıo aldır brnce

bende öyle düşündüm ağrısın biraz napim dedim belki iner kendiliğinden dedim. ama bazen elim falan çarpıyo acıyo üstüne çok yatıncada acıyo
sen kendini garantiye alıp bat tarihini bekle canım ona göre hareket edersen daha iyi olur. geçmiş olsuunnn

Back
X