Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

aynen bebiş içiyorum şuan önümüzdeki reglinin 2.günü kısmetse randevu ve start hayırolsun inşallah
Son gelişleri olsun o pis misafirlerin inşaallah tedavin için inşaallah umutluyum yumurtada spermde bir sorun yok cok şükür sizin inşaallah ilk seferde nasip etsin Rabbim.

Son gelişleri olsun o pis misafirlerin inşaallah tedavin için inşaallah umutluyum yumurtada spermde bir sorun yok cok şükür sizin inşaallah ilk seferde nasip etsin Rabbim.
inşallah canım benim inşallah rabbim kolaylaştırsın inşallah.
sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize

hadi ya yükselme ihtimali yok mu acaba regl gelmedi ya bi umut işte
hiç üzme canını bakim sil göz yaşını yola devam...
Yükselmez galiba canım ama benim misafir aksama kesin gelir. Bir kac ay dinlencez sonra yine süreç başlıycak hayırlısı bakalım. Seninde bir ay sonra başlıyomuş galiba süreç hayırlısı olsun canım seninde inş fazla uğraşmana gerek kalmaz

eğer bebiş yoksa gecikmeden gelsin inşallah canım..
rabbim doğru zamanda inşallah içimize sundursun..
aminnn kuzum aminn inşallah hepimiz için uğraşmadan sağlıkla hayırla gelsin

Kızlar merhabalar :) Öncelikle Allah hepimizin gönlüne göre versin.. benim de adet Günüm yarın hiçbir belirtim yok adet belirttim normalde gögüslerim acırdı karnıma kramp girer de hiçbiri yok adet belirtileri kaybolup hamile olduğunu öğrenenler var mı aranızda bir de adet siklusun 33 Gün sürüyor geç döllenme olabilir mi deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim cevap veren herkese..

hu huuuuuuuuuuuuu koyuluğa geeel tebrik ederim kuzuuuuuuu
kan ver hemen sağlıkla kavuşun inşallahhhhh
Amıınnn canm cok sagol hep duamda olacaksınız ınanıyorm bu duyguyu rabbım sanada tatdıracak.en buyu vesılem ıncır havuc kuru oldu cunku yumurtamın catladıgını bıle hıssettm bu sayede cok sukur rabbım de nasıp ettı.esımede kecı boynuzu kuru yapıp ıcırdm ıkı ay boyunca rabbım razı olsn ıbrahım saracoglundan

belirtilerin bir çoğu hatta hemen hemen hepsi psikolojik canım maalesef regl gecikmeden hatta bi kaç gün geçmeden bi belirti vermiyor.anlamanın tek yolu eğer günün geçtiiyse kan ver ya da test yap.inşallah gönlüne göre olur

inşallah canım inşallah allah razı olsun

Canım güzel diyorsun da belirtim hiç yok ki benden ondan yakınıyorum adet belirtilerim niye yok diye kafaya da çok takmadım açıkçası psikolojik olduğunu düşünmüyorum

Canım güzel diyorsun da belirtim hiç yok ki benden ondan yakınıyorum adet belirtilerim niye yok diye kafaya da çok takmadım açıkçası psikolojik olduğunu düşünmüyorum
bir çok şey etkileyebiliyor o yüzden kendini bu aradalıktan kurtarmanın tek yolu test yapmak.

Canm bende bugun ogrendm testle hamıle oldugumu hıc belırtm yoktu o yuzden adet gecıkmemın 5.gunu test yaptm ve cıktı sukur.sadece goguslerım hassas o da adet oncesı cogunlukla olurdu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…