Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

pastil varmış çekmecemde ondan attım ağzıma evde de propolis var ondan yaparım öğlen olmazsa.
ay valla sorma canım ya hoş gerçi değerlendiriyoruz da noluyo :) ama gene de böyle olunca üstüme düşeni yapmıyorum gibi geliyo sanki .neyse kısmet o da allah'tan ne yapalım

hahah söyleme söylemeeeeee tut kendiniiii..
inşallah 3 kişi gidersinizzzz

Mazaretin var senin sağlık amaÜzme kendini bunun için hayırlısı böyleymiş de gec

aaa geçmiş olsun kuzum zaten ortalık hastalıktan geçilmiyor hemen kapılıyor bide aynı evde oldu mu hastalık geçiyor işte dikkat et canım yapabiliyorsan kendin bal-zencefil falan yap yada hazırları oluyor ufak onlardan al anında geçiyor.

Az bi zamanda değil zor valla bir süre geçsin sende unutursun zaten dikkatli ol kaçırma

o apiteralardan var canım evde hazırlardan kociye yapıyorum bugün kendime de yaparım öğle arası gidip gelmem belki öğlen cıkar giderim eve bakcam artık duruma göre sağol kuşumm

ay aksam izledin mi edhoyu bacım cansu1109
Tam dedim bu aysende bi numara var diye kociye 5 dk sonra cıktı
Bi çocuk için yaktı milleti nasıll sinir oldum

ay aksam izledin mi edhoyu bacım cansu1109
Tam dedim bu aysende bi numara var diye kociye 5 dk sonra cıktı
Bi çocuk için yaktı milleti nasıll sinir oldum
izledim izledimmm kocinin ateş ölçmeleri eşliğindee
sormaaa yaa ne ayşenmiş beee kız bi de çocuk için de çok saçma sonuçta insanlar ona ne kdr iyilik yaptı minnet edeceğine bilendi salak.
çok sinirlendim ben de .şimdi ikisi de gidecek civcive yazık oldu

Aynn benimde içim cıktı izlerken hele o İlyasla esra sahnesinde

Mrb arkadaşlar bugün yumurta kontrolüne gittim 11. Günüm bugün ve yumurtam 11mm sizce nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…