Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Aminn canım inşallah beklemekten başka çare yok iyiki sizler varsınız yoksa kendi kendime triplere girerdim iyice çok gerginim bugün tam bişey öğrenemediğim.için ama sabredicem sabrın meyvesini de alıcam inşallah

Haklısınız fazla panik yapıyorum hep belirsizlikten.. Ama salı günü kesin belli olur heralde herşey o zamana kadar Ya Sabır başka çare yokk :)

Haklısınız fazla panik yapıyorum hep belirsizlikten.. Ama salı günü kesin belli olur heralde herşey o zamana kadar Ya Sabır başka çare yokk :)
Tekrar kan baktır abilirsin eğer yükseliyorsa zaten ıyu gidiyo demek

eğer hayırlıysan ve sonu güzel olacaksa hamile olmanı dilerim canım..ne yazık ki körü körüne istemek iyi getirmiyor

hoşgeldin canım :) senin kesin çocuğun olmaz diyenlerin doğal yoldan anne olduklarını gören biri olarak hiç birşey imkansız değildir rabbim yeter ki yazmış olsun sana bu böyle o yüzden umutsuzluğa kapılmamalısın..

canım günaydın. bende hasimoto hastasıyım ama hiç senın gii düşünmüyorum umıtsız değilim ki doktorum asla böyle bişey demedi tsh değerlerimi ilaçla düzenledi ve simdi çalışmaya başlayabilirsin dedi binlerce kadın var bizim gibi olup hamile olan valla ben açıkçası senın yazını okuyana kadar unutmuştum bile bu hastalığımı :) sakın kendi kendine stres yapma allah ol der ve olur sen düzenli doktor kontrollerine git ve ilaç kullan çok öpüyorum.

Gunaydin canlarrrr nasilsiniz cok şükür girebildim sayfaya netim olmadigi icin giremiyrdum hepinizi cok ozledim sayfaa baya ilerlemis okuyamadim varmi bi gelisme bebis haberleri olan
günaydın canımmm hoşgeldinnn biz bildiğin gibi bi kaç bebiş haberimiz var çok şüküüürrr , sen nasılsın asıl keyfin nasıl yok dimi sıkıntı

günaydın canımmm hoşgeldinnn biz bildiğin gibi bi kaç bebiş haberimiz var çok şüküüürrr , sen nasılsın asıl keyfin nasıl yok dimi sıkıntı
Keyfim iyi cok şükür işe başladım cok iyi geldi ve atlattim cok şükür kurtajdan beri adet olmamistim dun gece geldi kirmizilar cok sevindim cunku bunu bekliyrdum simdi cabucak bitsede çalışmalara baslasam diye bekliyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…