Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Günaydın kızlaaar
Aksam koci gec gelcek diye kızlarla buluştum eve giderkende tuğbadan bi tabak pestil special aldım.Benim saf gece sen otur bi tabak pestili ye:KK70:Sabaha kadar dürttü durdu beni hicc oralı olmadım:KK70:Buda bu sabah böyle bir anım:confused::KK70:

hahhahahaha alem bu kocalar yaaa :D anca dürtüklemekle kalır işte :D

Günaydın kızlaaar
Aksam koci gec gelcek diye kızlarla buluştum eve giderkende tuğbadan bi tabak pestil special aldım.Benim saf gece sen otur bi tabak pestili ye:KK70:Sabaha kadar dürttü durdu beni hicc oralı olmadım:KK70:Buda bu sabah böyle bir anım:confused::KK70:
ahahahaha sen de adama alırsan öyle şeyler olur tabiii :D:D:D yumurtlamanda geliyor neden oralı olmadın kızz:D

günaydın kızlaarr ay uçukladım ya :(
gözümün alerjisi de tuttu sabah zor açtım tövbe yarabbi :KK14:

Merhaba hanımlar,

Bende daha önceki aylarda klomen+çatlatma iğnesi kullandım ama fayda etmedi malesef. Bir problem olmadığını söyledi doktor. Ama rahim filmi çekicem tüplere bakıcam dedi. Bende 2 aydır gitmiyorum doktora. Bu ayda adetim dün bitti belime yakı yapıştırdım. Ve süt buharı yaptım. Bakalım 1 hafta daha devam edicem. Benim yumurtlamam erken oluyor biraz.

Siz neler yaptınız, yapıyorsunuz. Önerisi olan var mı

Merhaba hanımlar,

Bende daha önceki aylarda klomen+çatlatma iğnesi kullandım ama fayda etmedi malesef. Bir problem olmadığını söyledi doktor. Ama rahim filmi çekicem tüplere bakıcam dedi. Bende 2 aydır gitmiyorum doktora. Bu ayda adetim dün bitti belime yakı yapıştırdım. Ve süt buharı yaptım. Bakalım 1 hafta daha devam edicem. Benim yumurtlamam erken oluyor biraz.

Siz neler yaptınız, yapıyorsunuz. Önerisi olan var mı
ne kadardır korunmuyorsunuz ?
ben de rahim filminden 4ay kadar kaçtım sonunda çektirdim 2ay önce.çok pişmanım bu kadar ertelediğime ,fazla beklemeden çektirin bence ..sonu güzel olsun inşallah

Sen nasılsın mercimekler nasılll yoruyorlar mı analarını:nazar:

valla şimdilik pek birşey yok canım yaa arada kasıklarıma sağlı sollu birşeyler batıyor ama dediğim gibi gaz mı tam emin olamıyorum...onun haricinde evt braz çabuk yoruluyorum sanki...bakalım mercimekler yerinde duracaklar mı :)

Back
X