Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Kızlar ben gebelik okuluna gitmedim gidemedim. Benim gibi gitmeyen var mı ? Bumdan sonra gidilir mi nerelerde gidiliyor acaba

Kızlar ben gebelik okuluna gitmedim gidemedim. Benim gibi gitmeyen var mı ? Bumdan sonra gidilir mi nerelerde gidiliyor acaba
Ben de gidemiyorum canım evde sürekli yattığım için, bundan sonra gidilir herhalde ya hastanelerde hep var diye biliyorum

Ya kızlar ben hiç kilo almadm. Yani hamile kaldğmda 60 kilo idim şimdi 59 en kötü 10 kilo alıyordm kusmaktan galiba aynı durumda olan var mı
Ben de ayni durumdayim başlarda zayiflamistim simdi de az az aliyorum. Sanirim her hamilelik farkli. İlk gebeliğimde 13 ikincide 10kilo almistim. Bunda 3 4kilo ile geçecek gibi duruyor.

Bende bugün kontrole gittim, doktorum muayene etti önce NSTye gerek duymadı, doğum tarihi konusunda da tahminde bulundu, 25 eylülde alırız dedi (sezeryan olacağı için)🥹
Ben sormayı unuttum 🫣 Bekliyor olacağım canım 🌸
Canım haftanın ileride olması bebeğin gelişim düzeyini gösterirmiş, doğum tarihini etkilemezmiş

Günaydın güzel anneler 🤩🥰❤️🩵 8.aya girdik bugün. Her pazartesi yeni haftaya giriyorum ve tartiliyorum. Kilo alimım yavaş geldi bana bilmiyorum bugün 61.6kg . Normal midir acaba. Yani haftalik ya 100grm ya 200grm aliyorum düzenli tartildigim icin kaydediyorum.
ben normal kilomla hamile kaldim, su ana kadar 9 kilo aldim, doktorum da cevremdekiler de hep sey demislerdi; basta az az kilo al zaten sonlara dogru birden daha fazla kilo almaya baslayacaksin, bende durum garip bir sekilde, baslardaki korkunc mide bulantilarina ragmen, kilo almak ve su son zamanlarda kilo aliminin yavaslamasi seklinde oldu, yani demem o ki; bi’ standart vardir muhakkak ama her kadin her gebe kendine ozgu bence. doktor kontrollerde saglik acisindan bir risk soylemiyorsa geri kalan cok da onemli degil, az almisiz cok almisiz. saglikla kucaklarimiza alalim. ben kadinin gucune cok inaniyorum, her bir seyin ustesinden geliriz 💪🏻😍

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum. Eşimin ve abisinin yakın arkadaşının eşi doğum yaptı daha kadın doğum yapalı 5 gün oldu. Bugün abisi tutturdu gidip bebeği görelim hediyemizi takalım diye… Eşimle biz hediyemizi aldık sorun yok gidip takarız da takmasına ama daha 40 ı çıkmamış kadının evine cümbür cemaat gidilmesi taraftarı asla değilim. Şurda ekim ayında bana da bu şekilde gelinmesini istemem ki ben eve misafir kabul etmek istemiyorum. Ne açıkçası kimseyi ağırlayabilirim ne de bebeğimi hasta edebilirim. Dokunulsun dahi istemiyorum bırakın kucağa alınıp sevilmesini… Ne yapabilirim şimdi ben bu durumda?

Kuzum satürasyonu yanlış ölçmüştür saat, belli bi değerin altında bayılırsın ya da halüsinasyon görmen lazım
parmaktan da ölçüm yaptım bebeğim saat evet olduğundan düşük gösteriyor bazen ama gerçekten 90ın ve 85in altına düştüğü de oluyor yatarken. Özellikle ojesiz parmaktan falan ölçüm yaptım parmak ısısına dikkat ettim ve özellikle sıkışma hissettiğim zamanlarda ölçüm yaptım, düşükse pozisyon değiştirdim düzeldi

Eklentiler

• WhatsApp Görsel 2025-08-11 saat 13.13.14_aa1cace8.webp
    WhatsApp Görsel 2025-08-11 saat 13.13.14_aa1cace8.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 17
  • WhatsApp Görsel 2025-08-11 saat 13.13.14_b78f507b.webp
    WhatsApp Görsel 2025-08-11 saat 13.13.14_b78f507b.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 14
Back
X