Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Cnm benim kalbini ferah tut ki iyi olsun.eltim aşılama yaptırmıştı zamanı geldiğinde bhcg baktırdı senin gibi onunda ikiye katlamamıştı hemde 2-3 kez gün aşırı baktılar ne gebesin diyebildiler nede diğer ihtimaller.bu çocuk doğarsa çok ağır kanlı uyuşuk olacak diye dalga geçmiştik şimdi oğlu iki yaşında

içini ferah tut banada senin bebek gerilemeye başlamış demiştiler duamı ettim içimi ferah ttum ve artışa geçti sende tkm kafana fazla yükselicektir o

Cnm benim bende haşimato hastasıyım ve 4.5 yaşında oğlum var ve çevremde çok haşimoto hastası anne var ilacını içip kontrollerini aksatma ve en önemlisi içini ferah tut aklına getirme oyle şeyler

olsun pollyanna olmakta güzl be cansum umut işte ama bende yok bişey.. pollyannada bile umut yok
bence her zaman iyi gelmiyo çakılıyo insan her seferinde neyse ne diyelim banuşum vardır bi hayır.. gerçi bu ay bende de yok hiç umut

ay bugün niye sessiz burası çok yazasım geldi azrass nerdesin bi günaydın dedin kaçtın.işlerin mi yoğunbende geçmişim buraya milleti işinden edicem ev işlerine dönüyüm bari yığınla ütü çamaşır süpürge vs okul işleriii.. cansu1109 kuzucuk sende niye umut olmasın yahu değerlendirdin günleri

şekerimmm.... bugün işler cidden yogun...normalde cumartesi sakin olurdu ama gelen giden hiç eksik olmuyor okumaya çalışıyorum ama yazmaya vakit olmayabiliyor....sende fazla yorma kendini...Bütün hafta yoruluyorsun zaten :) muckssssss

bence her zaman iyi gelmiyo çakılıyo insan her seferinde neyse ne diyelim banuşum vardır bi hayır.. gerçi bu ay bende de yok hiç umut

Çakılıyoruz ama hemencik toparlıyoruz dimi canımmmm....ben umutlarımı yarınlara bırakınca bir rahatladım sanki

pek sessiz gerçekten bugün burası ben de gidicem mesai bitti :)
ay banuşkom ne bileyim sonuçta 4 aydır aynı sistem değerlendiriyoruz ama olan bişey yok bu ay farklı bişey yapmadığımızdan gene bekliyorum kırmızıları ben asıl endişeyle dr.amcayla olan randevuyu bekliyorum bakalım

ayy canım benim inşallah ya çok umutlandım

@oslem_dr canım bugün senin gününmüş nerelerdesin kaç gündür son durum ne?listede günü çoktan geçenler var sesi çıkmayan onlar nerdeee
canım benim bat 3gün geçti fakat gelen giden yok çok fazla akıntım var birde karnımda arar ara batan bir ağrı var pazartesi doktora gidecem bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…