Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

benm dün gitceksiniz gibi kalmış aklımda .iyi olmuş ilk güne denk gelmemesi.. sen de dikkat et kendine
İnan kaybetmek beklemekten zor Rabbim kimseye yaşatmasın 10 ay oldu. Hala zaman zaman tutamıyorum kendimi unutamiyorum..
Pazartesi kan negatif çıktı hayıta başladım söktürsun diye bekliyorum.
Gelse bi dert gelmese ayrı dertBenimkide saati sasmaz yine ilk gün yıkım oluyor.Hadi inşallah ise yarar cnm.Gelsinde gitsin biran önce

iyi hadi bak gördün mü yarına kalmadı işlerin:)
hadi hayırlı haberlerle dön inşallah kuzum heyecanla bekliyoruz
evet ya hallettim şükür.İnşalalh kuzum ya bakalım ne diyecek ne olacak bi ara yara vardı geçmişti ama inşl yenilememiştir bakalım. çıkar çıkmaz haber veririm.

evet ya hallettim şükür.İnşalalh kuzum ya bakalım ne diyecek ne olacak bi ara yara vardı geçmişti ama inşl yenilememiştir bakalım. çıkar çıkmaz haber veririm.
kötü düşünmeeee güzel düşünn allah'ın izniyle yolunda gidecek her şey.. yaz bize mutlaka

Ay nasıl dayandın kız 2 gün gecmissYokmu yakınlarda eczane

Ne dayanmasi kac gun onceden baslamistim teste adet gunumdede erken gebelik testi yaptim negatif cikti ama hala olmadim adetimde duzenli olur.kac aydirda kan veriyorum negatif cikiyor hastanede herkes tanidik utaniyorum artik inat ettim idrarda pozitif gormeden kan vermicem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…