Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

İnsaallah bacımSanki bikez kalsam hamile kalabiliyorm en azından dicem ne bileyim
yani senin açından bakınca öyle. benim açımdan bakınca eğer beklemek gerekiyorsa 1 kayıplada bekliyorsun.o yüzden çok takılma burasına. hep insanın içinde bir uhta olarak o çift çizgi kalıyorç bende 17. aya kadar öyleydim. ama sonrasında o istek törpülendimi?hayır... sil baştan demesi daha zor. ben senin için hala aynı şeyleri düşünüyorum. yaklaşıyosun .sorunsuz geçicek bir gebeliğin olcak gibi geliyor.

yuh onları var ya ıslak odunla dövceksin allah'ım sen görüyorsun rabbim

ahahaha
sana da bu yüzden sarıyoruz doğru diyosunnn
hamile kal-a-madığımız için

kesinlikle katılıyorum kuzummm göreceksin inşallah en tez zamanda laves35
aynen biz de daha siftah yok
biz sonradan açılanlardan olcaz inş... sen eşinin dediği 3ü bende eşmin dediği 5i görürüz dicem ama.. herşey kararında güzelll diyipp büyük konuşmadannn rabbim hayırlısıyla istediğimiz kadarını versin diyorum tıppp

İnsallah kuzum Allah söyletiyor olsun inşallah hepimiz alalım artık emeklerimizin karsılıgını

YAZ BAŞINA kalmaz dökülücez patır patırrr :)
KLAVYE VALLAHi CANIMDAN BEZDirDi
Aminnnnnnnnnbizim evde konuşulmuyor artık bu konular.Otomatiğe bakladık resmen yumyum çalışılıyor ama sanki b ebek planımız yokmuş gibi planlar yapılıyor.Bu sene iki tatil yapalım diyor mesela.İcim öyle acıyorki demek bebekten umudu kesti tatil planı yapıyor

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn kuzum aminnnn tıppppp rabbim kararlamıştır

heee kesin ondandır... yani sana moral olsun diye değil deme???
ben bugün pozitif tarafımdayım, keyfini çıkartınn... bebekle 2 tatil yapılmaz zaten. heleki hamilelik=BiTKisEL HaYAT DiMi

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn kuzum aminnnn tıppppp rabbim kararlamıştır
aMiiNNN adaMLa eVLENDiğiMizDeN BU yaNa eHLiyet ÖNCe seN aLcaKsIN DiyOrUM, O SEN aLcaKsIN DiyOR.. 5 çocuk derken bu belle belediye otobüsüne bindiğimi, dolmuşa bindiğimi düşündüm bi an... tıpp cansuu tıpp kere tıpppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…