Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

@ Salliala tam sancı olduğunda dua et bize unutma. Allahım kurtarsın inşallah bir avazda. Amin

Kızlar bugün 11.günüm 2tane yumurtam var 15.5mm ikisi de. Çarşamba gene gideceğim cuma da aşılama olabilir dedi doktor. Ama hiç kana falan bakmıyor belki hormonlarda bir düşüş ya da yükseliş var artı ilaç vermesi gerekmez mi

canım ne desem yalan olur yumurta takibi fln yaptırmadım ben hiç kaç mm de çatlıyor bilmiyorum aşılamayla ilgili de bilgim yok dr.a güvenmek en doğrusu olacak sanırım.

canım ne desem yalan olur yumurta takibi fln yaptırmadım ben hiç kaç mm de çatlıyor bilmiyorum aşılamayla ilgili de bilgim yok dr.a güvenmek en doğrusu olacak sanırım.
Evet ben de güveniyorum ama aklıma geliyor bazen sorular. Bir rahat bıraksam kendimi süper olacak

Evet ben de güveniyorum ama aklıma geliyor bazen sorular. Bir rahat bıraksam kendimi süper olacak
canım benim rabbimin dediği oluyor o yüzdne hiç takma kafana güzel düşünmeye çalış. rabbim ol dediği taktirde önünde tüm engeller kalkıyor..

İyi sayılırım canım hafif soğuk algınlığım var atlatmaya çalışıyorum.Sen nasılsın? azrass a sevindim ya salmamış kendini Allah ım çabalarını boşa çıkarmasın
dikkat et cnm kendine parol fln al. en azından ilerlemesin.ben de iyiyim hamdolsun cnm .
aminn canımm aminn rabbim kimsenin çabasını boş çıkarmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…