bence de kuzum acele etme dur bakalım bu kadar durduk hamileyken izindeyken fln çıkaramıyorlar zten değerlendir.sonrasında da onlar cıkarırsa haklarını alır çıkarsın en azındanSabahtan gitmiştim ya doktora reçete verdi öğleden sonra sağlık ocağında vurdurdum acımadı hiç tatlım göbekten vurdular. İnşaallah kuzum ya bakalım bekliycez artık nasip kısmet artık. İşle ilgilide bikaç problem var sırf ya olursa haklarımı kaybetmiyim diye bırakamıyorum öyle beklemedeyim
çıkmak istiyorum ama işte haklar bağlıyor beni bakalım artık hayırlısı hakkımızdabence de kuzum acele etme dur bakalım bu kadar durduk hamileyken izindeyken fln çıkaramıyorlar zten değerlendir.sonrasında da onlar cıkarırsa haklarını alır çıkarsın en azından
aynen canım ben de aynı durumdayım allah kararlamıştır ne yapalım beklemedeyiz hayırlısı neyse o olsunçıkmak istiyorum ama işte haklar bağlıyor beni bakalım artık hayırlısı hakkımızda
aynen canım ben de aynı durumdayım allah kararlamıştır ne yapalım beklemedeyiz hayırlısı neyse o olsunçıkmak istiyorum ama işte haklar bağlıyor beni bakalım artık hayırlısı hakkımızda
ay gelen giden bitmiyorki bacım bend e size sorcaktım aksama ne yemek yaptınız diye
tahmin ettim kuzucuk kolay gelsinay gelen giden bitmiyorki bacım bend e size sorcaktım aksama ne yemek yaptınız diye
Ben 2 gündür rahatım dün koci geç yemiş yemicem dedi ben annemde yedim bugünde kv deyiz.ay gelen giden bitmiyorki bacım bend e size sorcaktım aksama ne yemek yaptınız diye
oh miss yırttın bugün de o zamanBen 2 gündür rahatım dün koci geç yemiş yemicem dedi ben annemde yedim bugünde kv deyiz.
ohh miss afiyet olsun.Bende de biraz kuru var,yanına ne uydursam bilemedimtahmin ettim kuzucuk kolay gelsin
bezelye yapcam bulgur yaparım bi de yanıan yoğurt :)
bulgur güzel gidiyor bi de turşu çıkarırsın tmmohh miss afiyet olsun.Bende de biraz kuru var,yanına ne uydursam bilemedim
koci yemiyor bulgur benim sormabulgur güzel gidiyor bi de turşu çıkarırsın tmm
pilav yap o zaman ona çay bardağıyla . sen de bi salata yap kendiine yanınakoci yemiyor bulgur benim sorma
Negatif çıktı yaaSen bılırsın canm yumurtlama gununu bılıyorsan gec olmadıysa ovulasyon gunun cıkar buyuk ıhtımal varsa
Dimi hiccc atraksiyon aramıyım bu saatten sonrapilav yap o zaman ona çay bardağıyla . sen de bi salata yap kendiine yanına
günün gecmismiydi?Negatif çıktı yaa
Hayırlısı olsn canm en garantı adet gecmesını beklemek ben gecıkmenın 5.gunu yaptmNegatif çıktı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?