Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Ölümsüz dusunceleri at kafandan. Hem belirti arama canım ya her gebelik belirti vermiyor ki.
Ne biliyim dış gebelik geçirdiğimde ilk.. adet olacak gibi belim ağrımıştı.. hayta erken olcam galiba diyip durdum.. sonra hamile çıktım.. şimdi tık YÖK:(

Ne biliyim dış gebelik geçirdiğimde ilk.. adet olacak gibi belim ağrımıştı.. hayta erken olcam galiba diyip durdum.. sonra hamile çıktım.. şimdi tık YÖK:KK43:
Belki de dış gebelik olduğu için ağrı yapmıştı o zaman nasip canım takma kafana bak varsa onlarida uzuceksin

Ne biliyim dış gebelik geçirdiğimde ilk.. adet olacak gibi belim ağrımıştı.. hayta erken olcam galiba diyip durdum.. sonra hamile çıktım.. şimdi tık YÖK:KK43:
hatırlarsan azrass azrass 'ın da gaz harici hiçbir belirtisi olmamıştı..
kiminin belirtisi oluyıor hemen anladım diyor,kiminin hiç olmuyor.
her kişinin vücut tepkimesi farklı kaldı ki kişi her hamileliğinde aynı belirtileri yaşamıyor.

hatırlarsan azrass azrass 'ın da gaz harici hiçbir belirtisi olmamıştı..
kiminin belirtisi oluyıor hemen anladım diyor,kiminin hiç olmuyor.
her kişinin vücut tepkimesi farklı kaldı ki kişi her hamileliğinde aynı belirtileri yaşamıyor.
Cansummm ya inşallah öyledir... inşallah :( transfer sonrası bu işin en zor süreciymiş.. sigara içmemek için kendimi zor tutuyorum

böyle yaparak şuan kendine eziyet ediyorsun.1haftayı daha böyle nasıl geçireceksin..
o yüzden kendine ve içindekielre bu kötülüğü yapma
Tamm deneyeceğim tatlım.. inşallah sizin dediğiniz gibidir. İnşallah haftaya pazartesi sevindirici haber ile gelirim. Tüm bunları unuturum

Tamm deneyeceğim tatlım.. inşallah sizin dediğiniz gibidir. İnşallah haftaya pazartesi sevindirici haber ile gelirim. Tüm bunları unuturum
inşalalh canım benim önce senin inanman gerekiyor tüm kalbinle... sen elinden geleni yaptın..bizim elimizde olan ve olmayan şeyler var..
elinde olanı ypatın sen... elinde olmayanı bekleyip sonuca tevekkül etmek yapacağın en güzel şey ;)

inşalalh canım benim önce senin inanman gerekiyor tüm kalbinle... sen elinden geleni yaptın..bizim elimizde olan ve olmayan şeyler var..
elinde olanı ypatın sen... elinde olmayanı bekleyip sonuca tevekkül etmek yapacağın en güzel şey :KK66:
Doğru diyorsun işte insan çöm isteyince malesef korku içinde oluyor. Ne diyip nasipten öteye yol yok... inşallah hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle tutmuşlardır...

canımm bat dünmüş senin var mı gelen ayperri ayperri
senin de bugünmüş bat F Fatimasevket hadi inşallah yeni yılın ilk güzel haberlerini verin canlar
dua.gif
Canm benm yumos 4 gun gec geldı o yuzden 6 ocak bat.ıns verırız hep bırlıkte o guzel haberlerı ama hıc bı belırtm yok o yuzden beklentımde yok bakalm hayırlısı

Back
X