- 29 Temmuz 2015
- 350
- 543
- 103
- 36
Cnm benim kalbini ferah tut ki iyi olsun.eltim aşılama yaptırmıştı zamanı geldiğinde bhcg baktırdı senin gibi onunda ikiye katlamamıştı hemde 2-3 kez gün aşırı baktılar ne gebesin diyebildiler nede diğer ihtimaller.bu çocuk doğarsa çok ağır kanlı uyuşuk olacak diye dalga geçmiştik şimdi oğlu iki yaşındaİki günde 2 katına çıkması gerekiyodu ya canım değerin 18lerde olması gerekirken 14.66 olmuş.. Doktor görmedi sonucu ama özel muayenesi olan bi doktorla konuştum dış gebelik kimyasal gebelikte olabilir dedi kasıklarımda hafif ağrılarımda va. Hastnedeki doktor alttan muayene etti dış gebelik görünmüyo dedi ama değer yükselmemiş. 18 ve üstü çıkarsa hamilesin demişti göstwremedim de ona sonucudua edin lütfen hamile olayım (
içini ferah tut banada senin bebek gerilemeye başlamış demiştiler duamı ettim içimi ferah ttum ve artışa geçti sende tkm kafana fazla yükselicektir oİki günde 2 katına çıkması gerekiyodu ya canım değerin 18lerde olması gerekirken 14.66 olmuş.. Doktor görmedi sonucu ama özel muayenesi olan bi doktorla konuştum dış gebelik kimyasal gebelikte olabilir dedi kasıklarımda hafif ağrılarımda va. Hastnedeki doktor alttan muayene etti dış gebelik görünmüyo dedi ama değer yükselmemiş. 18 ve üstü çıkarsa hamilesin demişti göstwremedim de ona sonucudua edin lütfen hamile olayım (
Cnm benim bende haşimato hastasıyım ve 4.5 yaşında oğlum var ve çevremde çok haşimoto hastası anne var ilacını içip kontrollerini aksatma ve en önemlisi içini ferah tut aklına getirme oyle şeylerIyi aksamlar arkadaşlar benide aranıza alır mısınız lütfennn yoksa çıldırıcamm ben yurt dışında yaşıyorum 5 aylık evliyim evlendiğimden beri çocuk isteğimiz var ama henüz denemeler sonuç vermedi ayrıca buraya geldikten sonra gittiğim doktor kontrolünde anemi ve hasimoto hastalığım olduğu ortaya çıktı adet düzensizliği yetmezmiş gibi bide bu çıktı bazı sitelerde okuduğum hasimoto hastalığı gebeliğe engeldir yazısı üzerine korktum ve psikolojik olarak çok acayip bir evreden geçiyorum sanirimm lütfen bana bir akıl verin bu grubun en daim takipcilerindenim adetlerim düzensiz olsada maksimum 33 gün arayla oluyor sat 23 Eylül bat 26 Ekim tahminennbanu86 benide ekler misin acaba listeye
Günaydınnngünaydın cannnnnn
olsun o zaman belli olmaz ay benim bu pollyanna halim ne olacak bilmemkalkacaktıda canım yumurtlama geçmişti akntı falan kesilmişti:)
olsun pollyanna olmakta güzl be cansum umut işte ama bende yok bişey.. pollyannada bile umut yokolsun o zaman belli olmaz ay benim bu pollyanna halim ne olacak bilmem
bence her zaman iyi gelmiyoolsun pollyanna olmakta güzl be cansum umut işte ama bende yok bişey.. pollyannada bile umut yok
bence her zaman iyi gelmiyoçakılıyo insan her seferinde neyse ne diyelim banuşum vardır bi hayır.. gerçi bu ay bende de yok hiç umut
pek sessiz gerçekten bugün burası ben de gidicem mesai bitti :)
evet evet toparlıyoruz çok şüküüüürrrrÇakılıyoruz ama hemencik toparlıyoruz dimi canımmmm....ben umutlarımı yarınlara bırakınca bir rahatladım sanki
Ohhh ne güzel ben 24 saat nöbetçiyimcanlar ben kaçıyorum hepinize iyi haftasonları bol bol dinlenin pazartesiye full enerji full sinerji toplaşalım
Güle güle kuzucuk pazartesi görüşmek dileğiyleeee :)canlar ben kaçıyorum hepinize iyi haftasonları bol bol dinlenin pazartesiye full enerji full sinerji toplaşalım
inşallah canım bekliyorum bakalım :/içini ferah tut banada senin bebek gerilemeye başlamış demiştiler duamı ettim içimi ferah ttum ve artışa geçti sende tkm kafana fazla yükselicektir o
ayy canım benim inşallah ya çok umutlandımCnm benim kalbini ferah tut ki iyi olsun.eltim aşılama yaptırmıştı zamanı geldiğinde bhcg baktırdı senin gibi onunda ikiye katlamamıştı hemde 2-3 kez gün aşırı baktılar ne gebesin diyebildiler nede diğer ihtimaller.bu çocuk doğarsa çok ağır kanlı uyuşuk olacak diye dalga geçmiştik şimdi oğlu iki yaşında
canım benim bat 3gün geçti fakat gelen giden yok çok fazla akıntım var birde karnımda arar ara batan bir ağrı var pazartesi doktora gidecem bakalım ne olacak@oslem_dr canım bugün senin gününmüş nerelerdesin kaç gündür son durum ne?listede günü çoktan geçenler var sesi çıkmayan onlar nerdeee
saol kuzum bende ediyorum inşallah Allah dualarımızı kabul etsin :)dua edicem bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?