- 18 Eylül 2024
- 1.667
- 1.438
- 48
Evet senin bebiş nasıl iyi mi büyüdü mü 32 mi olduMaşallah büyümüştür bayağıevet bir kadın gibi olamıyor eşler maalesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet senin bebiş nasıl iyi mi büyüdü mü 32 mi olduMaşallah büyümüştür bayağıevet bir kadın gibi olamıyor eşler maalesef
yiyceeemmmm çok güzelBöyle before after fotiler beni hüzünlendiriiiiiiirNe kadar minicikmiş yerim ben onu. Ne iyi yapmışsın sahiplenerek gerçekten… Ben de benim oğlumu 2020 de sahiplendim ölmek üzereydi, şimdi tosuncuk
![]()
İnşallah sağlıkla huzurla kavuşalım hepimizYemeyiz bişi olmuyorinsan çok şaşırıyor bu benim bebeğim mi diye
![]()
İyi çok şükürEvet senin bebiş nasıl iyi mi büyüdü mü 32 mi oldu
İyi iyi az kaldı valla şaka gibi geliyo bazenİyi çok şükür31+4 bugün
Evet bir an önce doğsun istiyorum şu ağustosu bir çıkarsaydıkİyi iyi az kaldı valla şaka gibi geliyo bazen![]()
Ben temmuzu 5 ay falan yaşadım sandım sjjdhdhd ağustos bitsin sonra riskim azalıyor inşallah sağ salim bitircemEvet bir an önce doğsun istiyorum şu ağustosu bir çıkarsaydıkmaşallah hızlıda geçiyor temmuz bitmek bilmemişti
Umarım gerçekten hepimizin sonuçları sakinler böyle kalır. Gerçekten yıpratıyorAşkım işte bak stres bile etkiliyor. Ben şahsen oksapar yapmadan önce ölçüyorum oksapar sonrası dahi yüksek çıkıyor acıdan vs sanırım. Dün de ayrıca perişandım ağzıma tek lokma atmadım 7 de yemek yemeyi bitirdim sabaha kadar açtım acıdan, ağrıdan yüksek çıktı öyle düşünüyorum. Maşallah ama senin sabah güzel çıkmış inşallah böyle gider hep
Aşkım hiç sormadım desem boyunu, kilosu 1525 gram ama boy ölçümlere baktım yapaya gönderdim 40 cm demişti.
Ben sana 32 leri görüceksin diyordum arttırdım gitti 35 lerde görürsün aşkkmBen temmuzu 5 ay falan yaşadım sandım sjjdhdhd ağustos bitsin sonra riskim azalıyor inşallah sağ salim bitircem![]()
Dur bi 32 ye geleli kutlarız inşallahBen sana 32 leri görüceksin diyordum arttırdım gitti 35 lerde görürsün aşkkm
İnşallah aşkım şimdi 2 tane salatalık yedim ara öğüne bak tövbe ya hahahjaUmarım gerçekten hepimizin sonuçları sakinler böyle kalır. Gerçekten yıpratıyor
Ahahah ya boyunu bende hiç sormuyorum hep unutuyorum var ya önceden bebiş küçükken doktor direk boyda söylerdi şimdi söylemiyor galiba zor oluyor ölçmesi![]()
Hem de nasiAy gün belli olunca insan daha çok heyecanlanıyor değil mi![]()
Oo geldik sayılır ne kaldı şuradaDur bi 32 ye geleli kutlarız inşallah![]()
Ahahahha aynı ben bende kala kalıyorum geçen doktora 2 ultrasondur yüzünü göremiyorum dedim neyse ultrasonu yaptı kalkıyordum aa siz yüzünü göremedim demiştiniz hemen tekrar bakalım diyor ,sonra döndü ee neden birşey demeden kalkıyordunuz diyor ayol insan rahatsız etmekte istemiyorİnşallah aşkım şimdi 2 tane salatalık yedim ara öğüne bak tövbe ya hahahja
of bana da kal geliyor sanki hajsja sadece hocam nasıl iyi mi diyorum mirket gibi bekliyorum muayenenin bitmesini![]()
Hahahahmhsjsjkdkd ünlü şair ne güzel söylemiş yaaa hahahhahaAhahahha aynı ben bende kala kalıyorum geçen doktora 2 ultrasondur yüzünü göremiyorum dedim neyse ultrasonu yaptı kalkıyordum aa siz yüzünü göremedim demiştiniz hemen tekrar bakalım diyor ,sonra döndü ee neden birşey demeden kalkıyordunuz diyor ayol insan rahatsız etmekte istemiyorne demiş bilir bir kişi buradan doğursanıza doktorlarınız kurtulsa ahahhahah kız bizim gibi tatlı gebeleri nerden bulacaklarmış
![]()
Kız iki tane yeri olsaydı alırdım kolaylıkKızlar ben çok komik ve şapşal bir şey almıştım az önce o geldiL beden almıştım eşim de giyer diye kesin ona da olur bayağı büyük bir şey ikimiz de giyer gezeriz
![]()
Levotiron 25 diye bir ilaç yazmış sabahları aç karinla yarım iç dedi dahiliye de ki doktorYok yok hiç korkma bundan sonra kullanırsın hiçbir şey olmaz inşallah. Hele ki ilacı kullanmaktan hiç korkma, hangi hapı yazdı canım
Yaaa dimiiiiiKız iki tane yeri olsaydı alırdım kolaylık![]()