Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

en dogrusunu yapmıs canım benim böyle bir süreçte yalnız kalmaman çok iyi olmusss...:KK70: k.valideni de yürekten kutluyorum herkes yapmaz biliyosun maşallah diyelim o zaman :KK66:
Bizimkilerin herşeyi eşim tek erkek evlat kp yok görümce uzakta. Bi de bende double kaynana var babaannemiz de bizimle :halay: Allah razı olsun yan gelip yatıyorum inan ki herşey onda.

R ruyam28 bence 12. gün yapabilirsin ben o zmaan yapmıştım çıkmıştı.. hayırlısı ile vardır inşallah..

azrass azrass bende iğnelerimi yapıyorum. çok heyecanlıyım. senin test tarihi ne zaman?

canım 25 aralıkta test günüm...iğnelerde kaçıncı günün? hayırlı oplur inşallah o iğneler bebeişine seni yaklaştırsın canım...

canım 25 aralıkta test günüm...iğnelerde kaçıncı günün? hayırlı oplur inşallah o iğneler bebeişine seni yaklaştırsın canım...
amin inşallah canım 10 gün bitti. 1-2 gün daha kullanacakğım sonra çatlama iğnesi ve toplama işlemi var. hayırlısı herşeyin rabbim bana bu ay müjdeli, sağlıklı sıhatli bebek haberi almayı naip etsin inşallah.

amin inşallah canım 10 gün bitti. 1-2 gün daha kullanacakğım sonra çatlama iğnesi ve toplama işlemi var. hayırlısı herşeyin rabbim bana bu ay müjdeli, sağlıklı sıhatli bebek haberi almayı naip etsin inşallah.
aminnnn inşallah rabbim çabaları boşa çıakrmasınn

Back
X