- 21 Ağustos 2015
- 32.004
- 97.134
- 598
- 38
Aynen Sağlıkdan gerisi yalansağol kuşumm
aynen valla fenalaar .onlrın hasta olması bize de yansıyor o yüzden rabbim sağlık versin hepimize
yok kusum yapmıyorumnapıyosun kuşummmm ne var ne yokkk ağır iş yapmıyosun dimiii
benim arkadaş baş ağrısıyla anladı hamile olduğunu .nasip kısmet kuzum inşallah gelmez duamız o yöndeAman iyi olsunlarda birazcık naz çekiliryok kuuzm gelmedi dün baş agrisindan öldüm bugün gelir herhalde gelmessede 28.gune kadar yolu var bakalım.
yapma yapma bişey kalmadı zaten kuzumyok kusum yapmıyorumBelirtim yok ama ben yine de yapmıyorum bisey
İnşaallah kuzumbenim arkadaş baş ağrısıyla anladı hamile olduğunu .nasip kısmet kuzum inşallah gelmez duamız o yönde
sen ne zaman başlıyorsun canım kkontrollerine mart mıydı nisan mıydı ?yapma yapma bişey kalmadı zaten kuzum
nisan reglisiyle cnm nasipsesen ne zaman başlıyorsun canım kkontrollerine mart mıydı nisan mıydı ?
Hadi hayırlısı canım ya az kalmış. Allah ım hayırlısıyla yüzümüzü güldürsünnisan reglisiyle cnm nasipse
mrb cnm hoşgeldinmerhaba kızlar, ben yeni katıldım aranıza.
sıkıldımmmm yaa
hadi hayırlısı cnmSelamun aleykum kizlar dün ilk aşılama mı oldum sonuçlar iyiydi şimdi 14 gün bekliycem test için..
İnşallah canim saolhadi hayırlısı cnmHayırlı haberlerle gel insallahh
aleyküm selam canım benim hadi hayırlı uğurlu olsun inşallahhhhhhSelamun aleykum kizlar dün ilk aşılama mı oldum sonuçlar iyiydi şimdi 14 gün bekliycem test için..
ben de şimdi rahata erdim bi kahve yaptım soğumadan içebilirim inşallahsıkıldımmmm yaa
hayırlısı olsun canım inşaallah olumlu sonuçlanırSelamun aleykum kizlar dün ilk aşılama mı oldum sonuçlar iyiydi şimdi 14 gün bekliycem test için..
afiyet olsun bacımben de şimdi rahata erdim bi kahve yaptım soğumadan içebilirim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?