günaydın..Günaydın arkadaşlar istanbuldamı oldu deprem
Aynen cnm..Allah korusunOo baya hissedilmis demek ki. Allah korusun
ben bide yatağı değiştirmek istiyorum.Pirinç yataklardan istiyorum.Kümbet gibi yatak sallanıyorsa bu kadar,o pirinç yataklar duvardan duvara uçar herhaldeyapma yaavalla ben gene zor kalktığım için hiç duymadım allah beterinden saklasın canım ya allah korsuunn
ay allah korusunnnn değiştirme boşver ay allah ben de dolap dibimizde lenduha gibi o tepemize geçcek diye korkuyormben bide yatağı değiştirmek istiyorum.Pirinç yataklardan istiyorum.Kümbet gibi yatak sallanıyorsa bu kadar,o pirinç yataklar duvardan duvara uçar herhalde
Evet ameliyattaymis bende hemen erkenden geldim iki saat bekleyeceğimgünaydın canımmm onu da dinlemedim dur iyi hatırlattın dinleyeyimmmm..
senin dr. bugün müydü
hay allah.Evet ameliyattaymis bende hemen erkenden geldim iki saat bekleyeceğim
Yok almadım çıkarken aklıma gelmedihay allah.kitap fln var mı çantanda ya da ordan dergi fln kurcala zaman geçer okuyarak
olsun geçer şimdi sağa bakın sola bakınn..hayırlı haberler inşallahYok almadım çıkarken aklıma gelmedi
Hastanede yürüyüp duruyorum dört dolandim hafif sancı da var hareket iyi geliyor. Amin inşaallah yazarımolsun geçer şimdi sağa bakın sola bakınn..hayırlı haberler inşallah
dr.dan cıkınca yaz bize mutlakaa
ay kız doğurma bi de yürü yürü kıyamam sana ya rabbim kolaylık versin.eşin yanında dimiHastanede yürüyüp duruyorum dört dolandim hafif sancı da var hareket iyi geliyor. Amin inşaallah yazarım
Allah korusun yaaay allah korusunnnn değiştirme boşver ay allah ben de dolap dibimizde lenduha gibi o tepemize geçcek diye korkuyorm
Allah korusun yaa
Yok okulda o. Doğurmam bu kadarcik sancı ile sanırımay kız doğurma bi de yürü yürü kıyamam sana ya rabbim kolaylık versin.eşin yanında dimi
minnaş kız yaa hazırlıyor kendini demek kiiiiYok okulda o. Doğurmam bu kadarcik sancı ile sanırımyalancı sancılardir bunlar geliyor gidiyor arada hazırlık için
canım konuşuyoruz bu önümüzdeki reglisinde kontrolü var 2.adetle 2.deneme inşallah rabbim nasip edecek sağlıkla..
tekrardan deniyecek yani öyle mi?canım konuşuyoruz bu önümüzdeki reglisinde kontrolü var 2.adetle 2.deneme inşallah rabbim nasip edecek sağlıkla..
iyi olacak..
Canım sağlıcakla al kucağına inşaallah. Bi avazda kurtarsın AllahDoğum başlıyor kızlar dua edin doktor yatış verdi fırsat bulduğum an yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?