- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
Iyıym sukur cankuş.bı yandan yuruyuse devam edıyorm.bıyandan carsamba esımın ıs arkadası gelecek esıyle ev temızlıgıyle ugrasıyorm.yarında yemek ve pastayla ugrasıcam daha alıs verıse cıkıcam ısım cooookkkkk sorma.perde falan da yıkadm bu hafta kosturmaca var bende canmnaber canım iyi misinn
düşünme öyle düşünme ..Ay düşün düşün yedik kendimizi nolduay ben dün gördüm
hiç söylemeee hiçççççççççç
korunmayı bıraktığım ay hamile kalan bi arkadaşın bebeğinin pazar günü 1yaş kahvaltısı var ...düşün ...
Daha kesin degil ama onumuzeki ayda olursam asilama dusunuyorum artikkuzum hiç belli olmaz ilk 4-6ay arası altın ay diyorlar rabbim büyük umutsuzluk yokk
bizim durumda işe yarayabilirdüşünme öyle düşünme ..Ay düşün düşün yedik kendimizi nolduBen artık at gözlüğü takıyorum bu konuda.Hatta bebekli olmanın eksi yanlarını düşünüp kendimi rahatlatıyorm napim.Uykusuz geceler,ağlamalar,alınan kilolar diye sayıyorum aklıma geldikce
en hayırlı adımları attırsın rabbim inşallah canım.Daha kesin degil ama onumuzeki ayda olursam asilama dusunuyorum artik
oh oh maşallahhh.Iyıym sukur cankuş.bı yandan yuruyuse devam edıyorm.bıyandan carsamba esımın ıs arkadası gelecek esıyle ev temızlıgıyle ugrasıyorm.yarında yemek ve pastayla ugrasıcam daha alıs verıse cıkıcam ısım cooookkkkk sorma.perde falan da yıkadm bu hafta kosturmaca var bende canm
valla napim kendimi nasıl avutayım sasırdım artıkbizim durumda işe yarayabilir
valla napim kendimi nasıl avutayım sasırdım artık
rabbim vermiyorsa vardır bi sebebi bi hayrı mutlaka kuzum ne yapalım inşallah nasip edecek bize de rabbim en sağlıklısını en hayırlısını istiyoruz en tez zamanda inşallahh
Vardır Rabbim in bir bildiği ne yapalım kuzum kendimizi avutarak geçiriyoruz işte. Allah ım imkansızlık vermesin en hayırlısını en tez zamanda nasip eder inşaallah hep duamız buvalla napim kendimi nasıl avutayım sasırdım artık
umudumuz o yönde kuzum..Biz daha tedavi sürecine tam giremediğimizden beklemek sıkıyor artıkbabyloading87
Amin inşaallah cancanlar umutsuzluk yok daha yaşlar geç değil yolun başında sayılırız çoğu insana göre. Çok şükür çaresiz dert değil sadece Zorlu bir süreç işte.. imkansızlık vermesin Rabbim. İmkan ve sağlık oldukça her türlü yolu deneyerek bebeğe ulaşabilirsinizinanıyoruz olacak nasipte kısmetse ne zaman varsa o zaman gelecek o bebisler. Mesela @azrass ne ameliyatlar ne sıkıntılar geçirdi ama ilk tüp denemesinde bebeğine kavuştu kaderinde o şekilde bebeğine kavuşmak varmış.
Aminnn kuzum inşşşVardır Rabbim in bir bildiği ne yapalım kuzum kendimizi avutarak geçiriyoruz işte. Allah ım imkansızlık vermesin en hayırlısını en tez zamanda nasip eder inşaallah hep duamız bu
Aa iyii yapmışsın hadi hayırlı olsunnbiraz vaktim vardı kaçamak buldum gittim carrefour gözlük siparişimi verdim.babyloading87
sağol kuşum o iş de çıktı aradan 81lira fark verdimAa iyii yapmışsın hadi hayırlı olsunn
ahahah kızz 1 aylık doğalgaz faturasıı o koşarak uzaklaaassağol kuşum o iş de çıktı aradan 81lira fark verdim
rayban beğendim bi tane de 340fark çıktı yürü cansu yürü dedim
aynenahahah kızz 1 aylık doğalgaz faturasıı o koşarak uzaklaaas
günaydın kusummmmgünaydın kızlaaar
naber bebiş benim gene uyku fenagünaydın kusummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?