Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

geçmiş olsun cnm , normalde bulantılar 12.hafta kesilir diyorlar ama geçmedi mi hala :KK43:
güzel yönlerini düşün ne kadar zor da olsa senin yerinde olmak isteyenleri düşün.. sağlıkla kavuş inşallah bebişine :dua:[/QUO
Tam geçmedi canım ama eskiye oranla azaldı.
Düşünüyorum canım hep aklımdasınız. Şikayet etmk için yazmadım canım. Size neden yazamadığımı söylemek için yazdım.
Aminnn inşaALLAH(c.c) cümlemize cnm...

yeni üyeee senin bat geçmiş dünmüş ,durum nedir ? mayissinegi mayissinegi :cool:

Canim ablam.burun ameliyati oldu bayadir onla ilgileni gordum giremedim. Benim bat geçti evet ayin 24 unden beri kahverengi lekem geliyor. Adet mi degilmi anlayamadim. Pembe basladi kahveye dondu. Kanama tarzinda degil ama lekelenme gibi . 21 marta bes gun kala kanda gebelik baktirmistim cikmamisti bisey. Acaba olabilir mi kii ??

Bulantılı bı sabah yıne.Gunaydın kızlar.sızde benım gıbı ac ac dolasırsınız bı gun ıns bebısler

ahaha valla onu ben de diyorum bazen ig de bi kadın var bursalı. ev hanımı çocuğu var akşam yemeği diye adama habire cantık lahmacun çiğ köfte börek kek dayıyo :KK70:
benimki de hiç sevmez öyle şeyler.bak diyorum neler var ben işten gelip 3çeşit yemek yapıyorum kadın evde yaptıklarına bak :KK70:
Bizimkiler paşazade bacım.Benimki de hayatta kabul etmez.Gerci biz yapıyoruz millet domez diyo.Haftasonu arkadaşlarla tıoplandık.Ben yoğurdumu kendim mayalıyorum elimden geldikçe ig da 1-2 paylstım.Bi arkadaş etrafım da senin kadar domez kadın görmedim dedi.Arkadas bekar ve evlenmek istiyor.Dedim ki sen evlenince ne olacak sanıyorsun?Adam süs bebeği gibi giydirip kuşandırıp otur kösede mi diyecek?Valla sinir oldum demek arkamdan domez diyolar:KK59::KK31:

ahaha valla onu ben de diyorum bazen ig de bi kadın var bursalı. ev hanımı çocuğu var akşam yemeği diye adama habire cantık lahmacun çiğ köfte börek kek dayıyo :KK70:
benimki de hiç sevmez öyle şeyler.bak diyorum neler var ben işten gelip 3çeşit yemek yapıyorum kadın evde yaptıklarına bak :KK70:
Bizimkiler paşazade bacım.Benimki de hayatta kabul etmez.Gerci biz yapıyoruz millet domez diyo.Haftasonu arkadaşlarla tıoplandık.Ben yoğurdumu kendim mayalıyorum elimden geldikçe ig da 1-2 paylstım.Bi arkadaş etrafım da senin kadar domez kadın görmedim dedi.Arkadas bekar ve evlenmek istiyor.Dedim ki sen evlenince ne olacak sanıyorsun?Adam süs bebeği gibi giydirip kuşandırıp otur kösede mi diyecek?Valla sinir oldum demek arkamdan domez diyolar:KK59::KK31:

o ne demekmiş ya :@ ha haa ne kadar kolay geliyo millete .yapcak bişey yok evlenince o saçlar tepede topuz olup klozet de temizliyorsun balkon da yıkıyorsun:D

Canim ablam.burun ameliyati oldu bayadir onla ilgileni gordum giremedim. Benim bat geçti evet ayin 24 unden beri kahverengi lekem geliyor. Adet mi degilmi anlayamadim. Pembe basladi kahveye dondu. Kanama tarzinda degil ama lekelenme gibi . 21 marta bes gun kala kanda gebelik baktirmistim cikmamisti bisey. Acaba olabilir mi kii ??
testi tekrarla istersen ?

testi tekrarla istersen ?

o kendisinin çok alışkın olmadığı bişi için korkar ama geçenlerde dolgu için dişçiye gittik. yanıma bile uğramadı... yarıda kesip o yamulmuş ağzımla bir bağırdım nerde b u adam diye... çıkmış arakadaşlarıyla çene yapıyor dışarıda . içerideki ölüyo mu, korkuyo mu? umrunda değil. neden kendide o işin içinde sinek ısırığı gibi bişi...
O da iyimiş:KK70:

o ne demekmiş ya :mad: ha haa ne kadar kolay geliyo millete .yapcak bişey yok evlenince o saçlar tepede topuz olup klozet de temizliyorsun balkon da yıkıyorsun:KK70:
Bekarlar asık olcak evlencez sonra evde el ele bir ömür mutlu yasıcaz sanıyor:KK55:Adamın yüzünü göremiyorsun isten gel,yemekti bulaşıktı derken:KK70:

Back
X