ben kaç günüm var bilmiyorum hesaplamadım daahaha yeni totemimiz biz hamileyiz olsun belki böyle tutar26.02 benim daha 11 gün var
hahah ye tatlıyı cıkar atlıyıııı hadi bakaammm sefan olsun kuzummmm senin ne kdr kaldı sahi kızzbuay yediğim tatlının haddi hesabı yokHamileysem kesin oğlan bak bak hamile kalabilmiş bide cinsiyet tahmini yapıyor sanırsın korunmasız ilk ayı
haydi bakalımm yok mu arttıraaannnn oğluşlar oldu ikiiiiiiiiii.buay yediğim tatlının haddi hesabı yokHamileysem kesin oğlan bak bak hamile kalabilmiş bide cinsiyet tahmini yapıyor sanırsın korunmasız ilk ayı
bat 26.02 bacım.Ay deme öyle dün metroya bindim kociyle orda buluscaz beni sehreküstünden aldı iste.Ay bir fena oldm.İcim dışıma cıktı.Cok kullanmyorum ya metroyu o koku beni maf etti zor attım kendimi dısarıhahah ye tatlıyı cıkar atlıyıııı hadi bakaammm sefan olsun kuzummmm senin ne kdr kaldı sahi kızz
gell geell bacım oldu olcak bana 1 kız 1 oğlan yazın ya bi avzda çıksın aradanhaydi bakalımm yok mu arttıraaannnn oğluşlar oldu ikiiiiiiiiii.
benim de canım çok tatlı istiyooor regl dönemim henüz atladı ama olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnn maksat üçleyelim totem olsunnnnnnnnnnnnn
ben 2 senede neler denedimben kaç günüm var bilmiyorum hesaplamadım da
arkadaşım ben o totemi 4-5 ay öncesinde denedim. hatta benim tav olduğum yeni hamile önerileri var ya o şekilde bile davrandımm kendi kendimeama bende tutmadı. inşş sende tutar.
bizim burda da ye tatlıyı çıkar hakkıyı derler :)haydi bakalımm yok mu arttıraaannnn oğluşlar oldu ikiiiiiiiiii.
benim de canım çok tatlı istiyooor regl dönemim henüz atladı ama olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnn maksat üçleyelim totem olsunnnnnnnnnnnnn
o ayrı bir zevk.. ben kimyasalı bata 5 gün kala öğrenmiştim. değerim sıfırlanana kadar yaklaşık 1,5 haftada hergün yaptım. koyulaşmasına bakmıştım. devam etseydi zannediyorumki test fabrikası 2. yi açardı...ben 2 senede neler denedimHamile kalsam çocuk doğaana kadar test yaparım herhalde cift çizgi çıkıyor mu hala diye
ahahaahbizim burda da ye tatlıyı çıkar hakkıyı derler :)
üç silahşörler. sevsinler....yada üçün bişeyi vardı:) allahımm inşallah o bulmaz bizi bu ay.. allahım banlanmadan ben azıcık kibar olayım...
bi tek ben bu zevki tadamıyorum nedense yaao ayrı bir zevk.. ben kimyasalı bata 5 gün kala öğrenmiştim. değerim sıfırlanana kadar yaklaşık 1,5 haftada hergün yaptım. koyulaşmasına bakmıştım. devam etseydi zannediyorumki test fabrikası 2. yi açardı...
hahaaha çıldırdıgell geell bacım oldu olcak bana 1 kız 1 oğlan yazın ya bi avzda çıksın aradan
ye ekşiyi çıkar ayşeyi diyorlarda, oda atlı değil hakkı diye daha mantıklı geldi.. amaaann neyse... siz hala gebe kalamadınız...ne varki bu kadar takılacak. çok takıyonuz kafanıza, bakın bana ilk takmadığım ay hamile kaldımahahaah
ben de öyle bilirdim ama o sözün aslı atlıymış ...
güzel düşüneliimm pozitif hadi bakalım bu ay böyle totem yapalım
sende tadarsın, az kaldı
valla kızım hiç belli olmaz o tutar mı tutarbat 26.02 bacım.Ay deme öyle dün metroya bindim kociyle orda buluscaz beni sehreküstünden aldı iste.Ay bir fena oldm.İcim dışıma cıktı.Cok kullanmyorum ya metroyu o koku beni maf etti zor attım kendimi dısarıYani 2 senedir tutmadığını bilmesem kesin kaldım derdim
hahaaha çıldırdıgell geell bacım oldu olcak bana 1 kız 1 oğlan yazın ya bi avzda çıksın aradan
sen en azından onu cift çizgiyi gördüm tekrar göreceksin insallaho ayrı bir zevk.. ben kimyasalı bata 5 gün kala öğrenmiştim. değerim sıfırlanana kadar yaklaşık 1,5 haftada hergün yaptım. koyulaşmasına bakmıştım. devam etseydi zannediyorumki test fabrikası 2. yi açardı...
yavrum bende aynı şeyi diyordum hiç değilse çift çizgi göreyim bu güne kadar hiç göremedim diye... ama gördüm de ne oldu??? Yani bu yönden bak. sonuç aynıysa . bazen görmemek daha iyi olabiliyor. sonunu hayırla görebileceğimiz çift çizgilere uyanalım inş.sen en azından onu cift çizgiyi gördüm tekrar göreceksin insallahKız bizde daha siftah yok
Aynen kardeşimin arkadaşı var 1,5 sene filan dr dr gezdi.Sonunda gecen ay öğrenmiş hamile kaldığını.Ne yapsa beğenirsin sigarayı bırakamıyormuş efendim.Abla dedi içim acıdı görünce dedi kardeşim.Dedim ben o kzın anası olcam sacını basını yolarım hamile haliylevalla kızım hiç belli olmaz o tutar mı tutar
ay zaten rabbim sağlıklı evlat sağlıklı gebelik versin de hiçbir şeyden şikayet etmicem içim dışıma da cıksa razıyım ulen ne bekledik beeee
ahahah bol kepçe koy mu dicekmis töbe töbehahaaha çıldırdı
benim koci de diyor ben 3tane isticem dr.dan oha dedim ohaaaa .tabi kızım bi daha stres yapmayız diyor .nasıl bakarız nasıl doğururum nasıl taşırım adam oralarıyla ilgilenmiyor
İnsaallah bacımyavrum bende aynı şeyi diyordum hiç değilse çift çizgi göreyim bu güne kadar hiç göremedim diye... ama gördüm de ne oldu??? Yani bu yönden bak. sonuç aynıysa . bazen görmemek daha iyi olabiliyor. sonunu hayırla görebileceğimiz çift çizgilere uyanalım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?