- 21 Ağustos 2015
- 32.041
- 97.267
- 598
- 38
en doğrusu ara sor derim bacım.Hormon testinde adetliyken çağırıyorlar diye biliyorm benKızçeler doktor bana yumurtları geliştircez tekrar gel demişti ama adetliyken mi yoksa geçince mi dedi onu hatırlamıyorum ne zaman gitmek gerekiyo biliyor musunuz? Birde hap mı veriyor?
en doğrusu ara sor derim bacım.Hormon testinde adetliyken çağırıyorlar diye biliyorm ben
takvim yapmışsıııııınnn hamile misinnnnncansu1109 canimmm smdi baktim daaa listede ben hala batimi bekliyorum o kadarda orda haaamiiileee yazicak gunu beklemistim
hobaaaa geldi mi beee daha yeni konuştuk ağrılar başladı diyeecansu1109 erken gelecek galiba demiştim geldi :) 2-3 ay gecikmeli oldu diye geç yazdırdım ama bu ay şaşmadı tam 25. gün bu ay zaten boştu önümüzddeki aylara inşaallah bir dahaki bat 20,02 canım.
ayy deme indirim mi varmış offf beee demeyeydin iyidiAlıstırıyorum kendimii iste
Misal ikigün sonra bat günüm,kocim kartlara da el koydu alısverisde yapamıcam ayın 5ne kadarrNapsın simdi bu kız Pentide bi indirimler bi indirimler
ara sor bebişim hazır oldun 2.günü de çağırabilir.... ihmal etme araKızçeler doktor bana yumurtları geliştircez tekrar gel demişti ama adetliyken mi yoksa geçince mi dedi onu hatırlamıyorum ne zaman gitmek gerekiyo biliyor musunuz? Birde hap mı veriyor?
aynen öyle kuzum gecikti mi daha stresli.zaten bu ay hsg vardı ya günler geçmişti bekliyordum. Hayırlısıhobaaaa geldi mi beee daha yeni konuştuk ağrılar başladı diyee
en azından gecikip sinir harbi yapmadı ...
sağlık olsun dicez önümüze bakıcaz bebişim ne yapalım
ayy deme indirim mi varmış offf beee demeyeydin iyidi
benim karta el koysa nolcak kart nosu güvenlik no son kullanma hepsi ezberimde
beynimi mi söküp alsın
hahaha valla iyi bir şey mi kötü mü çok emin değilim benişi garantiye almışsın
önümüzdeki aya yüklenaynen öyle kuzum gecikti mi daha stresli.zaten bu ay hsg vardı ya günler geçmişti bekliyordum. Hayırlısı
takvim yapmışsıııııınnn hamile misinnnnn
niyet o kuzum ya bakalımönümüzdeki aya yüklentakviye yap
Kizzlaaar ben geldim guzel haberlerle geldimbgun kan verdim 67 çıktı.cumartesi 23 cikmisti hamileyim insaallahh sonundaaa
aaaaKizz Allah hayrini versin:)) ben sali gunu buraya yazdim sizde tebrik ettinz ay ben mi yanls hatirliyorum bakicam eski msjlarima
hazırla hazırlaaa ihmal etmeee sıkı çalışniyet o kuzum ya bakalımders programı hazırlayayım
pffff karda kışta ne izniymiş bu yaaDoktorum izinliymişneyse nasip herşey
bugünde yarında izinli haftaya gelecekmiş.. pfff bi biz izin yapamıyoruzpffff karda kışta ne izniymiş bu yaa
aaaa
ay benim kafa bi dünya olmuşşşhaha ayy leyla bennnnn
canımmm kusura bakma tekrarr olur muuu listeyi de düzelttimm tekrardan hayırlı uğurlu olsun bebişin inşallahhh kan testini tekrarladın mıBigaripyolcu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?