- 21 Ağustos 2015
- 32.119
- 97.472
- 598
- 38
İgda falan takipten çıkarıyor herkes boykot için.Lise 3 sınıfta resmen çocuk.Caldıysa ailesine haber ver,polis cağır ne hakla soyup ararsınduymamıştım
ben de sevmiyorum ya bu nasıl bi arama olayıdır
aman ben takip etmiyordum zaten ama iyi yapıyorlar bu nedir ya dava açsın çocuk valla pisliklerİgda falan takipten çıkarıyor herkes boykot için.Lise 3 sınıfta resmen çocuk.Caldıysa ailesine haber ver,polis cağır ne hakla soyup ararsınBen hic sevmem zaten watsonsu sürekli personel ensende ,rahat bırakmıyorlar hic
günaydın canımmmGünaydın kızlar. Pc bozuldu ya telden giriyorum. yarın bozulsaydi ya bugün işler birikir yarın randevu var kem küm yapacaklar şimdi
Ay bırak ne derlerse desinler,kalsan madalya takmıcak kimseGünaydın kızlar. Pc bozuldu ya telden giriyorum. yarın bozulsaydi ya bugün işler birikir yarın randevu var kem küm yapacaklar şimdi
Tamirciye gitti soruna bakicakmis duruma göre öğleden sonra olabilir dedi.aynen sağlık bu ihmal ede ede 2sene olacak nerdeysegünaydın canımmm
hadi yaadüzelmez mi bugün ?
napalım canım sağlık bu rand.var gideceksin,sen mi bozdun pc yi sonuçta
Doğru canım haklısın kaliyosunda ne oluyor sanki hep kim ne der diyoruz kendimizi de düşünmek lazımAy bırak ne derlerse desinler,kalsan madalya takmıcak kimseSağlık önemli olan.Hic lafını bile ettirme cnm
kesinlikle cnm git bi şekilde için rahat etsin başlamak gerek bir yerden.Tamirciye gitti soruna bakicakmis duruma göre öğleden sonra olabilir dedi.aynen sağlık bu ihmal ede ede 2sene olacak nerdeyse
kuşumm iyiyim çook şükür allah'A dün akşam da hafif ağrım vardı ama bugün iyi kalktım sağolasıncansu1109 mide nasıl oldu kusum?
gel bize gel bizee öp bizi öp biziiikızlar kızlar gelemmmiii yanağızdan öpemmiiii eheheheh napıyosunuz canlarımmmmm
İyi bari dikkat et kendine kusum.Buaksam gitcez cnmkuşumm iyiyim çook şükür allah'A dün akşam da hafif ağrım vardı ama bugün iyi kalktım sağolasın
sen nasılsın pms devam mı ,gittiniz mi bebik görmeye dün
kızlar kızlar gelemmmiii yanağızdan öpemmiiii eheheheh napıyosunuz canlarımmmmm
benm dün gitceksiniz gibi kalmış aklımda .iyi olmuş ilk güne denk gelmemesi.. sen de dikkat et kendineİyi bari dikkat et kendine kusum.Buaksam gitcez cnm
Yok kuzum ağlıyorum ağlıyorum dua ediyorum isyan olarak degil Rabbim e içimi döküyorum bi nevi. Pazartesi kan testi 0.100 çıktı hayıt suyuna başladım bekliyorum bakalım hala gelen giden yok bugün 59.gün 2 ayı bulacak bu :/a-aaa neden böyla yapıyosun kuzum ya allah'ın gücüne gider bak yapma böyle
toparla kendini,allah göstermesin çocuğun olup hastalığı olup hastanelerde belki ömrünüzden ömür gidecekti ? bir şeyi bu kdr körü körüne isteme ne olursa olsun,rabbim vermiyorsa mutlaka vardır bi hayır.kaldı ki sen hamile kaldın demek ki kalabilmende bir sıkıntı yok..henüz hiç hamile kalamamış ben gibi bir sürü arkadaş var.ameliyatını oldun engelini kaldırdın.demek ki rabbim zamanını bekliyor...anne olacaksın allah'ın izniyle..ama bu bi sabır ve sabretmen isyan etmemen şart.
İnan kaybetmek beklemekten zor Rabbim kimseye yaşatmasın 10 ay oldu. Hala zaman zaman tutamıyorum kendimi unutamiyorum..ise yarıyor mu peki?Yarıyorsa hep birlikte ağlayalımBak sen hamile kalabiliyorsun bide.Ben 18 ay oldu daha reglinin saati bile geçmedi.Sen en azından içinde o kıpırtıyı hissettin.Sabret zaten varsa da ağlaya ağlaya zarar vereceksin bebeğine Drun ne dedi?Görüstün mü cnm
Dün başladım canım Dr tarlusal vereçekti ama almadım oda 10 gün ileri atıyor hayıt tohumu çabuk getirir diye onu içiyorum bakalim insallah gelircanım adet söktürücü iç mutlaka...
Rica ederim canimTeşekkür ederim canım saolasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?