- 21 Ağustos 2015
- 32.006
- 97.142
- 598
- 38
saolasın kusum cok bisey yok Allahtan.ahhh kuzummm demeeeeçok geçmiş olsun size de
benim de yıldızım düşük çok nazar çekiyorum
annem de diyor herkes maşallah demez bak öyle çocuğunun resmini fln da zırta pırta paylaşma!
ah kuzummm ahhh gözü olanın gözü çıksın
Aynen cnm amininşallah kuşumm inşallahh rabbim herkese şifa versin en önemisi
ohaaa yaaasaolasın kusum cok bisey yok Allahtan.
Aynen gecen metroda karşılaştım 2 kadın bir bebeğin resmine ay ne tatlı bilmem kimin kızı bak ne güzel giydirmiş dediler cevirdiler sayfayı.Abla dedim bi maşallah diyin catlatcanız cocuguDayanamadım yani.Aman inanmayın öyle seylere dedi kadın bana
naber kuşum nasıl geçti h.sonuGünaydın hanımlaaar
iyidir kusum sen nasıl oldun?15 saat falan uyudum h.sonunaber kuşum nasıl geçti h.sonu
al benden de o kadar .koca h.sonu yattım dinlendim. dün biraz enerji bulunca az ortalıktoparladım geçen hafta dandin gitti hastalıktan..iyidir kusum sen nasıl oldun?15 saat falan uyudum h.sonu
merhaba canım. hoşgeldin :)Merhaba kızlar nasılsınıız bende katılayım aranızaa.heyecanla Bat'ı bekliyorum 11 mart
. Çok heyecanlıyıım. Bu ay çok çalıştıık. Birde soğan suyu içtim 1 hafta rahmimi temizlesin diye. 3 4 gün lekelenme oldu. Doktor yumurtlamandan kaynaklı dedi ama ben soğandan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Doktora demedim tabi soğan içtim diye yoksa gülüyolar bu tarz şeylere
merhaba canım. hoşgeldin :)
inşallah sağlıkla al güzel haberi..
listeye katılmak istiyorsan ,1 .sfdaki tablodaki bilgileri eksiksiz yazarsan ekleyeyim.
bir de şehir yazarsan tam olacakİnşallah canımm hepimiz alalım güzel haberler. Yaş 22. sat 7 şubat bat. 11 mart 2. ay denemeee
Ohh sükür bol bol ıhlamur filan ic,iyi yapmışsın cnm boşa ilaç alma vücuda.Bende de bi boğaz kasıntısı var ama hadı hayırlısıal benden de o kadar .koca h.sonu yattım dinlendim. dün biraz enerji bulunca az ortalıktoparladım geçen hafta dandin gitti hastalıktan..
daha iyiyim çok şükür kuşum
benim grip nezleye döndübi tersten gidiyorum
çok şükür ateş ve boğaz ağrım geçti burun akıntısı ve hapşuruk benimle o da geçer 1-2güne inşallah.dr.randevusunu iptal ettim nasılsa ateş geçti diye boşuna ilaç yüklemesi olmasın ..
bir de şehir yazarsan tam olacakhoşgeldin aramıza :)
bat günün geldiğinde geri bildirimde bulunursan sevinirim liste takibi için zor oluyor yoksa
oh iyi olmuş kuşum valla vücut istiyor ya dün de hava kapalıydı ya tam uyku havası vardı iyi olmuş canımmm..Ohh sükür bol bol ıhlamur filan ic,iyi yapmışsın cnm boşa ilaç alma vücuda.Bende de bi boğaz kasıntısı var ama hadı hayırlısıKız sorma ne uyumak ne uyumak kociyle döne döne uyumuşuz bi kalktım saat 13.00 Kahvaltı evi topla derken saat oldu 16.00 ve benim bugüne yemeğim yok Sabah alalacele bi mercimek çorbası koydum,gerisi Allah kerim
kavur bi ıspanak biz daha yeni yedik.Superfresh 1 alana 1 bedava yapmış migrosta valla aldım onlardan bi kac paket koca ay yedik.Yıkaması zulum ya ıspanağıoh iyi olmuş kuşum valla vücut istiyor ya dün de hava kapalıydı ya tam uyku havası vardı iyi olmuş canımmm..
valla benim de yemeğim yok sen gene iyi mercimek çorbası koyumşsunn ben de ne yapcam hiç bi fikrim yok ne yapsak ?
aynen özhan da yapmış 1 alana 1 bedava ben de 4paket aldım stokladım börek için fln da çok rahat oluyor yemeğe de rahat oluyor .kavur bi ıspanak biz daha yeni yedik.Superfresh 1 alana 1 bedava yapmış migrosta valla aldım onlardan bi kac paket koca ay yedik.Yıkaması zulum ya ıspanağı
iyi haftalar canım benim.Selam kızlar iyi haftalar naıslsınız?cansu1109 canım sen nasıl oldun atlatabildin mi biraz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?