- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
Gunaydın canm.günaydıııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnn
naber canım iyi misinnGunaydın canm.
günaydın bebiş nabergünaydın kızceleeeer
günaydın kuşumm nasılsınGünaydın :))
ay napım 2 arkadaşımın doğumgünü,bir arkadaşım doğuma girdi.Çiçek sepetinde ocağıma incir ağacı dikiyorumgünaydın bebiş naber
haha olmuşay napım 2 arkadaşımın doğumgünü,bir arkadaşım doğuma girdi.Çiçek sepetinde ocağıma incir ağacı dikiyorumSen napıosun kusum
saol canımm..Aa niye kızzhaha olmuş
d.günüsü olanlar iyi ki doğmuş doğuma girene de allah kolaylık versin kuşum.
ay napim ben de ayılmaya çalışıyorum hala bugün hiç uyanamadım gece hiç uyuyamadım 1bucuktu dönüp duruyodum
İyiyim canım napim aynı evdeyim :) sen nasılsın napiyorsungünaydın kuşumm nasılsın
ay bilmiyorum ki ya dön dur helak oldum hadi wc gireyim dedim bi baktım saat 1:30saol canımm..Aa niye kızzBenimde 2 gündür bas ağrım varr Sen niye uyuyam adın
ay bilmiyorum ki ya dön dur helak oldum hadi wc gireyim dedim bi baktım saat 1:30saol canımm..Aa niye kızzBenimde 2 gündür bas ağrım varr Sen niye uyuyam adın
ooo güzelmişbi kutu mutluluk diye bi site var.Her ay bi kutu yapıyor,icine küçük süprizler,mottolar filan koyuyor.Ama kimse bilmiyor ne geleceğini.Tam pms lik bi kutu cnm
ayy uyku deme banaaaa,bana uyku demeeee kapar gözlerimi uyurummgünaydın kızlarr nasılsınız? bugün hava kapkara burda hiç gündüz değilmiş gibi tam uyumalık :) :)
Çok oldu kız o hamile çıkalı .Bi biz kalamadık zaten
ay ben dün gördümÇok oldu kız o hamile çıkalı .Bi biz kalamadık zaten
Ahh keşke imkanımız olsada kapasak uyusak yaaayy uyku deme banaaaa,bana uyku demeeee kapar gözlerimi uyurumm
ay yok ev bana göre değil ben sıkılıyorum çok o yüzden iş iyi ne yapalımAhh keşke imkanımız olsada kapasak uyusak yaabazen diyorum çalışmıcam artık evde durcam sonra diyrum sen evde kafayı yersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?