belli etti kendini zaten, hadi bir avazda inşallah hayırlısıyla sağlıklı, eksiksiz kavuşmayı nasip etsin.Doğum başlıyor kızlar dua edin doktor yatış verdi fırsat bulduğum an yazarım
aaaa ciddi mi?hadi bir avazda insalah canımDoğum başlıyor kızlar dua edin doktor yatış verdi fırsat bulduğum an yazarım
aynen canım kısmetse deneyecek :) güzel olacak allah'ın izniyle güzel düşünüyoruztekrardan deniyecek yani öyle mi?
bu güzel bir haber.
ayyyyDoğum başlıyor kızlar dua edin doktor yatış verdi fırsat bulduğum an yazarım
canım ne desem yalan olur yumurta takibi fln yaptırmadım ben hiç kaç mm de çatlıyor bilmiyorumKızlar bugün 11.günüm 2tane yumurtam var 15.5mm ikisi de. Çarşamba gene gideceğim cuma da aşılama olabilir dedi doktor. Ama hiç kana falan bakmıyor belki hormonlarda bir düşüş ya da yükseliş var artı ilaç vermesi gerekmez mi
iyi haftaalr canım nasılsınnİyi haftalar kızalr..
Evet ben de güveniyorum ama aklıma geliyor bazen sorular. Bir rahat bıraksam kendimi süper olacakcanım ne desem yalan olur yumurta takibi fln yaptırmadım ben hiç kaç mm de çatlıyor bilmiyorumaşılamayla ilgili de bilgim yok dr.a güvenmek en doğrusu olacak sanırım.
Nasıl yani hamileydi ama azrass. Ne olduki?canım konuşuyoruz bu önümüzdeki reglisinde kontrolü var 2.adetle 2.deneme inşallah rabbim nasip edecek sağlıkla..
iyi olacak..
canım kesenin içinde bebek görünmedi hcg 'si de düşüşe geçti akabinde kanaması geldi ne yazık kiNasıl yani hamileydi ama azrass. Ne olduki?
canım benim rabbimin dediği oluyor o yüzdne hiç takma kafana güzel düşünmeye çalış. rabbim ol dediği taktirde önünde tüm engeller kalkıyor..Evet ben de güveniyorum ama aklıma geliyor bazen sorular. Bir rahat bıraksam kendimi süper olacak
İyi sayılırım canım hafif soğuk algınlığım var atlatmaya çalışıyorum.Sen nasılsın? azrass a sevindim ya salmamış kendini Allah ım çabalarını boşa çıkarmasıniyi haftaalr canım nasılsınn
dikkat et cnm kendine parol fln al. en azından ilerlemesin.ben de iyiyim hamdolsun cnm .İyi sayılırım canım hafif soğuk algınlığım var atlatmaya çalışıyorum.Sen nasılsın? azrass a sevindim ya salmamış kendini Allah ım çabalarını boşa çıkarmasın
kız cumartesi aksamı bi bas ağrım tuttu bütün hafta sonu yattımcanımm naptın sen kitaba başladın mı sahiiibabyloading87
aaa hadi beekız cumartesi aksamı bi bas ağrım tuttu bütün hafta sonu yattım
yok canım ya bütün yüzümde sivilce patladı bi görsen,ates bi yandan bas ağrısı öbür yandan.Feleğim sastı hafta sonuaaa hadi bee
kötü olmuş bebişim yaa migren fln yok dimi snde ?
cok geçmiş olsun
allah allah noldun kız grip desen sivilce ne alaka nazara mı geldinyok canım ya bütün yüzümde sivilce patladı bi görsen,ates bi yandan bas ağrısı öbür yandan.Feleğim sastı hafta sonuAlamadım elime kitabı daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?