Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

naber canım iyi misinn
Iyıym sukur cankuş.bı yandan yuruyuse devam edıyorm.bıyandan carsamba esımın ıs arkadası gelecek esıyle ev temızlıgıyle ugrasıyorm.yarında yemek ve pastayla ugrasıcam daha alıs verıse cıkıcam ısım cooookkkkk sorma.perde falan da yıkadm bu hafta kosturmaca var bende canm

ay ben dün gördüm
hiç söylemeee hiçççççççççç
korunmayı bıraktığım ay hamile kalan bi arkadaşın bebeğinin pazar günü 1yaş kahvaltısı var ...düşün ...
düşünme öyle düşünme ..Ay düşün düşün yedik kendimizi nolduBen artık at gözlüğü takıyorum bu konuda.Hatta bebekli olmanın eksi yanlarını düşünüp kendimi rahatlatıyorm napim.Uykusuz geceler,ağlamalar,alınan kilolar diye sayıyorum aklıma geldikce

bizim durumda işe yarayabilir

oh oh maşallahhh.
olsun güzel meşgaleler bunlar canım kolay gelsin sana dinlenirsin geçer ağız tadı olsun sağlık olsun

rabbim vermiyorsa vardır bi sebebi bi hayrı mutlaka kuzum ne yapalım inşallah nasip edecek bize de rabbim en sağlıklısını en hayırlısını istiyoruz en tez zamanda inşallahh
babyloading87
Amin inşaallah cancanlar umutsuzluk yok daha yaşlar geç değil yolun başında sayılırız çoğu insana göre. Çok şükür çaresiz dert değil sadece Zorlu bir süreç işte.. imkansızlık vermesin Rabbim. İmkan ve sağlık oldukça her türlü yolu deneyerek bebeğe ulaşabilirsiniz inanıyoruz olacak nasipte kısmetse ne zaman varsa o zaman gelecek o bebisler. Mesela @azrass ne ameliyatlar ne sıkıntılar geçirdi ama ilk tüp denemesinde bebeğine kavuştu kaderinde o şekilde bebeğine kavuşmak varmış.

umudumuz o yönde kuzum..Biz daha tedavi sürecine tam giremediğimizden beklemek sıkıyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…