oooooooooooooo daha çok yeni canım benim sıkıntı yapmanı gerektirecek birşey yokki zaten ilk 6 ay olmaması normal diyorlar. bu nedenle sıkıntı yapma sakınnnnn. bak bana 3yıl oldu artık ama sabır konusunda maşallahım var :)canım benın daha ikinci. ben bu haldeysem allahım diğerlerine kat kat sabır versin
selamet inş. sonu selametttoooooooooooooo daha çok yeni canım benim sıkıntı yapmanı gerektirecek birşey yokki zaten ilk 6 ay olmaması normal diyorlar. bu nedenle sıkıntı yapma sakınnnnn. bak bana 3yıl oldu artık ama sabır konusunda maşallahım var :)
aynennnnn çok uykum varrr ve rahmime gibi böyle değişik bir biçimde batma varrrrrr acayip halsizimmmm kafayı sıyıracammmyaa off uykum var eve gidip uyumak istiyorummmmmmmmmmm
inşallahh canımmm aminnnnn Allah isteyen herkese versinselamet inş. sonu selamettt
kuzu sen dün kan testi yaptırdın mı?? hatırlamadım bir anaynennnnn çok uykum varrr ve rahmime gibi böyle değişik bir biçimde batma varrrrrr acayip halsizimmmm kafayı sıyıracammm
o batmalardan bendede var ya neden ki?aynennnnn çok uykum varrr ve rahmime gibi böyle değişik bir biçimde batma varrrrrr acayip halsizimmmm kafayı sıyıracammm
evet yaptırdım ama malesef negatif cumartesiye kadar olmazsan tekrar gel dedi bakalım hala bi belirti birşey ok ama rahme doğru öyle bir ağrı saplanıyorki arada iki büklüm ediyor benikuzu sen dün kan testi yaptırdın mı?? hatırlamadım bir an
valla hiçbir fikrim yok ilk kez böyle birşey yaşıyorum yarına kadar adet olmazsam doktorum gel dedi bakalım neden belli olacak yarıno batmalardan bendede var ya neden ki?
Cennet MeleGim hadi haftaya güzel haberlerle gel inşallahhh
azrass canım kafana takma olacağı varsa oluyo zaten, şu korunduğu halde hamile kalanlara şaırıp kalıyorum ya nasıl beceriyorlar acaba aklım almıyor [/QUOTE
:) o da onların kısmeti napalım şekerimmm
evet yaptırdım ama malesef negatif cumartesiye kadar olmazsan tekrar gel dedi bakalım hala bi belirti birşey ok ama rahme doğru öyle bir ağrı saplanıyorki arada iki büklüm ediyor beni
yok canım yaaa şimdiye kadar hiç böyle bir ağrım olmamıştı dün gece başladı hala ara ara devam ediyor. yarın doktora gidecem zaten bakalım neden oluyormuş.hiç bu konuyla ilgili doktora göründün mü canım. Senin söylediğin şey birçok sebeble olabiliyor....enf. da olabilir dikkat et...
yok canım yaaa şimdiye kadar hiç böyle bir ağrım olmamıştı dün gece başladı hala ara ara devam ediyor. yarın doktora gidecem zaten bakalım neden oluyormuş.
bence yeniden yumurtluyosunyok canım yaaa şimdiye kadar hiç böyle bir ağrım olmamıştı dün gece başladı hala ara ara devam ediyor. yarın doktora gidecem zaten bakalım neden oluyormuş.
oooooooooooooo daha çok yeni canım benim sıkıntı yapmanı gerektirecek birşey yokki zaten ilk 6 ay olmaması normal diyorlar. bu nedenle sıkıntı yapma sakınnnnn. bak bana 3yıl oldu artık ama sabır konusunda maşallahım var :)
vermemmmiii eşime demeden burada paylaşıyorum herşeyi :) ailem gibi oldunuz hepinize çooooookkk teşekkür ederimmmmbanu86 özelliklede sana böyle iyi yürekli insanların bir araya gelmesine vesile olduğun için
seninde olur inş. Bende durum daha vahim çevremdekiler beni çocuk için ikna etmeye çalışıyor yaaaevet ya eşimle bile bu kadar konuşamıyorum sıkılıyor oda baskı altında hissediyor kendini....arkadaşlarımın hepsinin çocukları var Allah bağışlasın....istediğimi çokta belli etmiyorum....kısmet diyorum geçiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?