Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

günaydın kuşummmm napıyosun dr gidicek miydin bu ay tekrar sen
iyidir kuzum aynı sen nasılsın? Yok kuzum en son çatlatma iğnesi vuruldum bundan sonraki günler gün aşırı ilişki sonrada beklemek bat 18 gözüküyor tatlım ama doktor 21 inde bat beklicez gelmesse görüşürüz dedi

çatlatma iğnesini dr. mu vurdu acıttı mı kuzum .hadi inşallah hayırlı haberi alalım kuzummm inşallah gelmezz

Canm bende bugun ogrendm testle hamıle oldugumu hıc belırtm yoktu o yuzden adet gecıkmemın 5.gunu test yaptm ve cıktı sukur.sadece goguslerım hassas o da adet oncesı cogunlukla olurdu zaten
Bugün de benim adet günüm yapsam mı test

çatlatma iğnesini dr. mu vurdu acıttı mı kuzum .hadi inşallah hayırlı haberi alalım kuzummm inşallah gelmezz
Sabahtan gitmiştim ya doktora reçete verdi öğleden sonra sağlık ocağında vurdurdum acımadı hiç tatlım göbekten vurdular. İnşaallah kuzum ya bakalım bekliycez artık nasip kısmet artık. İşle ilgilide bikaç problem var sırf ya olursa haklarımı kaybetmiyim diye bırakamıyorum öyle beklemedeyim

Bı kac kısının haberınıde aldm onlarda catlatma ıgnesıyle hamıle kaldılar ıns darısı sana olsn canm

eğer bebiş yoksa gecikmeden gelsin inşallah canım..
rabbim doğru zamanda inşallah içimize sundursun..
aminnn kuzum aminn inşallah hepimiz için uğraşmadan sağlıkla hayırla gelsin
Aynen gecikmese iyiydi döngüm değişiyor. Bu arda dr bir hafta gecikebilir normal 5. Gun hala gelmezse öyle yapsın test demiş. Bekliycem gelmesini artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…