yani senin açından bakınca öyle. benim açımdan bakınca eğer beklemek gerekiyorsa 1 kayıplada bekliyorsun.o yüzden çok takılma burasına. hep insanın içinde bir uhta olarak o çift çizgi kalıyorç bende 17. aya kadar öyleydim. ama sonrasında o istek törpülendimi?hayır... sil baştan demesi daha zor. ben senin için hala aynı şeyleri düşünüyorum. yaklaşıyosun .sorunsuz geçicek bir gebeliğin olcak gibi geliyor.İnsaallah bacımSanki bikez kalsam hamile kalabiliyorm en azından dicem ne bileyim
kesinlikle katılıyorum kuzummm göreceksin inşallah en tez zamandasen en azından onu cift çizgiyi gördüm tekrar göreceksin insallahKız bizde daha siftah yok
yuhAynen kardeşimin arkadaşı var 1,5 sene filan dr dr gezdi.Sonunda gecen ay öğrenmiş hamile kaldığını.Ne yapsa beğenirsin sigarayı bırakamıyormuş efendim.Abla dedi içim acıdı görünce dedi kardeşim.Dedim ben o kzın anası olcam sacını basını yolarım hamile haliyleÖküz sen aylardır uğrasıyon bunun için mi uğrasıyordun
tövbe tövbee zaten mantığı bile yeni yeni kavrıyorahahah bol kepçe koy mu dicekmis töbe töbe
ahahahaye ekşiyi çıkar ayşeyi diyorlarda, oda atlı değil hakkı diye daha mantıklı geldi.. amaaann neyse... siz hala gebe kalamadınız...ne varki bu kadar takılacak. çok takıyonuz kafanıza, bakın bana ilk takmadığım ay hamile kaldımvuuhhuuu sıyırttım.
inşallah sağlıkla tez zaamanda hepimiz tadalımm aminnnsende tadarsın, az kaldı
biz sonradan açılanlardan olcaz inş... sen eşinin dediği 3ü bende eşmin dediği 5i görürüz dicem ama.. herşey kararında güzelll diyipp büyük konuşmadannn rabbim hayırlısıyla istediğimiz kadarını versin diyorum tıpppkesinlikle katılıyorum kuzummm göreceksin inşallah en tez zamandalaves35
aynen biz de daha siftah yok
yanii kızlar hiç takmayın, bak o ay nasıl geliyor...ahahaha
sana da bu yüzden sarıyoruz doğru diyosunnn
hamile kal-a-madığımız için
İnsallah kuzum Allah söyletiyor olsun inşallah hepimiz alalım artık emeklerimizin karsılıgınıyani senin açından bakınca öyle. benim açımdan bakınca eğer beklemek gerekiyorsa 1 kayıplada bekliyorsun.o yüzden çok takılma burasına. hep insanın içinde bir uhta olarak o çift çizgi kalıyorç bende 17. aya kadar öyleydim. ama sonrasında o istek törpülendimi?hayır... sil baştan demesi daha zor. ben senin için hala aynı şeyleri düşünüyorum. yaklaşıyosun .sorunsuz geçicek bir gebeliğin olcak gibi geliyor.
olsun kavrayabİLmesİde bbÜyük bİr mezİyet, ben gİni hala yumyumda çalışmanın ne olduğunu anlatıyor olsaydıntövbe tövbee zaten mantığı bile yeni yeni kavrıyor aklımızı koru ya rabbtövbe tövbeee
@cansu1109 getir ordan odunu bisey deniceeemyanii kızlar hiç takmayın, bak o ay nasıl geliyor...
bikaç cÜmle daha yazıcaktım ama kendİ kendimİ öldÜrmekten korktum
YAZ BAŞINA kalmaz dökülücez patır patırrr :)İnsallah kuzum Allah söyletiyor olsun inşallah hepimiz alalım artık emeklerimizin karsılıgını
Aynen sen aylarca uğraş sonra dikkatsiz davran.İlk aydan kaldı sankiyuhonları var ya ıslak odunla dövceksin allah'ım sen görüyorsun rabbim
ÖNCE itFAiYE HORTUMUYLA ISLATIR MISINIZ? yoksa ben kendi çabalarımla siz gelene kadar ıslanayım mı ?
AminnnnnnnnnYAZ BAŞINA kalmaz dökülücez patır patırrr :)
KLAVYE VALLAHi CANIMDAN BEZDirDi
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn kuzum aminnnn tıppppp rabbim kararlamıştırbiz sonradan açılanlardan olcaz inş... sen eşinin dediği 3ü bende eşmin dediği 5i görürüz dicem ama.. herşey kararında güzelll diyipp büyük konuşmadannn rabbim hayırlısıyla istediğimiz kadarını versin diyorum tıppp
ahahahaha tıpppp diyoruz o zamannnn tıııpppyanii kızlar hiç takmayın, bak o ay nasıl geliyor...
bikaç cÜmle daha yazıcaktım ama kendİ kendimİ öldÜrmekten korktum
heee kesin ondandır... yani sana moral olsun diye değil deme???Aminnnnnnnnnbizim evde konuşulmuyor artık bu konular.Otomatiğe bakladık resmen yumyum çalışılıyor ama sanki b ebek planımız yokmuş gibi planlar yapılıyor.Bu sene iki tatil yapalım diyor mesela.İcim öyle acıyorki demek bebekten umudu kesti tatil planı yapıyor
aMiiNNN adaMLa eVLENDiğiMizDeN BU yaNa eHLiyet ÖNCe seN aLcaKsIN DiyOrUM, O SEN aLcaKsIN DiyOR.. 5 çocuk derken bu belle belediye otobüsüne bindiğimi, dolmuşa bindiğimi düşündüm bi an... tıpp cansuu tıpp kere tıppppamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn kuzum aminnnn tıppppp rabbim kararlamıştır
tıp ötesiiii sustuuuumaMiiNNN adaMLa eVLENDiğiMizDeN BU yaNa eHLiyet ÖNCe seN aLcaKsIN DiyOrUM, O SEN aLcaKsIN DiyOR.. 5 çocuk derken bu belle belediye otobüsüne bindiğimi, dolmuşa bindiğimi düşündüm bi an... tıpp cansuu tıpp kere tıpppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?