- 21 Ağustos 2015
- 32.029
- 97.215
- 598
- 38
Hep duamdasınız canm ıns rabbım sızede yasatacak bu duyguyu ınanıyorm
huuuuhuuuuu yaaa süper habeeeer Allah kucağına almayı nasip etsin yavrummm Ay cok sevindim yaaa
Ne mutlu bana o zaman
Doktora gıtmekten kurtulduk bu ayda olmasa gıdecektk esımle.
inşallah canım saolasınHep duamdasınız canm ıns rabbım sızede yasatacak bu duyguyu ınanıyorm
günaydın kuşummmm aynen uzun süren sessizliğimiz bozuldu çok şüküüüür
oww baya net tebrikler canım hayırlısı olsun sağlıcakla kavuşun inşallahcansu1109 babyloading87 ayperri kızlaarrr gunaydıınnnn test yaptm veeee hamıleyyyyııııııımmmm ınsaallah darısı sızlere olsn canlarEki Görüntüle 1964572
günaydın kuşummmm napıyosun dr gidicek miydin bu ay tekrar senGünaydın kızçeler...
iyidir kuzum aynı sen nasılsın? Yok kuzum en son çatlatma iğnesi vuruldum bundan sonraki günler gün aşırı ilişki sonrada beklemek bat 18 gözüküyor tatlım ama doktor 21 inde bat beklicez gelmesse görüşürüz dedigünaydın kuşummmm napıyosun dr gidicek miydin bu ay tekrar sen
çatlatma iğnesini dr. mu vurdu acıttı mı kuzum .hadi inşallah hayırlı haberi alalım kuzummm inşallah gelmezziyidir kuzum aynı sen nasılsın? Yok kuzum en son çatlatma iğnesi vuruldum bundan sonraki günler gün aşırı ilişki sonrada beklemek bat 18 gözüküyor tatlım ama doktor 21 inde bat beklicez gelmesse görüşürüz dedi
Amın canm darısı sana olsn ıns.belırtı yok dıye gecıkmenın 5.gunu yapınca koyu cıktı vallaoww baya net tebrikler canım hayırlısı olsun sağlıcakla kavuşun inşallah
Bugün de benim adet günüm yapsam mı testCanm bende bugun ogrendm testle hamıle oldugumu hıc belırtm yoktu o yuzden adet gecıkmemın 5.gunu test yaptm ve cıktı sukur.sadece goguslerım hassas o da adet oncesı cogunlukla olurdu zaten
Sabahtan gitmiştim ya doktora reçete verdi öğleden sonra sağlık ocağında vurdurdum acımadı hiç tatlım göbekten vurdular. İnşaallah kuzum ya bakalım bekliycez artık nasip kısmet artık. İşle ilgilide bikaç problem var sırf ya olursa haklarımı kaybetmiyim diye bırakamıyorum öyle beklemedeyimçatlatma iğnesini dr. mu vurdu acıttı mı kuzum .hadi inşallah hayırlı haberi alalım kuzummm inşallah gelmezz
Sen bılırsın canm yumurtlama gununu bılıyorsan gec olmadıysa ovulasyon gunun cıkar buyuk ıhtımal varsaBugün de benim adet günüm yapsam mı test
Bı kac kısının haberınıde aldm onlarda catlatma ıgnesıyle hamıle kaldılar ıns darısı sana olsn canmSabahtan gitmiştim ya doktora reçete verdi öğleden sonra sağlık ocağında vurdurdum acımadı hiç tatlım göbekten vurdular. İnşaallah kuzum ya bakalım bekliycez artık nasip kısmet artık. İşle ilgilide bikaç problem var sırf ya olursa haklarımı kaybetmiyim diye bırakamıyorum öyle beklemedeyim
İnşaallah canım ya sağolBı kac kısının haberınıde aldm onlarda catlatma ıgnesıyle hamıle kaldılar ıns darısı sana olsn canm
Aynen gecikmese iyiydi döngüm değişiyor. Bu arda dr bir hafta gecikebilir normal 5. Gun hala gelmezse öyle yapsın test demiş. Bekliycem gelmesini artik.eğer bebiş yoksa gecikmeden gelsin inşallah canım..
rabbim doğru zamanda inşallah içimize sundursun..
aminnn kuzum aminn inşallah hepimiz için uğraşmadan sağlıkla hayırla gelsin
bi umut bekliyor insan belki de gelmez diyorum halaAynen gecikmese iyiydi döngüm değişiyor. Bu arda dr bir hafta gecikebilir normal 5. Gun hala gelmezse öyle yapsın test demiş. Bekliycem gelmesini artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?