- 21 Ağustos 2015
- 32.006
- 97.141
- 598
- 38
ahh kıyamayız kız sana bizzzÖNCE itFAiYE HORTUMUYLA ISLATIR MISINIZ? yoksa ben kendi çabalarımla siz gelene kadar ıslanayım mı ?
kızlaaarr muhabbet çılgın kıvama geldi ama ben kaçıyorum yavaştan yrn aynı kaddro muhabbete bekliyorumm öpüldünüzzolsun kavrayabİLmesİde bbÜyük bİr mezİyet, ben gİni hala yumyumda çalışmanın ne olduğunu anlatıyor olsaydın
o lafların gıcıklığına ben bile kendime kıymıştımmmahh kıyamayız kız sana bizzz
kızlaaarr muhabbet çılgın kıvama geldi ama ben kaçıyorum yavaştan yrn aynı kaddro muhabbete bekliyorumm öpüldünüzz
laves35 babyloading87
AHAHA yarn nasıl geleyim kızcansu1109 sana son sözüm bunların hepsi kafana taktığın için... bak bana ben gibi ol
iyi akşamlar...
babyloading87 totem yaptı... şimdi bi anda çıkıp gittin madem, yarın hamileyim diye gelde dönüşün muhteşem olsun...
ben kalp atışı var bugün dua edin diye gelicemmm....AHAHA yarn nasıl geleyim kız
görüşürüz yarın
merhaba ,Merhaba herkese bende katılabilir miyim??
Bekliyorum canım hayırlısı olsun olmadiysa da hemen adet olurum inşallahbelli olmaz cnm olur mu olur son ilişkiden snra 14gün geçmemiş daha çünkü
aynen öyle canım ya önceden bir gün öncesi ağrı olur ilk gün olurdu ama artık değil.artık ne kadar erken yokluyor dimi ağrılar
benim de bazen 8-9gün kala yokluyor.inşallah gelmez
pfffaynen öyle canım ya önceden bir gün öncesi ağrı olur ilk gün olurdu ama artık değil.inşalalh bu ay benimki sayıyo ne kadar kaldı ne zaman gelmicek diye artık oda kafayı yedi
amin canım aminn ama senin böyle gecikmezdi o yüzden inşallah hayra alamettirBekliyorum canım hayırlısı olsun olmadiysa da hemen adet olurum inşallah
İnşaallah canım ya Allah ım bekleyen herkeze tez zamanda hayırlısını nasip etsin.pfff
inşallah artık zamanı sağlıkla hayırl gelmiştir cnm bekleyişler son bulsun
Bugün gidebilirsem kan vericem veremezsem yarın inşallah bende zaten ona şaşırıyorum normalde gecikmez hiç bu kadar ve adet öncesi goguslerim çok acirdi o da yok hiç acı şiş yokamin canım aminn ama senin böyle gecikmezdi o yüzden inşallah hayra alamettir
bi kan ver istersen garanti olsun ?
amiinn bebişim aminnn inşallah sağlıkla hayırla inşallahhhhhİnşaallah canım ya Allah ım bekleyen herkeze tez zamanda hayırlısını nasip etsin.
günaydın yavru kuşş nasılsıngünaydın canlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?