Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Aşkım işte bak stres bile etkiliyor. Ben şahsen oksapar yapmadan önce ölçüyorum oksapar sonrası dahi yüksek çıkıyor acıdan vs sanırım. Dün de ayrıca perişandım ağzıma tek lokma atmadım 7 de yemek yemeyi bitirdim sabaha kadar açtım acıdan, ağrıdan yüksek çıktı öyle düşünüyorum. Maşallah ama senin sabah güzel çıkmış inşallah böyle gider hep 🤍

Aşkım hiç sormadım desem boyunu, kilosu 1525 gram ama boy ölçümlere baktım yapaya gönderdim 40 cm demişti.
Umarım gerçekten hepimizin sonuçları sakinler böyle kalır. Gerçekten yıpratıyor 😞

Ahahah ya boyunu bende hiç sormuyorum hep unutuyorum var ya önceden bebiş küçükken doktor direk boyda söylerdi şimdi söylemiyor galiba zor oluyor ölçmesi 🤭

Umarım gerçekten hepimizin sonuçları sakinler böyle kalır. Gerçekten yıpratıyor 😞

Ahahah ya boyunu bende hiç sormuyorum hep unutuyorum var ya önceden bebiş küçükken doktor direk boyda söylerdi şimdi söylemiyor galiba zor oluyor ölçmesi 🤭
İnşallah aşkım şimdi 2 tane salatalık yedim ara öğüne bak tövbe ya hahahja

of bana da kal geliyor sanki hajsja sadece hocam nasıl iyi mi diyorum mirket gibi bekliyorum muayenenin bitmesini 😂😂😂

Kızlar ben çok komik ve şapşal bir şey almıştım az önce o geldi 😂😍 L beden almıştım eşim de giyer diye kesin ona da olur bayağı büyük bir şey ikimiz de giyer gezeriz 😂😂

Eklentiler

• IMG_8936.webp
    IMG_8936.webp
    33 KB · Görüntüleme: 52
İnşallah aşkım şimdi 2 tane salatalık yedim ara öğüne bak tövbe ya hahahja

of bana da kal geliyor sanki hajsja sadece hocam nasıl iyi mi diyorum mirket gibi bekliyorum muayenenin bitmesini 😂😂😂
Ahahahha aynı ben bende kala kalıyorum geçen doktora 2 ultrasondur yüzünü göremiyorum dedim neyse ultrasonu yaptı kalkıyordum aa siz yüzünü göremedim demiştiniz hemen tekrar bakalım diyor ,sonra döndü ee neden birşey demeden kalkıyordunuz diyor ayol insan rahatsız etmekte istemiyor 🤭 ne demiş bilir bir kişi buradan doğursanıza doktorlarınız kurtulsa ahahhahah kız bizim gibi tatlı gebeleri nerden bulacaklarmış 😂

Ahahahha aynı ben bende kala kalıyorum geçen doktora 2 ultrasondur yüzünü göremiyorum dedim neyse ultrasonu yaptı kalkıyordum aa siz yüzünü göremedim demiştiniz hemen tekrar bakalım diyor ,sonra döndü ee neden birşey demeden kalkıyordunuz diyor ayol insan rahatsız etmekte istemiyor 🤭 ne demiş bilir bir kişi buradan doğursanıza doktorlarınız kurtulsa ahahhahah kız bizim gibi tatlı gebeleri nerden bulacaklarmış 😂
Hahahahmhsjsjkdkd ünlü şair ne güzel söylemiş yaaa hahahhaha 😂😂😂 yol uzun ve meşakkatli olunca hangi birini soracağımızı şaşırıyoruz normal aşkitom 😂😂

Back
X