İnan kaybetmek beklemekten zor Rabbim kimseye yaşatmasın 10 ay oldu. Hala zaman zaman tutamıyorum kendimi unutamiyorum..
Pazartesi kan negatif çıktı hayıta başladım söktürsun diye bekliyorum.
benm dün gitceksiniz gibi kalmış aklımda .iyi olmuş ilk güne denk gelmemesi.. sen de dikkat et kendine
Gelse bi dert gelmese ayrı dertİnan kaybetmek beklemekten zor Rabbim kimseye yaşatmasın 10 ay oldu. Hala zaman zaman tutamıyorum kendimi unutamiyorum..
Pazartesi kan negatif çıktı hayıta başladım söktürsun diye bekliyorum.
naptın canım geldi mi pc ?yarın doktor kaçta senin
Al bnden de okadar
Ayneen bendee.Bitse de gitseeksıkıldımmm
Ayneen bendee.Bitse de gitseek
geldi geldi :) 9.30 da canımnaptın canım geldi mi pc ?yarın doktor kaçta senin
hakikaten yaaa ufff bitsin artıkcidden bitse de gitsekkkkkk pffff
iyi hadi bak gördün mü yarına kalmadı işlerin:)geldi geldi :) 9.30 da canım
Ayneen bendee.Bitse de gitseek
cidden bitse de gitsekkkkkk pffff
evet ya hallettim şükür.İnşalalh kuzum ya bakalım ne diyecek ne olacak bi ara yara vardı geçmişti ama inşl yenilememiştir bakalım. çıkar çıkmaz haber veririm.iyi hadi bak gördün mü yarına kalmadı işlerin:)
hadi hayırlı haberlerle dön inşallah kuzum heyecanla bekliyoruz
canım günaydın,naptın test yaptın mıBigaripyolcu
Ay nasıl dayandın kız 2 gün gecmissMerhaba canim test siparis ettim yarin gelcekmis aksama yaparim artk teslim alabilirsem.kan testi yapmadim adet olurum diye bekliyorum hala:)
kötü düşünmeeee güzel düşünn allah'ın izniyle yolunda gidecek her şey.. yaz bize mutlakaevet ya hallettim şükür.İnşalalh kuzum ya bakalım ne diyecek ne olacak bi ara yara vardı geçmişti ama inşl yenilememiştir bakalım. çıkar çıkmaz haber veririm.
hayırlı haberlerle gel inşaALLAH(c.c)...Merhaba canim test siparis ettim yarin gelcekmis aksama yaparim artk teslim alabilirsem.kan testi yapmadim adet olurum diye bekliyorum hala:)
ay hadi inşallah güzel haberlerrr :)Merhaba canim test siparis ettim yarin gelcekmis aksama yaparim artk teslim alabilirsem.kan testi yapmadim adet olurum diye bekliyorum hala:)
Ay nasıl dayandın kız 2 gün gecmissYokmu yakınlarda eczane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?