Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

İnşallah en kısa zamanda sonuç alırsın cansucum.

Kizlarrr guzel haberlerim var bugun doktor kontrolumuz vardi ameliyattan sonraki 3 ayi atlatmistik cok sukur degerleri yukseliyor esimin dua edin lutfen hareketlilik problemimjzde kalkarsa skintimiz kalmiyor ama cok umutlandirdi doktorm kotu hissetmemek gerekiyormus bu durumlarda

hadi gözün aydın canımm rabbim büyük ol desin yeter biliyosun dua etmeyi inanmayı pozitif düşünmeyi sakın bırakma

günaydın hanımlar
ben dün 21günsekersiz uygulamasına basladımAksam bi krizlerim geldi görmeliydinizResmen bağımlıymışım Bol kahveli bir ay olacak sanırım Mart ayı benim için,sonrada kahve orucuna baslarım

a-aaaaa 0 nerden çıktı kııız :S
hiç bir şeyde şeker olmayacak mııı valla kahve yanında 1kuple çikolata olmadan o kahvenin tadı mı çıkar yaa a((
kafeini bi anda kesme ama o baş ağrısı ve asabiyet yapar yavaş yavaş azalta azalta git

Ne kadar oldu baslayali. Hiç mi tatlı yemiyecen kiz şekerin düşer ya

Kafeini bayağı azaltmıştım zaten 1 fincan ofiste nescafe iciyorm aksam da evde kafeinsiz türk kahvesi.ofiste arada cay söylüyorlar zorla onu iciyorm.
Ne zamandır başlamak istiyordum pazar başladım aslında ama pazar aksamı lavaş yedim bitek aksam yemeğinde.Şekeri meyveden,sütten,yoğurttan alıyorsun.Tam buğdaylı yiyorsun ekmeği,makarnayı,pirinç yok bulgur var.Çikolata yerine kuru meyve var.Ben aksam günkurusu kayısıyı kakaoya buladım kahvenin yanına o da bi güzel oldu anacım yedikçe yiyesim geldi.Kociye dedim al bunu önümden

Ne kadar oldu baslayali. Hiç mi tatlı yemiyecen kiz şekerin düşer ya
pazar basladm.Kuru kayısı,incir kendin evde yaptığın meyveli yoğurt yani sekeri özünden alıyorsun.Yapılmıcak bisey değil yani ama alışkanlıklarımız zorluyor.Fındık fıstık badem bunlardan alıyorsun sekeri.

ayyy allahım yaa neden böyle bişeye kalkıştın kiii durduk yere tmm sağlıklı ama şu ara psikolojimiz mutlu olsun bari beee

Aslında yapmamız gereken şey de işte bu konuda tembeliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…