Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

insallah canim.zaten her kes soruyor,her kesin gozu bende.is yerimde de benden once,sonra evlenen her kes hamile,cok sukur.o yuzden her kesin gozu bende.kayinvalidem,kayinpeder bile sabrsizo_O
sen daha çabuk anlarsın muhtemelen Rabbim gönlündekini versin

arada geliyo duygu dalgalanmaları geçiyo sonra ,iyiyyim çok şükür canım moral bozukluğu demeyelim de tedirginlik var .az kaldı neyse 2hafta

evet az kaldı canım çok öpüyorum :KK36: benden önce senın bebiton olursa gelip poposunu ısırcam ona göre :D

Canlarimmmmmmm hepinize selamlar uzuuuuun upuzun bir aradan sinra yine ben @dormicum15 ve @cennetmelegim bir ark. Daha vardi başlarda okuduģum kacirdigim biri varsa onlarıda tebrik ediyorum Allah tez zamnada kucaginiza saglikla almayi nasip etsin ben bu surecte evimi tasidim annemin hastaligi suresince onun yanindaydim bu sebeple calisma hic olamadi dogal olarak kirmizi karti yedim ve oturdum asagiya bugün bidahaki aya ümitler kizlar artik buralardayim yine bol sohbet muhabbet grla gidyor inanin mesjlariniza yetisemiyorum
hoşgeldin canımm özlettin kendini ,çok geçmişler olsun iyi mi annen şimdi ? bıraktığından beri bizde de değişen bişey yok çalışmalar olsa da kırmızı kart yedik yani :D vardır bi hayır deyip önümüze bakıyoruz napalım :)
şimdi herşey yolunda mı iyi misin

Canlarimmmmmmm hepinize selamlar uzuuuuun upuzun bir aradan sinra yine ben @dormicum15 ve @cennetmelegim bir ark. Daha vardi başlarda okuduģum kacirdigim biri varsa onlarıda tebrik ediyorum Allah tez zamnada kucaginiza saglikla almayi nasip etsin ben bu surecte evimi tasidim annemin hastaligi suresince onun yanindaydim bu sebeple calisma hic olamadi dogal olarak kirmizi karti yedim ve oturdum asagiya bugün bidahaki aya ümitler kizlar artik buralardayim yine bol sohbet muhabbet grla gidyor inanin mesjlariniza yetisemiyorum

hoş geldin canım. geçmiş olsun umarım iyidir annen şimdi evet sohbet hergeçen gün koyulaşıyor :D

hahah canımm benimmm olsun da seve seve ısırtırım nasıl güzel teyzecanları olcak yavrumun inşallah görürüz o günleri :)

görücez görücez bu ay olmasa yakınnn bu ay umutsuzum bende yani içimden bi his olmıcak diyo ama sonrası muhteşem olacak hepimiz içinn :KK59:

hoşgeldin canımm özlettin kendini ,çok geçmişler olsun iyi mi annen şimdi ? bıraktığından beri bizde de değişen bişey yok çalışmalar olsa da kırmızı kart yedik yani :KK70: vardır bi hayır deyip önümüze bakıyoruz napalım :)
şimdi herşey yolunda mı iyi misin
Canimmmm benimmm iyiyim ben annem bir ay oldu ancak toparlandi ayakta evde yürüyor birde bu süreç yordu beni evi falan tasidim frsatim oldukca girdim baktim okudum sizi ama yazamadim özledim cok bugün info folik alıyorum diş tedavisine basliycam bu arada bikac dolgum var okdar sonra önümüze bakicaz

Canimmmm benimmm iyiyim ben annem bir ay oldu ancak toparlandi ayakta evde yürüyor birde bu süreç yordu beni evi falan tasidim frsatim oldukca girdim baktim okudum sizi ama yazamadim özledim cok bugün info folik alıyorum diş tedavisine basliycam bu arada bikac dolgum var okdar sonra önümüze bakicaz
zor zamanlar canım,neyse ki atlatmışsın ,geçmişler olsun.
hadi bakalım canım benim en hayırlı zamanda gelsin inşalalh :KK200::anneadayı::KK46:

hoş geldin canım. geçmiş olsun umarım iyidir annen şimdi evet sohbet hergeçen gün koyulaşıyor :KK70:
Hosbulduk fstıkim cok saolasiniz her gecen gun daha iyiye gidiyor annecik her geçen gün sohbet muhabbet koyulasmis valla koyulasiyor sohbet makara grla yakaladim sizi bende katilabildim nihayet

Yooook bebeğim bugün geldi kirmizilar etiketlerinizi daha okuyamadim bile cok uzun suredir giremedim baktim sayfalar degismis uzunca okumaya basladim 180e geldim ama 300leri devirmissiniz yetisemiyorum hiziniza okuyup donucem herkese tek tek
Cnm hoşgeldin ozlettin kendini...annen nasil oldu iyilesti umarim...

hayal kurmamak elde değilki.. ortada hiçbişey yokken ne hayaller kuruyo insan.. toparla bir an önce kendini üzülmek iyi gelmez yumurtalara :) doktorun ne dedi hemen başlıyacabilecekmisin çalışmalara bekleme süresi varmı?
kanamanın başladığı tarihi adet günü olarak baz alacakmışım ama bir iki ay adet düzensizliğin olabilir takip et öyle başlayabilirsin yeniden dedi :(

slm kızlarr
bu aralar işler cok yogun giremiyorum hiç
anca takip ediyorum sizi
cansu1109 cansu1109 canım birgün şu buluşmamızı yapalım tarih belirleyelim güzel oluır tanışırız :)

kırmızı kart yiyen arkadaşlar üzülemyin, yeni bir başlangıca başlıyoruz.
herkes için hayırlısı olsun artık. demekki daha vakitleri var bebişlerin

slm kızlarr
bu aralar işler cok yogun giremiyorum hiç
anca takip ediyorum sizi
cansu1109 cansu1109 canım birgün şu buluşmamızı yapalım tarih belirleyelim güzel oluır tanışırız :)

kırmızı kart yiyen arkadaşlar üzülemyin, yeni bir başlangıca başlıyoruz.
herkes için hayırlısı olsun artık. demekki daha vakitleri var bebişlerin
Evet var bu ay infolic kullanicam bende bakalim belki daha guzel olir benim icin hersey

Back
X