Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

slm kızlarr
bu aralar işler cok yogun giremiyorum hiç
anca takip ediyorum sizi
cansu1109 cansu1109 canım birgün şu buluşmamızı yapalım tarih belirleyelim güzel oluır tanışırız :)

kırmızı kart yiyen arkadaşlar üzülemyin, yeni bir başlangıca başlıyoruz.
herkes için hayırlısı olsun artık. demekki daha vakitleri var bebişlerin
canım yapalımmm ,gelme durumu olanlar bi ses versin de plan yapalım :)

Kizlar gün itibariyle hala kirmizilari gormedim.2 gün geçti bat.ama düzensizligim olduğ icin pek umutlanmiyorum.cumayi bekliyorum hala test icin.

benimde bata 4 gün var test yapmadım beklemedeyim
Bekle canim bekle.sabirsizlik insanin icini kemiriyor ama yapacak bir sey yok.ben bir kere yaşadim o hayal kirikliğini.tekrar yaşamak istemiyorum.cumaya kadar ben regl gelecel gözüyle bakiyorum.seni düzenli midir normalde

Bekle canim bekle.sabirsizlik insanin icini kemiriyor ama yapacak bir sey yok.ben bir kere yaşadim o hayal kirikliğini.tekrar yaşamak istemiyorum.cumaya kadar ben regl gelecel gözüyle bakiyorum.seni düzenli midir normalde
evet her ay 2 gün öncesinde gelir.
bekliyorum bende sat aslında 26 sı. dr 24 ünde kanda baktır dedi ama ben 26sınıda beklicem büyük ihtimal.
sende adet belirtisi yada hamilelik adına bi belirti var mı?

evet her ay 2 gün öncesinde gelir.
bekliyorum bende sat aslında 26 sı. dr 24 ünde kanda baktır dedi ama ben 26sınıda beklicem büyük ihtimal.
sende adet belirtisi yada hamilelik adına bi belirti var mı?
Akinti ve bulanti var.gögüs ve kasik hassaiyeti yok.gerci onceleri bolca bulanti ve kasik batmasi vardi sonuç negatifti:)

Akinti ve bulanti var.gögüs ve kasik hassaiyeti yok.gerci onceleri bolca bulanti ve kasik batmasi vardi sonuç negatifti:)
bende de akıntı var kasık sancısı ve bel ağrısı var.(not: akıntı adetime yakında oluyor , kasık sancım bu ay zaten hergün vardı. belimdede fıtık var). bunların haricinde bende bişi hissetmiyorum.
geçen aylarda yattığım yerden banyo için kalkıcak oluyordum psikolojik olarak bi baş dönmesi falan :KK70::KK70::KK70: bu ay öyle deyilim

Canlarimmmmmmm hepinize selamlar uzuuuuun upuzun bir aradan sinra yine ben dormicum15 dormicum15 ve @cennetmelegim bir ark. Daha vardi başlarda okuduģum kacirdigim biri varsa onlarıda tebrik ediyorum Allah tez zamnada kucaginiza saglikla almayi nasip etsin ben bu surecte evimi tasidim annemin hastaligi suresince onun yanindaydim bu sebeple calisma hic olamadi dogal olarak kirmizi karti yedim ve oturdum asagiya bugün bidahaki aya ümitler kizlar artik buralardayim yine bol sohbet muhabbet grla gidyor inanin mesjlariniza yetisemiyorum
Hoşgeldin cnm yanlışın var ben bugün mens oldum hamile değilim:KK61:

bende de akıntı var kasık sancısı ve bel ağrısı var.(not: akıntı adetime yakında oluyor , kasık sancım bu ay zaten hergün vardı. belimdede fıtık var). bunların haricinde bende bişi hissetmiyorum.
geçen aylarda yattığım yerden banyo için kalkıcak oluyordum psikolojik olarak bi baş dönmesi falan :KK70::KK70::KK70: bu ay öyle deyilim
piskolojik olarak hamilelik bekleyisinde bu belirtilerin cogunu yasiyoz.

kanamanın başladığı tarihi adet günü olarak baz alacakmışım ama bir iki ay adet düzensizliğin olabilir takip et öyle başlayabilirsin yeniden dedi :KK43:
iyi en azından yasak koymamış.... tatlım hadi üzülme artık toparla kendinii...:KK19:

Bmt2008 Bmt2008 hoşgeldin sefalar getirdin canıımmm... annenin toparlamasına çookk sevindimm, çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın, artık sahalara hızlı bi dönüş bekliyoruz senden:KK55:

Bmt2008 Bmt2008 hoşgeldin canım....inanmıcaksın sabah sabah aklımdan geçtin. Dedim hiç haberde yok bu kızdan....Annenin iyiye gitmesine sevindim.Herşeyin başı sağlık canım..

Back
X