herkeslere selamlaarrr kızçelerr..birkaç gündür birazcık yoğundum, o yüzden pek takılamadım buralara.. gördüğüm kadarıyla yeni hamişimiz yok ama bekleyenler çok.. banu86 bugün benim günüm, hiç şaşmadan, hiç umut etmeme izin vermeden geldi kırmızılar pazartesi gün için randevu aldım doktora.. malum 1 sene doldu artık bi gideyim noluyo ne bitiyo aşağılarda yeni bat 13 kasım
Geçmiş olsun son çarpışma demek kievet bitmiş duruyor canım sonu hayırlı olsun tabi sen son çalışmayı yapsan olur mu olur
asıl şimdi başlıyo heyecanlı bekleyiş hadi hayırlı olsunGeçmiş olsun son çarpışma demek kihayırlısı bakalım
eşimin kadın doğumcu arkadaşına sormuştuk olur,olur acele etmeyin diye geçiştirmiştiolsun canım yaaa gelecekse de stres yaratmadan vakitlice gelsin.git bakalım doktora ne diycek hiç gitmedin mi daha önce
hadi bakalım gazanız mübarek olsun, nurtopu gibi bi yumurtan oldu!Kızlaaaar bu da bu akşamki test sanırım yumurtlama dedikleri bu kadar kısa bişeymil bitti gitti sanırım dimi
belki geç yumurtlamışsındır canım, üzme canını, belirtilerinde varmış önceki yazdıklarına baktım.. hayırlı haberlerle gel inşallahbanu86 ya katılıyorum bende ayın 14ünden beri bekliyorum ne gelen var ne giden gebelik testi de negatif çıktı pazartesi doktora gidecem bakalım neler oluyorrr
yok canım yaa bebiş olmadığına eminim nerdeyse. çok fazla akıntım geliyo adet sanıp gidiyrm ama değil kafayı tırlatacam artık bebiş yoksa biran önce adet olayım ama varsada artık göstersin kendiniiibelki geç yumurtlamışsındır canım, üzme canını, belirtilerinde varmış önceki yazdıklarına baktım.. hayırlı haberlerle gel inşallah
onu ancak yumurtlama gününü biliyosan hesaplayabilirsin canım, adete göre hesaplanmaz.. döllenmeden 12 gün sonra falan kanda belli olmaya başlıyoryok canım yaa bebiş olmadığına eminim nerdeyse. çok fazla akıntım geliyo adet sanıp gidiyrm ama değil kafayı tırlatacam artık bebiş yoksa biran önce adet olayım ama varsada artık göstersin kendiniiigeç döllenmede aetten aç gün sonra belli olur gebelik?
hadi yaaaa o zaman ben çok acele ettim testte ovulasyon testine göre ayın 12si falantı yumurtlama yani ben 24üne kadar beklicem öylemiionu ancak yumurtlama gününü biliyosan hesaplayabilirsin canım, adete göre hesaplanmaz.. döllenmeden 12 gün sonra falan kanda belli olmaya başlıyor
aynenn öyle.. yumurtlama gününden eminsen bat günün 26 ekim yani henüz ne kanda, ne idrarda hiçbi yerde çıkmaz tatlımhadi yaaaa o zaman ben çok acele ettim testte ovulasyon testine göre ayın 12si falantı yumurtlama yani ben 24üne kadar beklicem öylemiitabi o zamana kadar adet olmazsam
Hadi bakalım eşinin beline kuvvetGeçmiş olsun son çarpışma demek kihayırlısı bakalım
off devam ama bu karın ağrısı öldürecek beni hareket ettikçe batıyo kıpırdamaya korkar oldumaynenn öyle.. yumurtlama gününden eminsen bat günün 26 ekim yani henüz ne kanda, ne idrarda hiçbi yerde çıkmaz tatlımbeklemeye devamm..
aaa canım senın 12 si mi yumurtlama? ozaman özlemin dediklerine aynen katlıyorum.eğer o günden eminsen +14 dediğinde regl günün olacak ancak dur bakalım senin iş beklemelikoff devam ama bu karın ağrısı öldürecek beni hareket ettikçe batıyo kıpırdamaya korkar oldum
valla ovulasyonda öyle çıkmıştı ama şöylede birşey var ovulasyon testi 4gün üstüse koyu çıktı yani bi saçmalık var gibi geldi bana sat 14eylüldü o kadar gecikebilirmiki adet? yaa valla tırlatacam yaaaaaaa canım senın 12 si mi yumurtlama? ozaman özlemin dediklerine aynen katlıyorum.eğer o günden eminsen +14 dediğinde regl günün olacak ancak dur bakalım senin iş beklemelik
Valla banuş niyeyse hiiiç beklentim yok bu ay son 1hafta kala biraz bızıklarım tabi deasıl şimdi başlıyo heyecanlı bekleyiş hadi hayırlı olsun
Hayde breeeehadi bakalım gazanız mübarek olsun, nurtopu gibi bi yumurtan oldu!eşinin beline kuvvet
Can'ım foto yüklesenekızlarrrr birşey oldu umutlanmak istemiyorum ama sabah gebelik testi yapmıştım şimdi baktım çok hafif ama çok hafif ikinci çizgi var ben yanılıyorumdur dimiiii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?