bu ay benim de hiç göğüs ağrım olmadı ,normalde 1hafta öncesi ağrı başlar göğüslerde .benim de 2aydır 1 gün gecikmeli geliyor ama senin fazla olmuş o yüzden sen bugün fırsat yarat da git bi kan ver cnm belirsizlik en beteriBugün gidebilirsem kan vericem veremezsem yarın inşallah bende zaten ona şaşırıyorum normalde gecikmez hiç bu kadar ve adet öncesi goguslerim çok acirdi o da yok hiç acı şiş yok
hoşgeldin cnm aramıza :)Günaydın kızlar. Bilgilerimi yazıyorum ama bu SAT ne demek bilemedim.
Adım valentinusNF, 29 yaşındayım, sat ne demek bilmiyorum, Bat tarihim 14 mart, bu ay 4. denememiz olacak, istanbulda oturuyorum
Tabi ki canım =), sat 13 şubat. İnşallah hepimizin bebişleri daha fazla bekletmeden gelirhoşgeldin cnm aramıza :)
sat = son adet tarihi ..
inşallah çok bekletmeden gelir mucizen :)
sat 'ı da yazdığında ekliyorum listeye
bat tarihin geldiğinde durumunu bildirmen konusunda hassasiyet rica edicem
inşallah canım inşallahTabi ki canım =), sat 13 şubat. İnşallah hepimizin bebişleri daha fazla bekletmeden gelir
iyiyim kusum geldik iste yine.Sen napıosungünaydın yavru kuşş nasılsın
aynen öyle kuşum ..ben de aynı klasik perşembe:)iyiyim kusum geldik iste yine.Sen napıosun
ben de aldım kitabı dün gelmedi daha sahiden başladın mı cicişbabyloading87 kuzum kitaba başlaya bildin mi? nasıl ?
Basladım bitmek üzere güzel cabuk bitiyo kür mür de var içinde ama tabi ben yapmıcamben de aldım kitabı dün gelmedi daha sahiden başladın mı cicişbabyloading87
güzel kitap bacım buranın özeti gibibabyloading87 kuzum kitaba başlaya bildin mi? nasıl ?
aaa yapma tabii ki aman diyimmm başımız ağrımasınBasladım bitmek üzere güzel cabuk bitiyo kür mür de var içinde ama tabi ben yapmıcam
aman yapma ya o kadar bekledik bide kürler yüzünden hormonları bozup beklemeyelim. bende denk gelirsem alayım gittim bi ara d&r ye ama yoktu .güzel kitap bacım buranın özeti gibiCabuk okunuyor.Kür filan yazmış.Ben korkuyorum kürlerden o yüzden yapmadım.Ama psikolojik olarak rahatlatıyor
ben de bi kaç kitap daha vardı listemde onlarla birlikte netten aldım dün .yrn ya da pzt gelir muhtemelenaman yapma ya o kadar bekledik bide kürler yüzünden hormonları bozup beklemeyelim. bende denk gelirsem alayım gittim bi ara d&r ye ama yoktu .
Netten almıyım dedim ya işten pek fırsat bulamıyorum ya çıkmaya bahane oluyor bir şeyler alacağım zamanben de bi kaç kitap daha vardı listemde onlarla birlikte netten aldım dün .yrn ya da pzt gelir muhtemelen
öyle bi durumun varsa tabii iyi olur bence de kuşum iyi yapmışsın alırsın fırsat bulupNetten almıyım dedim ya işten pek fırsat bulamıyorum ya çıkmaya bahane oluyor bir şeyler alacağım zaman
yoook kuzumm yumurta geç çatladı 18ine çekti batı ahh ahh testler de negatif gelir gene kırmızılar nasip hayırlısı canım
d&r da yok ya bende baktım yok.İnternet sitesnde var d&r ın cnm.Ay bide kistiyle mistiyle uğrasamıcamaman yapma ya o kadar bekledik bide kürler yüzünden hormonları bozup beklemeyelim. bende denk gelirsem alayım gittim bi ara d&r ye ama yoktu .
isler güçler kusum afiyet olsunnnayy daha yeni kahve molası verdimnapıyosunuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?