Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

duymamıştım
ben de sevmiyorum ya bu nasıl bi arama olayıdır
İgda falan takipten çıkarıyor herkes boykot için.Lise 3 sınıfta resmen çocuk.Caldıysa ailesine haber ver,polis cağır ne hakla soyup ararsınBen hic sevmem zaten watsonsu sürekli personel ensende ,rahat bırakmıyorlar hic

aman ben takip etmiyordum zaten ama iyi yapıyorlar bu nedir ya dava açsın çocuk valla pislikler

Günaydın kızlar. Pc bozuldu ya telden giriyorum. yarın bozulsaydi ya bugün işler birikir yarın randevu var kem küm yapacaklar şimdi

Günaydın kızlar. Pc bozuldu ya telden giriyorum. yarın bozulsaydi ya bugün işler birikir yarın randevu var kem küm yapacaklar şimdi
günaydın canımmm
hadi yaa düzelmez mi bugün ?
napalım canım sağlık bu rand.var gideceksin,sen mi bozdun pc yi sonuçta

günaydın canımmm
hadi yaa düzelmez mi bugün ?
napalım canım sağlık bu rand.var gideceksin,sen mi bozdun pc yi sonuçta
Tamirciye gitti soruna bakicakmis duruma göre öğleden sonra olabilir dedi.aynen sağlık bu ihmal ede ede 2sene olacak nerdeyse

Tamirciye gitti soruna bakicakmis duruma göre öğleden sonra olabilir dedi.aynen sağlık bu ihmal ede ede 2sene olacak nerdeyse
kesinlikle cnm git bi şekilde için rahat etsin başlamak gerek bir yerden.
allah'ım zorlaştırma kolaylaştır diye tekrar et içinden sürekli aklına geldikçe

Yok kuzum ağlıyorum ağlıyorum dua ediyorum isyan olarak degil Rabbim e içimi döküyorum bi nevi. Pazartesi kan testi 0.100 çıktı hayıt suyuna başladım bekliyorum bakalım hala gelen giden yok bugün 59.gün 2 ayı bulacak bu :/

İnan kaybetmek beklemekten zor Rabbim kimseye yaşatmasın 10 ay oldu. Hala zaman zaman tutamıyorum kendimi unutamiyorum..
Pazartesi kan negatif çıktı hayıta başladım söktürsun diye bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…