Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ahaha yeni totemimiz biz hamileyiz olsun belki böyle tutar26.02 benim daha 11 gün var
ben kaç günüm var bilmiyorum hesaplamadım da
arkadaşım ben o totemi 4-5 ay öncesinde denedim. hatta benim tav olduğum yeni hamile önerileri var ya o şekilde bile davrandımm kendi kendime ama bende tutmadı. inşş sende tutar.

buay yediğim tatlının haddi hesabı yokHamileysem kesin oğlanbak bak hamile kalabilmiş bide cinsiyet tahmini yapıyor sanırsın korunmasız ilk ayı
hahah ye tatlıyı cıkar atlıyıııı hadi bakaammm sefan olsun kuzummmm senin ne kdr kaldı sahi kızz

buay yediğim tatlının haddi hesabı yokHamileysem kesin oğlanbak bak hamile kalabilmiş bide cinsiyet tahmini yapıyor sanırsın korunmasız ilk ayı
haydi bakalımm yok mu arttıraaannnn oğluşlar oldu ikiiiiiiiiii.
benim de canım çok tatlı istiyooor regl dönemim henüz atladı ama olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnn maksat üçleyelim totem olsunnnnnnnnnnnnn

hahah ye tatlıyı cıkar atlıyıııı hadi bakaammm sefan olsun kuzummmm senin ne kdr kaldı sahi kızz
bat 26.02 bacım.Ay deme öyle dün metroya bindim kociyle orda buluscaz beni sehreküstünden aldı iste.Ay bir fena oldm.İcim dışıma cıktı.Cok kullanmyorum ya metroyu o koku beni maf etti zor attım kendimi dısarıYani 2 senedir tutmadığını bilmesem kesin kaldım derdim

benim de canım çok tatlı istiyooor regl dönemim henüz atladı ama olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnn maksat üçleyelim totem olsunnnnnnnnnnnnn
gell geell bacım oldu olcak bana 1 kız 1 oğlan yazın ya bi avzda çıksın aradan

ben 2 senede neler denedim Hamile kalsam çocuk doğaana kadar test yaparım herhalde cift çizgi çıkıyor mu hala diye

bizim burda da ye tatlıyı çıkar hakkıyı derler :)
üç silahşörler. sevsinler....yada üçün bişeyi vardı:) allahımm inşallah o bulmaz bizi bu ay.. allahım banlanmadan ben azıcık kibar olayım...

ben 2 senede neler denedim Hamile kalsam çocuk doğaana kadar test yaparım herhalde cift çizgi çıkıyor mu hala diye
o ayrı bir zevk.. ben kimyasalı bata 5 gün kala öğrenmiştim. değerim sıfırlanana kadar yaklaşık 1,5 haftada hergün yaptım. koyulaşmasına bakmıştım. devam etseydi zannediyorumki test fabrikası 2. yi açardı...

ahahaah
ben de öyle bilirdim ama o sözün aslı atlıymış ...
güzel düşüneliimm pozitif hadi bakalım bu ay böyle totem yapalım

hahaaha çıldırdı
benim koci de diyor ben 3tane isticem dr.dan oha dedim ohaaaa .tabi kızım bi daha stres yapmayız diyor . nasıl bakarız nasıl doğururum nasıl taşırım adam oralarıyla ilgilenmiyor

ahahaah
ben de öyle bilirdim ama o sözün aslı atlıymış ...
güzel düşüneliimm pozitif hadi bakalım bu ay böyle totem yapalım
ye ekşiyi çıkar ayşeyi diyorlarda, oda atlı değil hakkı diye daha mantıklı geldi.. amaaann neyse... siz hala gebe kalamadınız...ne varki bu kadar takılacak. çok takıyonuz kafanıza, bakın bana ilk takmadığım ay hamile kaldım vuuhhuuu sıyırttım.

valla kızım hiç belli olmaz o tutar mı tutar
ay zaten rabbim sağlıklı evlat sağlıklı gebelik versin de hiçbir şeyden şikayet etmicem içim dışıma da cıksa razıyım ulen ne bekledik beeee

hahaaha çıldırdı
benim koci de diyor ben 3tane isticem dr.dan oha dedim ohaaaa .tabi kızım bi daha stres yapmayız diyor . nasıl bakarız nasıl doğururum nasıl taşırım adam oralarıyla ilgilenmiyor

sen en azından onu cift çizgiyi gördüm tekrar göreceksin insallahKız bizde daha siftah yok

sen en azından onu cift çizgiyi gördüm tekrar göreceksin insallahKız bizde daha siftah yok
yavrum bende aynı şeyi diyordum hiç değilse çift çizgi göreyim bu güne kadar hiç göremedim diye... ama gördüm de ne oldu??? Yani bu yönden bak. sonuç aynıysa . bazen görmemek daha iyi olabiliyor. sonunu hayırla görebileceğimiz çift çizgilere uyanalım inş.

valla kızım hiç belli olmaz o tutar mı tutar
ay zaten rabbim sağlıklı evlat sağlıklı gebelik versin de hiçbir şeyden şikayet etmicem içim dışıma da cıksa razıyım ulen ne bekledik beeee
Aynen kardeşimin arkadaşı var 1,5 sene filan dr dr gezdi.Sonunda gecen ay öğrenmiş hamile kaldığını.Ne yapsa beğenirsin sigarayı bırakamıyormuş efendim.Abla dedi içim acıdı görünce dedi kardeşim.Dedim ben o kzın anası olcam sacını basını yolarım hamile haliyleÖküz sen aylardır uğrasıyon bunun için mi uğrasıyordun

İnsaallah bacımSanki bikez kalsam hamile kalabiliyorm en azından dicem ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…