Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

günaydın kızlaar hayırlı cumalar
ay bugün bursa resmen buzzzzzzz buzzz arabalar donmuş zaten
allah sokaktakilerin yardımcısı olsun

hummm ben orayı kaçırmışım cnmHadi inşallah hayırlı haberlerle geeel

Gunaydin kızlar hayırlı cumalar. Şimdi çıktım doktordan yara yokmuş sağ tarafimda 5 cm kist çıktı kan verdim öğleden sonra çıkacak sonuç gel duruma bakalım dedi

Gunaydin kızlar hayırlı cumalar. Şimdi çıktım doktordan yara yokmuş sağ tarafimda 5 cm kist çıktı kan verdim öğleden sonra çıkacak sonuç gel duruma bakalım dedi
kist için bir şey dedi mi peki ilaca gerek olmadan adetle atarsın inşallah cnm. kanı hormon için mi verdin ?

azrass cansu1109 hormon mi bilmiyorum öğleden sonra daha önceki hormon testlerini goturucem. Kistle ilgili bir şey demedi kan ver sonuçlara göre kiste müdahale gerekir mi tekrar bakalım dedi

azrass cansu1109 hormon mi bilmiyorum öğleden sonra daha önceki hormon testlerini goturucem. Kistle ilgili bir şey demedi kan ver sonuçlara göre kiste müdahale gerekir mi tekrar bakalım dedi
içini ferah tut canım benim.kötü bir şey olduğunu sanmıyorum ... ultrasonla da az çok belli oluyor. anlıyor dr.bi abeslik olup olmadığını...

çikolata kisti hariç diğer kistlerin hiçbiri gebeliğe engel değil...çikolata kisti olsa doktor anlardı söylerdi zaten....diğerleri önemli degil canım içini ferah tut sen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…