Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

bende kendi kendime diyorum ki Allah'ım sorun varsa eşimde olmasın diyordum. birde üstüne dr için ikna olması gerekecek yok bugün giderim yarın giderim derken bide keyfini beklicem şeklinde. Biz zannedersem zorluklara daha fazla göğüs gerebiliyoruz.

ammmiiiiiinnnnnnnnn :) benimde 2 ay tutar inş.
inşallah tutar canımm ama fazla düşünmeyin bu konuda ben ilk günler adet tarihime kadar nasıl geçecek zaman daha çok var falan diyodum sonradan çıktı gitti aklımdan çünkü bu ay da olmıcak diye düşündüğümden pek de umudum yoktu :) hatta acile giderken eşim sinirlendi kasık ağrımı gaz sancısı zannetti çünkü çok defa gaz sancısı yüzünden acile gitmişlliğimiz vardır yine gaz sancısı dicek görürsün falan dedi. o kadar aklımızdan çıkmıştı yani bu ay acile giderken benim bile aklımın ucuna gelmedi adetim yaklaştı o yüzden falan diyodum bende

gaz sancısı olmadığını öğrenince ne yaptıı

M mukocan laves35

Küçük bir erkek çocuk, annesine sordu: 'Niçin ağlıyorsun?' 'Çünkü ben kadınım.' Diye cevapladı annesi.
'Anlamadım!' dedi çocuk. Annesi, çocuğu kucaklayıp 'Hiç bir zaman anlayamayacaksın!' dedi. Babasına 'Baba, annem niçin ağlıyor?' diye sordu. Babanın cevabı: 'Bütün kadınlar sebepsiz ağlayabilen yapıdadır' oldu.
Küçük çocuk büyüdü, yeti...şkin adam oldu, halâ kadınların niçin ağladıklarını keşfedemedi. Nihayet öldükten sonra cennete gittiğinde Allah'a sordu. 'Allahım!' dedi: 'Kadınlar niçin bu kadar kolay ağlayabiliyorlar?' Allah:'Ben kadınları özel yarattım! Tüm yaşamın
ağırlığını taşıyabilecek kuvvette olmasına rağmen başkalarına teselli verecek kadar yumuşak omuzlar, doğumun acısına olduğu kadar doğurdukları evlatlarının nankörlüğüne dayanabilecek iç kuvvetini verdim.
Başkalarının kuvvetinin kalmadığında; devam edecek azmi,
ailesinin hastalığında; yorgunluğa pabuç bıraktırmayacak kudreti verdim.
Her türlü şart altında, hatta kendilerini çok kötü incitseler de,
çocuklarını sevmek duygusallığını verdim. Bu duygusallık her yaştaki çocuklarının yaralarını sarmalarına, sorunlarını dinleyip paylaşmalarına yardım ediyor.
Kocalarını tüm kusurlarıyla sevmek kuvvetini verdim. Onlara iyi bir kocanın eşini asla incitmeyeceğini fakat bazen destek ve kuvvetini deneyecek davranışlarda bulunacağını anlayacak duyarlı bir zeka verdim.
Tek zayıflık olarak kadınlara bir gözyaşı verdim...
Tamamen kendilerinin sahip oldukları, ihtiyaçları olduğunda kullanmak üzere. İnsanlık için bir gözyaşı...' diye cevapladı...
Kadını güzel yapan şey ne saçı, ne vücudu, ne de kendini ne şekilde taşıdığıdır. Kadını esas güzel yapan sevgisini paylaşabilmesi, fedakarlığı, sorumluluğu, anlayışı, sadece bilgiye değil aynı zamanda kalbe de yönelik aklıdır.

gaz sancısı olmadığını öğrenince ne yaptıı

şoklarda halaa kadın doğum doktoru onaylamadan inanamam diyo halaa ama eve gelir gelmez hesap kitap yapmaya başladı sigarayı bırakmaya karar verdi ama o an çok zevkliydi gaz sancısı değilmiş derken

3 gün vardı daha canım uzulmemeye calissamda olmuyor işte aşılama mi yaptırsam ki
kendine karşı samimi ol ve kendine inan ALLAHa güven canım. insanoğlu acizdir Tevekkül et sen elinden geleni yaptın ve olmuyosa vardır Allahın bir bildiği o herşeyin vaktini zamanını daha iyi bilir :) burada umutsuzluğa kapılan herkese aynı şeyi söylüyorum o çocuğun doğacağı vakit geldiğinde ona kimse engel olamaz nasıl vakti gelen ölüyosa vakti gelen de doğar canım.. okumuşsundur diğer konularda var örnekleri korundukları halde hamile kalanlar var. neden peki çünkü vakti geldi ve kul buna engel olamaz :) böyle düşün içini ferah tut.. bi zaman sonra bebeğini kucağına aldığında bu zmanlarını hatırlamıcaksın bile strest yapıp vücüdunu beynini yorma derim arkadaşım :))

canımmm benim çokk güzelmiş. çok doğruuu bizler güçlüyüz şimdilik bebeğimiz olmasa bile bir anneyiz aslında.

şoklarda halaa kadın doğum doktoru onaylamadan inanamam diyo halaa ama eve gelir gelmez hesap kitap yapmaya başladı sigarayı bırakmaya karar verdi ama o an çok zevkliydi gaz sancısı değilmiş derken
:) umarım bugün net olarak dersin eşine sonucu bundan sonra gaz sancısıdır diyip gönülsüz götürmesin seni

evet canım ya onlarda o erkeklik var ya ....bide o odaya girme işi vardı ya eşim ondan çekiniyordu...doktora tek gitti inanılmaz stres yapmıştı gerçekten...aslında çokta üzüldüm ve içimden dedim onda bişi çıkmaz İnşaallah....çünki o sorunu içinde çok büyütecekti banada belli etmeyecekti...bende olsa o kadar üzülmem gerçekten öle düşünüyorum....bende sorun çıksa o kadar üzülmez şimdiden diyo sorunda olsa napalım bizde birbirimize bakarız boşancak değiliz ya....gerçekten ya kıyamam cocama....

çok etkileyici bir yazı.....içinde bir çok duyguyu barındırıyor kadın ve onları nötr hale getirebiliyor....

ya alıştım diyordum 3yıldır negatife ama alışamamışım demekki üzüldüm yine

Ben artık düşünmeden duramıyorum gün sayıyorum resmen bata. bazen saatler geçmiyor diye bunalıyoum

bu ara kızlar kuvvetle muhtemel ben önümüzdeki ay regli bitiminde ameliyat oluyorum.Ameliyattan sonra 4 ay yalancı menapoza giricem sonra regl düzenim oturacak ve bebek çalışmalarına devam edeceğim. yani ben bu ay son batım...oldu oldu olmadı uzun bir süre batım olmayacak....artık sizlerin batları bekleriz heyecanla...

canım benim hakkında hayırlısı olsun....tüm kalbimizle bu ay bebek haberini almanı istiyoruz tabiki...Allah yardımcın olsun....olmasada hayırlısı ile ameliyetın çok iyi geçer ve en yakın zamanda toparlanırsın...yakında değiliz ki ziyaretine felan gelelim....

ne kadar güzel ,ne kadar anlamlıymış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…