günaydın kuşummmgünaydın
selam herkese
hamileyim diye giriş yaptığım bat günlerim de olur inş.
yeni bat bildiriyorumcansu1109 27/03/2017
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
deneme sayısını yazmaya elim varmıyor. sen yazıver arkadaşım
inşallah canım bol bol sıvı tüket. iyiyim canım şükür benim hafta sonu sabit dükkanda geçiyor malesef.. cumartesi akşam kaçamak yaptık sahilde dolandık salıncaklara bindik geldikiyi haftalar canım benim.
daha iyiyim kuzum tam anlamıyla geçmedi ama hamdolsun 3gün önceki halime göre çok iyiym.bi kaç güne iyice geçmiş olur inşallah
sen nasılsın tatlım nasıl geçti h.sonun
öyle yapıyorum cnm aynen .inşallah canım bol bol sıvı tüket. iyiyim canım şükür benim hafta sonu sabit dükkanda geçiyor malesef.. cumartesi akşam kaçamak yaptık sahilde dolandık salıncaklara bindik geldik
aynen öyle canım uzaklaşmak şart bu ara çok bunaldım ben ya eşimin işleri yoğun ee zaten hafta sonumuz yok biliyosun bide üstüne pms gelince baya bunalmıştımöyle yapıyorum cnm aynen .
ohhh ne güzel olmuş valla süper arada yapmak lazım her şeyden uzaklaşmak gerek valla
Siz tarhana seviyonuz yap bi tarhana yanına da makarna tmmaynen özhan da yapmış 1 alana 1 bedava ben de 4paket aldım stokladım börek için fln da çok rahat oluyor yemeğe de rahat oluyor .
bu hafta yaptım ıspanak yedik 2gün. bu hafta normalde pırasa yaparım sebze olarak 1ıspanak 1 pırasa gidiyorum ama ikimizin de ağzının tdı daha gelmedi yerine o yüzden başka bişi yapim dedim
doğru diyosun yanına da yoğurtla salata patlatırım tmmSiz tarhana seviyonuz yap bi tarhana yanına da makarna tmmSebze yapamıcan simdi hasta hasta uğrasma
öyle kuzum aynen bilirim kötü oluyoraynen öyle canım uzaklaşmak şart bu ara çok bunaldım ben ya eşimin işleri yoğun ee zaten hafta sonumuz yok biliyosun bide üstüne pms gelince baya bunalmıştım
canım benim umudunu hiçbir zaman kaybetme.
nefes aldığımız sürece umut var..bilemeyiz ki rabbim ne zaman ne vericek..belki ilk zamanlar tutsa acısını görecektik ya da hayırlı olmayacaktı bilemeyiz..allah en güzeli en hayırlısı için bekletiyor inan buna..
kaliteler iyiyse tek transfer yapabilir aslında 2sini harcamaz diğeri de kardeş için bekler :)
aminn tatlım aminn inşallah çok çırpındık doğal yolla olsun diye ama allah yolumuzu oraya çıkardı vardır bunda da bi hayır öğreneceğimiz şeyler varmış demek daha..
nasipte o varsa da inşallah tek seferde olur daha fazla yorulmayız inşallah bu yolda
iğne olacak muhtemelen cnm ama kısa protokol olacak uzum değil
günaydın kuşummm
ayy yemin ederim yüreğim hop etttiiiiiiii hamileyim'i okuyunca beee
o günler de gelecek inşallahinançla sabırla duayla bekliyoruz
ohhh miiss daha ne olsundoğru diyosun yanına da yoğurtla salata patlatırım tmmsağolasın kuşumm
ayyy kızz hiç söyleme ben de çok istiyorummm ama cuma vakti gitmek gerekmişohhh miiss daha ne olsun
Buay Tezveren'e gitmek istiyorum yumyumdan önce.Öyle bi his geldi içime belki sebep olur
sağol canım benimm aminn rabbim hepimize herkeseyardım etsin zor bir yol evet rabbim kolaylaştırsın inşallah etkilerini en az hissederim umarım rabbim büyük dualarını eksik etme güzel yüreklim..inan sen de hep kalbimdesin dualarımdasınuzun yada kısa meşakatli bir yola girmişin allahım yardımcın olsun pes etmiceni biliyorum sabırlı ol ilaçlar biraz hormonlarını değiştirebilir şaşırma öpüyorum seni haberdar et herzaman giremesemde kalbim seninle unutma
tamam canımmm seve seve uğur getirsin inşallah sanaaaa 20mart dimi ?bende direk hamileyim kısmına odaklanmıştım hayırlısı benimde bat 20 şubat canım benide kaydet moladayım deneme sayısı olarak::)
Aa onu bilmiyordm.Ama napalım biz cuma saati calısıyoruzayyy kızz hiç söyleme ben de çok istiyorummm ama cuma vakti gitmek gerekmiş
açık açık türbe sonuçta biz annemle giderdik hep ben kücükken hatırlıyorumAa onu bilmiyordm.Ama napalım biz cuma saati calısıyoruzPazar acık mı acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?