- 21 Ağustos 2015
- 32.052
- 97.311
- 598
- 38
Bende snapten takibe aldım.Yeni kutu gününü açıklasınlar söylerim cnmgünaydın kuşummmm
aaa iyimiş kızzz
hatırlat da ben de alayım çikolatayııııtam bizlik
Hayırlı cumalar canımgünaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize
hayırlı cumalar canımgünaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize
bana da haber versne canım ya çikolata dedin beni benden aldınBende snapten takibe aldım.Yeni kutu gününü açıklasınlar söylerim cnm
aminn tatlışım inşallahhGünaydın kızlarr.. Allah ım dalarımızı kabul etsin inşallah
veririm canımbana da haber versne canım ya çikolata dedin beni benden aldın
bi tablet derken tüm paket miveririm canımSorma ben de güya dikkat ediyordum aksam gömdüm bi tablet oreolu milkayı
İnşaallah öyle birşeydir ya çok üzüldüm okuyunca. Azrass da kavuşur bebişine.Kız benim görümcemiin de gözükmediydi ilk ayda,dr almaya kalktı keseyi.İste randevu aldı kürtaj olcak ağlıyor tabi dr niye ağlıyosun demiş cok umutlandık falan demiş bunlarda e kızım ne aldırıyorsun ozman demiş dr.Bos gebelik için geldik biz demiş.Yok demiş bebek var demiş.Masadan kaldırmış.Bizzat yasadık biz bunu.Umarım azramında kesesi görünür
Arada olur öyle napalım benim 1 hafta 10 gün kala başlıyor tatlı krizi bu ara bize serbest battaş :)veririm canımSorma ben de güya dikkat ediyordum aksam gömdüm bi tablet oreolu milkayı
Aynen 1 pakeeetbi tablet derken tüm paket mi
afiyet olsun canişkom sefan olsun çikolata kadar mutlu edemeyen insanlar var kader utansın
yaza veririz zaten kiloları dimiArada olur öyle napalım benim 1 hafta 10 gün kala başlıyor tatlı krizi bu ara bize serbest battaş :)
İnsallah canımİnşaallah öyle birşeydir ya çok üzüldüm okuyunca. Azrass da kavuşur bebişine.
veririz veririzyaza veririz zaten kiloları dimi
inşallah canım benim inşallahh rabbimin mucizeleri sonsuz inşallah nasip eder hayırlısıylaİnşaallah öyle birşeydir ya çok üzüldüm okuyunca. Azrass da kavuşur bebişine.
ohh iyi yapmışsınn gömmüşün deAynen 1 pakeeetKahvenın yanında nasıl ıyı gıttı Kesinlikle katılıyorum zaten o insanlar olmasa çikolata yememize de gerek kalmıcaak
Amin inşaallah cuma vakti kabul olsun dualarımız.inşallah canım benim inşallahh rabbimin mucizeleri sonsuz inşallah nasip eder hayırlısıyla
Ahahah birbirimizi böyle kalorili yiyeceklere gazlayalımohh iyi yapmışsınn gömmüşün de
benim de canım çekti bak ben de alayım da akşm yiyeyim bari
sefan olsun kuşummmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?