Başka bir yerde de hcg arttısı çok olabilir diyor ona bakarsan. Bence yazılanı okuma....yükselme oranıo çok düşük değil ayrıcaDış gebelik: Gebeliğin rahim içinde değil de başka bir yerde yerleşmesi durumunda dış gebelikten söz edilir. Dış gebelik varlığında normalde erken gebelikte karşılaşılan tüm yakınmalar bulunabilir. Bunun yanısıra kanda yapılan ölçümlerde hCG artışının olmsı gerekenden daha düşük olduğu görülür.
bi yerde okudum bunu şimdi olması gerekenden daha düşük artış oluyomuş( doktor dış gebelik görünmüyo ama öyle mi yoksa ya kızlar ağlıcm şimdi ama (
ay evet yaa bu nedir hep geç kalıyodum buraya bugün ucundan yakaladım sizi
ooooo yine güzel haberler kapıda kızlaaar bu ay bereketli gelsin bebişleeeerr nerde haziran anneleri-temmuz anneleri
evet canım gelebildim koşa koşabanu bu kez yetişmiş biz çıkmadan hoş geldin canımmm
evet canım gelebildim koşa koşa
azrass senin son durumu ve kararını okudum canım hakkında hayırlısı ve en iyisi olsun tüm iyi dileklerimiz seninle
evet canım silikleşiyo bu akşam ve pazar akşam önerimKızçelerimmmm bu akşamki test sonucumbanu86 dünküne göre bi tık daha silik sanki kısmetse bu akşam çalışcam zaten de gene de bi el atıverin canlar
Tamam kuşummm çok sağolllevet canım silikleşiyo bu akşam ve pazar akşam önerim
sen otur tabii ya hamileysen otur kuşum kalkmaKızçeler kinadayim suan isten geldim giyindim çıktım millet tey tey ben olduğum yerde çöktüm kaldım. ..
Dimi yane bata da az kaldi...sen otur tabii ya hamileysen otur kuşum kalkma
batlarımız aynıı ama senin olur inşallah benim bu ay yokDimi yane bata da az kaldi...
Benim hiç umudum kalmadı ya adette olmadım daha ama normal olduğunuda sanmıyorum.. Özel bi doktoru aradım gebelik var ama sağlıklı gebelik mi kimyasal gebelik mi dış gebelik mi bişe söylemek için erken dedi bu üç ihtimalde olabilirmiş... Salı günü gidicem bakalım çok moralim bozuk ama ya canım bugün çok umutluydum giderkenBaşka bir yerde de hcg arttısı çok olabilir diyor ona bakarsan. Bence yazılanı okuma....yükselme oranıo çok düşük değil ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?