Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

banu86 ya katılıyorum bende ayın 14ünden beri bekliyorum ne gelen var ne giden gebelik testi de negatif çıktı pazartesi doktora gidecem bakalım neler oluyorrr

olsun canım yaaa gelecekse de stres yaratmadan vakitlice gelsin.git bakalım doktora ne diycek hiç gitmedin mi daha önce
eşimin kadın doğumcu arkadaşına sormuştuk olur,olur acele etmeyin diye geçiştirmişti 1 sene dolmadan bişey yapmıyoruz demişti, o yüzden gitmedim bende.. eşimde saolsun biraz fazla sabırlıdır!! o yüzden ancak şimdiye kaldı çokta tırsıyorum aslında ya kötü bişey varsa diye, inşallah bişey çıkmaz

banu86 ya katılıyorum bende ayın 14ünden beri bekliyorum ne gelen var ne giden gebelik testi de negatif çıktı pazartesi doktora gidecem bakalım neler oluyorrr
belki geç yumurtlamışsındır canım, üzme canını, belirtilerinde varmış önceki yazdıklarına baktım.. hayırlı haberlerle gel inşallah

belki geç yumurtlamışsındır canım, üzme canını, belirtilerinde varmış önceki yazdıklarına baktım.. hayırlı haberlerle gel inşallah
yok canım yaa bebiş olmadığına eminim nerdeyse. çok fazla akıntım geliyo adet sanıp gidiyrm ama değil kafayı tırlatacam artık bebiş yoksa biran önce adet olayım ama varsada artık göstersin kendiniii geç döllenmede aetten aç gün sonra belli olur gebelik?

onu ancak yumurtlama gününü biliyosan hesaplayabilirsin canım, adete göre hesaplanmaz.. döllenmeden 12 gün sonra falan kanda belli olmaya başlıyor

onu ancak yumurtlama gününü biliyosan hesaplayabilirsin canım, adete göre hesaplanmaz.. döllenmeden 12 gün sonra falan kanda belli olmaya başlıyor
hadi yaaaa o zaman ben çok acele ettim testte ovulasyon testine göre ayın 12si falantı yumurtlama yani ben 24üne kadar beklicem öylemii tabi o zamana kadar adet olmazsam

hadi yaaaa o zaman ben çok acele ettim testte ovulasyon testine göre ayın 12si falantı yumurtlama yani ben 24üne kadar beklicem öylemii tabi o zamana kadar adet olmazsam
aynenn öyle.. yumurtlama gününden eminsen bat günün 26 ekim yani henüz ne kanda, ne idrarda hiçbi yerde çıkmaz tatlım beklemeye devamm..

Slm kızlar naber kirmizilarla dolu günlerim devam ediyor bu ay yumurta takibine gideyim diyorum klomen çatlatma iğnesi deneyim yine olmazsa öbür ay aşılama diye düşünüyorum birde benim kürtaj sonrası ikinci regl acaba beklesem mi bilemedim ama 31 yasindayim da 32 olacağım 2. Yi ne ara yapacağım

aynenn öyle.. yumurtlama gününden eminsen bat günün 26 ekim yani henüz ne kanda, ne idrarda hiçbi yerde çıkmaz tatlım beklemeye devamm..
off devam ama bu karın ağrısı öldürecek beni hareket ettikçe batıyo kıpırdamaya korkar oldum

off devam ama bu karın ağrısı öldürecek beni hareket ettikçe batıyo kıpırdamaya korkar oldum
aaa canım senın 12 si mi yumurtlama? ozaman özlemin dediklerine aynen katlıyorum.eğer o günden eminsen +14 dediğinde regl günün olacak ancak dur bakalım senin iş beklemelik

aaa canım senın 12 si mi yumurtlama? ozaman özlemin dediklerine aynen katlıyorum.eğer o günden eminsen +14 dediğinde regl günün olacak ancak dur bakalım senin iş beklemelik
valla ovulasyonda öyle çıkmıştı ama şöylede birşey var ovulasyon testi 4gün üstüse koyu çıktı yani bi saçmalık var gibi geldi bana sat 14eylüldü o kadar gecikebilirmiki adet? yaa valla tırlatacam yaaaa

kızlarrrr birşey oldu umutlanmak istemiyorum ama sabah gebelik testi yapmıştım şimdi baktım çok hafif ama çok hafif ikinci çizgi var ben yanılıyorumdur dimiiii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…