Malesef gün bile şaşırmıyor edepsiz. Sen neler yapıyorsun var mı bi gelişme sen de kuzum?yaaaa geldi miii
bi gün bizim de gelmicek inşallah canım benimMalesef gün bile şaşırmıyor edepsiz. Sen neler yapıyorsun var mı bi gelişme sen de kuzum?
Aşılama mı deneyeceksin?bi gün bizim de gelmicek inşallah canım benim
canım nisan reglisinde başlıcam nasip olursa tedaviye ben de bi aksilik olmazsa
yok canım tüp bebek direk .aşılama sperm kalitesinde sıkıntı olanlar için işe yarıyor büyük çoğunluk benim tüplerde sıkıntı olduğu için onda da buluşma gerçekleşmez boşa para ve zaman anlıcağın aşılama benim durumum içinAşılama mı deneyeceksin?
İnşallah en kısa zamanda sonuç alırsın cansucum.yok canım tüp bebek direk .aşılama sperm kalitesinde sıkıntı olanlar için işe yarıyor büyük çoğunluk benim tüplerde sıkıntı olduğu için onda da buluşma gerçekleşmez boşa para ve zaman anlıcağın aşılama benim durumum için
inşallah canım benim inşallah hepimiz en tez zamanda en hayırlı haberi alırız inşallahİnşallah en kısa zamanda sonuç alırsın cansucum.
hadi gözün aydın canımm rabbim büyük ol desin yeter biliyosun dua etmeyi inanmayı pozitif düşünmeyi sakın bırakmaKizlarrr guzel haberlerim var bugun doktor kontrolumuz vardi ameliyattan sonraki 3 ayi atlatmistik cok sukur degerleri yukseliyor esimin dua edin lutfen hareketlilik problemimjzde kalkarsa skintimiz kalmiyor ama cok umutlandirdi doktorm kotu hissetmemek gerekiyormus bu durumlarda
a-aaaaa 0 nerden çıktı kııız :Sgünaydın hanımlar
ben dün 21günsekersiz uygulamasına basladımAksam bi krizlerim geldi görmeliydiniz Resmen bağımlıymışım Bol kahveli bir ay olacak sanırım Mart ayı benim için,sonrada kahve orucuna baslarım
Ne kadar oldu baslayali. Hiç mi tatlı yemiyecen kiz şekerin düşer yagünaydın hanımlar
ben dün 21günsekersiz uygulamasına basladımAksam bi krizlerim geldi görmeliydiniz Resmen bağımlıymışım Bol kahveli bir ay olacak sanırım Mart ayı benim için,sonrada kahve orucuna baslarım
Kafeini bayağı azaltmıştım zaten 1 fincan ofiste nescafe iciyorm aksam da evde kafeinsiz türk kahvesi.ofiste arada cay söylüyorlar zorla onu iciyorm.a-aaaaa 0 nerden çıktı kııız :S
hiç bir şeyde şeker olmayacak mııı valla kahve yanında 1kuple çikolata olmadan o kahvenin tadı mı çıkar yaa a((
kafeini bi anda kesme ama o baş ağrısı ve asabiyet yapar yavaş yavaş azalta azalta git
pazar basladm.Kuru kayısı,incir kendin evde yaptığın meyveli yoğurt yani sekeri özünden alıyorsun.Yapılmıcak bisey değil yani ama alışkanlıklarımız zorluyor.Fındık fıstık badem bunlardan alıyorsun sekeri.Ne kadar oldu baslayali. Hiç mi tatlı yemiyecen kiz şekerin düşer ya
günaydın canısıGünaydın kizlarrr...
Kafeini bayağı azaltmıştım zaten 1 fincan ofiste nescafe iciyorm aksam da evde kafeinsiz türk kahvesi.ofiste arada cay söylüyorlar zorla onu iciyorm.
Ne zamandır başlamak istiyordum pazar başladım aslında ama pazar aksamı lavaş yedim bitek aksam yemeğinde.Şekeri meyveden,sütten,yoğurttan alıyorsun.Tam buğdaylı yiyorsun ekmeği,makarnayı,pirinç yok bulgur var.Çikolata yerine kuru meyve var.Ben aksam günkurusu kayısıyı kakaoya buladım kahvenin yanına o da bi güzel oldu anacım yedikçe yiyesim geldi.Kociye dedim al bunu önümden
günaydın kuşummm nasılsınnnGünaydın kizlarrr...
Daha mutlu olcakmısım,seker geçici mutluluk sağlıyor ya.Kafam başka yere yönelsin diye başladım birazdaayyy allahım yaa neden böyle bişeye kalkıştın kiii durduk yere tmm sağlıklı ama şu ara psikolojimiz mutlu olsun bari beee
Aslında yapmamız gereken şey de işte bu konuda tembelizpazar basladm.Kuru kayısı,incir kendin evde yaptığın meyveli yoğurt yani sekeri özünden alıyorsun.Yapılmıcak bisey değil yani ama alışkanlıklarımız zorluyor.Fındık fıstık badem bunlardan alıyorsun sekeri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?