- 21 Ağustos 2015
- 32.052
- 97.311
- 598
- 38
Agzın bal yesin kızveririz veririzbakarsın veremeyiz dahada alırız malum sebepten
ay ben brokolinin tadını bilmem o derece ağzıma sürmedim.kokulu yiyeceklere karşı negatifim.Ahahah birbirimizi böyle kalorili yiyeceklere gazlayalımBiri de çıkıp hadi arkadaşlar öğlen brokoli yiyelim arkadaşlar demesin hiç
Sen sevmiyosun eewt lahana filan.Uymaz mı fondi candırray ben brokolinin tadını bilmem o derece ağzıma sürmedim.kokulu yiyeceklere karşı negatifim.gel yemekten sonra fondü yiyelim diyebilirim ama uyar mı
aynenSen sevmiyosun eewt lahana filan.Uymaz mı fondi candırr
bahaneyle sen de uzak duruyorsun güzel tarafından bak boşver :)Ah tatlı krizindeydim okudukça daha da tatlı krizine girdimoff evde yiyemiyorum eskisi gibi ya kocis tatlı yı çok seviyor bu ara kilo aldı yasak ona arada bende kayniyorum yaa
gizli gizli yeAh tatlı krizindeydim okudukça daha da tatlı krizine girdimoff evde yiyemiyorum eskisi gibi ya kocis tatlı yı çok seviyor bu ara kilo aldı yasak ona arada bende kayniyorum yaa
afiyet olsun kahve mi vaar
olmaz mııııafiyet olsun kahve mi vaar
heheh işyerinde yiyorum zaten :) kaçamakgizli gizli ye
Yaakızlar azra'dan haber geldi maalesef hcg düşüşe geçmiş
Hadı ya tuuuhhh cok fecı canm sıkıldı.rabbım sabır versn ıns ne dıyelım elımızden bırsey gelmıyo rabbım ol demeyınce olmuyo ıste ne yapalm kısmetkızlar azra'dan haber geldi maalesef hcg düşüşe geçmiş
Offf hadi yaa çok üzüldümkızlar azra'dan haber geldi maalesef hcg düşüşe geçmiş
aminn inşallah kızlarOfff hadi yaa çok üzüldümherşeyde vardır bir hayır ya Allah ım sabır versin hemencik toplasın kendini inşaallah
kızlar azra'dan haber geldi maalesef hcg düşüşe geçmiş
hamdolsun cnmm sen nasılsınnNapiyosunuuuuuzzzzz nasilsiniz kizlarrr .s
maalesef kuzum ben de ..diyecek şey bulamıyorum şuan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?