Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Evet kızlar doktora gittik. 5 hafta 5 günlüğüz.Şükür RABBİM(c.c)'e...Sıra kalp atışlarında dedi doktor inşaALLAH(c.c) yakında duyarız.
Kanım çok düşük çıktı benim ilaç kullanmaya başladım. İnşaALLAH(c.c) o da normale döner.
Dualarımdasınız. Her fırsatta buraya yazıyorum :)

Çok güzel her şey yolunda. Normale döner inşallah. Kalp atışları da ayrı bir heyecanlı safhadır Rabbim bizlere de nasip etsin.

Bugün maas yattı benim ceza bittiay bayılırım limonlu cheescake Burcak bisküviden mi yapıyorsun nasıl yapıyorsn
kendini frenle ama emiii benim kart pazar kesilecek pzt yasak kalkıyor şafak 7
aynen canım burçak bisküviyle taban. pişirmeden dr.oetker cheescake yap 'la yapıyorum .üstüne de limon sosunu kendim yapıyorum yazarım tarif yapacaksan çok güzel oluyo

hadi gözün aydın canım ilaçla desteklersin onu kadınların bi çoğunda olan sorun o, sıkma canını

üst limon sosunu alırım.diğerlerini bende öyle yapıyorum güzel ve pratik oluyor aynen

üst limon sosunu alırım.diğerlerini bende öyle yapıyorum güzel ve pratik oluyor aynen
aynen öyleee
hemen veriyorummmm
1bardak taze sıkılmış limon suyu
1,5bardak su
2limon kabuğu rendesi (beyazlar olmayacak)
3 kaşık nişasta
10kaşık şeker
ocakta karıştırarak kıvam alana kadar pişirip ,soğuduktan sonra tatlının üstüne döküyoruz canım

oo kolaymış.Yapcam bunu ilk fırsatta.Saol kusum

06.50 de.Canakkale de 5.3 olmuş.Benim cumartesi den beri bas ağrım var sabah uyanıktım ama kalkamadım,koci de salonda giyiniyormuş.Deprem oluyor diye fırladım resmen
yapma yaa valla ben gene zor kalktığım için hiç duymadım allah beterinden saklasın canım ya allah korsuunn

Hadi bugünün şarkılarını da ben söyleyeyim size Tuna Kiremitçi ve arkadaşları şarkılarını dinledim bu sabah güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…