- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
hayırlı haberlerle gel inşaALLAH(c.c)...
ay hadi inşallah güzel haberlerrr :)
günaydın kızlaar hayırlı cumalar
ay bugün bursa resmen buzzzzzzz buzzz arabalar donmuş zaten
allah sokaktakilerin yardımcısı olsun
aminn kuzum aminnngünaydın canımmmmm ...amin kuzum allah sokakta kalan her canlıya merhamet etsin inşallah...
hummm ben orayı kaçırmışım cnmNe dayanmasi kac gun onceden baslamistim testeadet gunumdede erken gebelik testi yaptim negatif cikti ama hala olmadim adetimde duzenli olur.kac aydirda kan veriyorum negatif cikiyor hastanede herkes tanidik utaniyorum artik inat ettim idrarda pozitif gormeden kan vermicem diye
Günaydınn kuzummmmgünaydın kızlarrrrr...
Günaydınn kuzummmm
Valla dısarsı buzzznasılsın canımmmm benimmmmm....üşüyormusun bursa baya sogukmus
Günaydın canm sorma buzzz hakkateengünaydın kızlaar hayırlı cumalar
ay bugün bursa resmen buzzzzzzz buzzz arabalar donmuş zaten
allah sokaktakilerin yardımcısı olsun
kist için bir şey dedi mi peki ilaca gerek olmadan adetle atarsın inşallah cnm. kanı hormon için mi verdin ?Gunaydin kızlar hayırlı cumalar. Şimdi çıktım doktordan yara yokmuş sağ tarafimda 5 cm kist çıktı kan verdim öğleden sonra çıkacak sonuç gel duruma bakalım dedi
Valla dısarsı buzzzOfis sıcak Allahtan üşümüyorum cnm Sen napıyosun bitti mi isleer
Gunaydin kızlar hayırlı cumalar. Şimdi çıktım doktordan yara yokmuş sağ tarafimda 5 cm kist çıktı kan verdim öğleden sonra çıkacak sonuç gel duruma bakalım dedi
içini ferah tut canım benim.kötü bir şey olduğunu sanmıyorum ... ultrasonla da az çok belli oluyor. anlıyor dr.bi abeslik olup olmadığını...
çikolata kisti hariç diğer kistlerin hiçbiri gebeliğe engel değil...çikolata kisti olsa doktor anlardı söylerdi zaten....diğerleri önemli degil canım içini ferah tut sen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?