Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

canım benın daha ikinci. ben bu haldeysem allahım diğerlerine kat kat sabır versin
oooooooooooooo daha çok yeni canım benim sıkıntı yapmanı gerektirecek birşey yokki zaten ilk 6 ay olmaması normal diyorlar. bu nedenle sıkıntı yapma sakınnnnn. bak bana 3yıl oldu artık ama sabır konusunda maşallahım var :)

selamet inş. sonu selamettt

Cennet MeleGim hadi haftaya güzel haberlerle gel inşallahhh

azrass canım kafana takma olacağı varsa oluyo zaten, şu korunduğu halde hamile kalanlara şaırıp kalıyorum ya nasıl beceriyorlar acaba aklım almıyor

kuzu sen dün kan testi yaptırdın mı?? hatırlamadım bir an
evet yaptırdım ama malesef negatif cumartesiye kadar olmazsan tekrar gel dedi bakalım hala bi belirti birşey ok ama rahme doğru öyle bir ağrı saplanıyorki arada iki büklüm ediyor beni

evet yaptırdım ama malesef negatif cumartesiye kadar olmazsan tekrar gel dedi bakalım hala bi belirti birşey ok ama rahme doğru öyle bir ağrı saplanıyorki arada iki büklüm ediyor beni

hiç bu konuyla ilgili doktora göründün mü canım. Senin söylediğin şey birçok sebeble olabiliyor....enf. da olabilir dikkat et...

hiç bu konuyla ilgili doktora göründün mü canım. Senin söylediğin şey birçok sebeble olabiliyor....enf. da olabilir dikkat et...
yok canım yaaa şimdiye kadar hiç böyle bir ağrım olmamıştı dün gece başladı hala ara ara devam ediyor. yarın doktora gidecem zaten bakalım neden oluyormuş.

kızlar benim bugün kasık ağrılarım eskisi kadar şiddetli değil......
olsa bi telaş, olmasa bi telaşşş
A aylin-t sendende güzel haberler bekliyoruz hayırlısıyla....

allah tez zamanda nasip etsin sana canım iyi sabırlısın

canım benım aynı duyguları paylaşıyoruz kimseye bişey diyemezken burda birbirimizin dert ortağı olduk iyiki sende varsın iyiki bu konudaki her kes var hepsini ayrı ayrı seviyorum

seninde olur inş. Bende durum daha vahim çevremdekiler beni çocuk için ikna etmeye çalışıyor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…