Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

aaaaaaaaaaaa ciddi misinnn pek erken gelmiş kız soğuğa dayanmıyo bizim yumurtalar desene :KK70:
son olsun inşallah bebişimmm :dua:
yılbaşı güzeldi canomm güzel bi sofra kurdum güzelce giyindim süslendim :KK8: yemeğimizi yedik.
sonra kahvemizi içtik 10da dağa cıktık :cool:
3bucuktu eve geldik işte haberlerle sinir harbi yaşadık :KK57:
dün de evde öğlene kdr uyu sonra kahvaltı tursu gibi geçirdik :ukala:
sen naptın nasıl geçti
Ya kendim mi yaptım bilemedim.Gaz sancım vardı ya dün iyice coştu öğlen karnım oldu davul.Nane cayı yaptım yarım saat sonra söküldümo_OBizimde iyi annemlerdeydik biara kayınvalideme geçtik sonra eve geldik dışarı çıkmadık benim sancıdan ötürü :bicak:Ben dün sabah gördüm haberleri..Allah sonumuzu hayır etsin..Herseyimizi burnumızdan getiriyorlar..İnsanlar iki nefes alacak,kafa dağıtacak o bile haram..:KK61:

Ya kendim mi yaptım bilemedim.Gaz sancım vardı ya dün iyice coştu öğlen karnım oldu davul.Nane cayı yaptım yarım saat sonra söküldümo_OBizimde iyi annemlerdeydik biara kayınvalideme geçtik sonra eve geldik dışarı çıkmadık benim sancıdan ötürü :bicak:Ben dün sabah gördüm haberleri..Allah sonumuzu hayır etsin..Herseyimizi burnumızdan getiriyorlar..İnsanlar iki nefes alacak,kafa dağıtacak o bile haram..:KK61:
hay allah ya o kadar oldu mu gaz ya o.O iyice dengemiz şaştı ya..
nane sökmüş olabilir belki dediğin gibi.
çoook soğuktu hava bi ara doncam zannettim -15di dağ.
hiç sorma ya iyice yaşamayı haram kılıyor adiler :@ evden dışarı burnunu cıkarmaya gelmicek artık :(

hay allah ya o kadar oldu mu gaz ya o_O iyice dengemiz şaştı ya..
nane sökmüş olabilir belki dediğin gibi.
çoook soğuktu hava bi ara doncam zannettim -15di dağ.
hiç sorma ya iyice yaşamayı haram kılıyor adiler :mad: evden dışarı burnunu cıkarmaya gelmicek artık :KK43:
Yediğim bisey yaptı dicem farklı bisey de yemedim bu haftao_Oİste sebep olck ya:KK14:
Aynen koci dedi dün kalk bi çıkalım yok dedim cıkmıcam.İnsan avm de bile tedirgin geziyor artık..Biran önce eve atmaya bakıyoruz kendimizi:bicak:

Yediğim bisey yaptı dicem farklı bisey de yemedim bu haftao_Oİste sebep olck ya:KK14:
Aynen koci dedi dün kalk bi çıkalım yok dedim cıkmıcam.İnsan avm de bile tedirgin geziyor artık..Biran önce eve atmaya bakıyoruz kendimizi:bicak:
belki ayaklarını üşüttüysen o da gaz yapıyor kuzum :/
aynen valla ya artık gereksiz kalabalıklara girilecek gibi değil nasıl çocuk yetiştireceğiz bu ülkede allah yardımcımız olsun :(

belki ayaklarını üşüttüysen o da gaz yapıyor kuzum :/
aynen valla ya artık gereksiz kalabalıklara girilecek gibi değil nasıl çocuk yetiştireceğiz bu ülkede allah yardımcımız olsun :KK43:
ewt bu ay cok soğuktuu ondandıro_OHic sorma bazen diyorum zorlamasam mı Allah vermiyorsa vardır bi hayır:KK61:

Günaydın kızlar. Kötü başlayan yıla rağmen inşaallah bundan sonrası iyi geçer. cansu1109 cansu1109 canım sabah kahverengi olarak geldi ama daha tam sokulemedim 2aydir şaşırdı kist etkiliyor galiba. Sokulunce bildirim yaparım. Nasılsınız nasıl geçti?

dayan çikolataya bugünün hatrına da bol köpüklü bi kahve patlat kendine gel bebişim
sunla geldim sabah ama yetmicek öğle arasında gitcem markete:kahve::dondurma: IMG_3194.webp

Günaydın kızlar. Kötü başlayan yıla rağmen inşaallah bundan sonrası iyi geçer. cansu1109 cansu1109 canım sabah kahverengi olarak geldi ama daha tam sokulemedim 2aydir şaşırdı kist etkiliyor galiba. Sokulunce bildirim yaparım. Nasılsınız nasıl geçti?
hosgeldin battas kız benimde 3 gün erken geldi..Havalardan herhaldeo_O

tamam kuşum benim.
inşallah gelmez :)
hamdolsun kuzum iyiydi sen nasılsın nasıl geçti

Kızlar bende hiç bir belirti Yok.. tutmadı herhalde bebişler :KK43:
hooopp olumsuz düşünceleri at bakim kafandan derhal.kendi kendine belirti aramayı da bırak konuş bebişlerinle onları ne kdr beklediğinden bahset..bol bol da dua et..elinden geleni yaptın sen gerisi takdir-i ilahi..rabbim en hayırlısını verecek şüphesiz.
test günün ne zaman ?

hooopp olumsuz düşünceleri at bakim kafandan derhal.kendi kendine belirti aramayı da bırak konuş bebişlerinle onları ne kdr beklediğinden bahset..bol bol da dua et..elinden geleni yaptın sen gerisi takdir-i ilahi..rabbim en hayırlısını verecek şüphesiz.
test günün ne zaman ?
İnşallah 9 unda

test günün ne zaman ?
Düşünmeye çalışıyorum ama ne biliyim.. pozitif düşünmek ne kadar zormuş...

Back
X