Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Kızçeler doktor bana yumurtları geliştircez tekrar gel demişti ama adetliyken mi yoksa geçince mi dedi onu hatırlamıyorum ne zaman gitmek gerekiyo biliyor musunuz? Birde hap mı veriyor?
en doğrusu ara sor derim bacım.Hormon testinde adetliyken çağırıyorlar diye biliyorm beno_O

en doğrusu ara sor derim bacım.Hormon testinde adetliyken çağırıyorlar diye biliyorm beno_O
o_O hormon testlerim yapılmıştı daha önce. Adetliyken gel derse çok zor ya yarın 2. günü çok geliyo muane ediyo gidemem haftaiçide bana yakın olan hastanede değil o_O dediğin gibi arayayım bakayım.

cansu1109 cansu1109 erken gelecek galiba demiştim geldi :) 2-3 ay gecikmeli oldu diye geç yazdırdım ama bu ay şaşmadı tam 25. gün :halay: bu ay zaten boştu önümüzddeki aylara inşaallah :dua: bir dahaki bat 20,02 canım.
hobaaaa geldi mi beee daha yeni konuştuk ağrılar başladı diyee :sinirli:
en azından gecikip sinir harbi yapmadı ...
sağlık olsun dicez önümüze bakıcaz bebişim ne yapalım :dua:

Alıstırıyorum kendimii iste:KK51:
Misal ikigün sonra bat günüm,kocim kartlara da el koydu alısverisde yapamıcam ayın 5ne kadarr:kızgın:Napsın simdi bu kız:KK43:Pentide bi indirimler bi indirimler:bicak:
ayy deme indirim mi varmış offf beee demeyeydin iyidi :mad:
benim karta el koysa nolcak kart nosu güvenlik no son kullanma hepsi ezberimde :KK70:
beynimi mi söküp alsın :D

Kızçeler doktor bana yumurtları geliştircez tekrar gel demişti ama adetliyken mi yoksa geçince mi dedi onu hatırlamıyorum ne zaman gitmek gerekiyo biliyor musunuz? Birde hap mı veriyor?
ara sor bebişim hazır oldun 2.günü de çağırabilir.... ihmal etme ara

hobaaaa geldi mi beee daha yeni konuştuk ağrılar başladı diyee :sinirli:
en azından gecikip sinir harbi yapmadı ...
sağlık olsun dicez önümüze bakıcaz bebişim ne yapalım :dua:
aynen öyle kuzum gecikti mi daha stresli.zaten bu ay hsg vardı ya günler geçmişti bekliyordum. Hayırlısı :dua:

canımmm kusura bakma tekrarr olur muuu listeyi de düzelttimm tekrardan hayırlı uğurlu olsun bebişin inşallahhh kan testini tekrarladın mı Bigaripyolcu Bigaripyolcu

aaaa :KK70:
ay benim kafa bi dünya olmuşşş :KK70::KK70: haha ayy leyla bennnnn

:D :D :D

canımmm kusura bakma tekrarr olur muuu listeyi de düzelttimm tekrardan hayırlı uğurlu olsun bebişin inşallahhh kan testini tekrarladın mı Bigaripyolcu Bigaripyolcu

Yok canimm ne kusuru.tekrarladk dun 245ti.aslında dun cok siddetli agrilarim oldu korktuk hcg progesteron fln bakildi serum yedim bol bol.degerlerde sknti yok cok skur ama ara ara giriyor sancilar yine

Back
X