Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Zamanla alışacaksin canım ağlama sesinden ne için ağladığını anlayabiliyorum artık. Daha çok küçüksünüz canım benim herşey değişik gelir şuan

Slm kızlaaarr. babyloading87 canm nasılsn ıns bebıs vardr da ondandr bunlar.olmazsa asılama neden denemıyorsun bence dusun.cunku 3 tanıdık vardı 3 u de bu ay asılamayla hamıle kalmıs.bence sende bı arastır canm.asılama deyınce aklıma hep sen gelıyosun neden bılmıyorm

zamanı gelmeyince bir şey bahanesi oluyor işte cnaım ne yazık ki ..rabbim kararlamıştır elbet canım tez zamanda sağlıkla hayırla nasip olsun inşalalhh

Dr daha gecmdi cnm bizde oraya.Son görüştüğümde sadece raporları gördü,bi tedaviye baslıcam falan demedi.Bende bayağıdır gitmedimHayırdır insss

Dr daha gecmdi cnm bizde oraya.Son görüştüğümde sadece raporları gördü,bi tedaviye baslıcam falan demedi.Bende bayağıdır gitmedimHayırdır insss
Bazı doktorlara hastanın dıretmesıyle baslıyolar tedavıye valla.nasıl ıs anlamadm.bu hafta sonu memlekete gıtcez hasta olursam esımle ıkımızde hastaneye gıtcez bakalm ne olacak ıns gerek kalmaz ya.burada tek bı ozel hastane vardı o da kapanmıs devlette 2 doktor var tıklım tıklım dolu hormon testı ıcın odaya bı gırdm 10 kısı vardı sırf.rabbım doktorun elıne dusurmesın zor ısler

zamanı gelmeyince bir şey bahanesi oluyor işte cnaım ne yazık ki ..rabbim kararlamıştır elbet canım tez zamanda sağlıkla hayırla nasip olsun inşalalhh
amin canım birazda o yüzden erteledik sanki bizde düşmedik tedaviye . Allah ol dedikden sonra oluyor çok şükür bizde nasibimizi bekliyoruz yaza kadar nasib olmazsa 3.yıla giriyoruz çünkü tedavi olcaz Allahın izniyle önce aşılama sonra tüp bebek.

eğer bi sorun varsa tedavisi için harekete geçilmeli ama eğer sebepsizse beklenebilir sabır dahilinde kuzum ..rabbim kararlamıştır zamanı gelince zaten içinize hareket isteğini de verecek eminim.

eğer bi sorun varsa tedavisi için harekete geçilmeli ama eğer sebepsizse beklenebilir sabır dahilinde kuzum ..rabbim kararlamıştır zamanı gelince zaten içinize hareket isteğini de verecek eminim.
aynen canım biz hemen hemen tüm testleri yaptırdık. Bende hafif tsh yüksekliği çıktı ilaçda kullanıyorum demir eksikliği içinde ilaç kullanmaktayım başka bilinen bişey yok eşimdede öyle nasibimizi beklicez inşallah hayırlısıyla hepimiz tez vakitte kavuşuruz evlatlarımıza.

Kız nerlerdesin cansu1109
sabah igda kahve fotosu paylaştım kösede de cubuk kraker paketi cıkmıs,densizin biri hamile misin cnm sabah sabh cubuk kraker filan yazmıs

Hayırlı haberlerler gel cnm inssAmaan özel de adamına denk gelmedin mi aynı git gel bi sonuç yokAllah yokluğunu göstermesin ama ellerine de düsürmesin

Kız nerlerdesin cansu1109
sabah igda kahve fotosu paylaştım kösede de cubuk kraker paketi cıkmıs,densizin biri hamile misin cnm sabah sabh cubuk kraker filan yazmıs
ay valla tam pazartesi oldu benimm koci sabah grip olcak gibiydi ateşlenmiş geldi anahtar aldı eve gitti cok ateşi vardı eve cıkışta zorla hastaneye götüreyim onu ,gitmemiş
yok artık yaa yuhhhhh milletin kafa nasıl çalışıyo ben anlamıyorum

aminnn canım aminnn rabbim en tez zamanda en sağlıklı hayırlısını nasip etsin inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…