Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

çok doğru ve yerinde bir karar olur..
geçen buraya bi iş yeri sahibi geldi. patrona diyorki ben yanımdaki kızı çıkarttım.bizimkide soruyorr neden? Neden olcak insanın her ay aynı tarihte karnı ağrır mı??? uleeenn mal mısın??? senin karın yılda bir mi oluyor.... belli işte neden gelmedi.. ayda 1 gün izin alıyormuş... napsınnn ayda bir gün şiddetli karın ağrısı yaşıyor diye diğer 29 gün evdemi otursun, çalışmasın mı?
:oha: ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaa böylelerini eve hapsetceksin bu nedir bee

evet o yüzdenn bi ata ip bağlatıp arkayada eşşek bağlatıp ona da bir başkasını oturtuyorrki iş garanti olur.. mazallah at beni kaçırırsaa, tek gitmiş olmuyayım. malumm eşşeklr zaten hep kaçırılan insanları kurtarmak içindir dimiii :KK48:
ahahahahahahahah

Ben onun yüzünden balayına Antalya ya gidip, o güzelim denize sadece birkez 5 dk lığına girip çıkmış insanım...
deniz delisi olduğumu biliyor. dize kadar bile su görsem içine girmeye çalıştığımı biliyor.. gelmişiz Antalyaya mis gibi sıcacık su bıraksana peşimi demii... kendisi arkamdan biraz girdi baktı su çok derin,ne yaptı biliyo musun? elime yapıştı gitme çok derin boğulursun.. yadam bıraksana diyorum tekme sallıyom gitsin diye bacağımdan tutuyor... saçıma su değmeden çıktım denizden. bide bağırıyor. sana bişi olursa babamlara ne derim benn diye... Allahtan herkes yabancıydı kimse bişi anlamadı...
ayyy o da zor beee
ben denizde alıp başımı gidiyorum sahilden el ediyor sürekli görmemezliğe geliyorum :D az kafa dinleyeyim sakin kalayım diye 5 dk sonra hop geliyo bana doğru:D

ayyy o da zor beee
ben denizde alıp başımı gidiyorum sahilden el ediyor sürekli görmemezliğe geliyorum :KK70: az kafa dinleyeyim sakin kalayım diye 5 dk sonra hop geliyo bana doğru
biz bu yıl gittiğimizde o dubalar var ya oraya gidip yapıştım, kapattım gözlerimii ... bi açtım benimkisi bi kadını yatırmışş dişlerine bakıyor... O an dedim kii bu körolmayasıca iş bize yapıştı... adam motora bağlamış. iki ağız açtırıp üçbeş diş görmedikçe rahat etmiyor... sonra çıktım sudan.. kadın diyorkii ahhh kızımmm sabah beri burda oturunyonuz neden demedin eşim dişçi.. birazdan amcanda gelicek oda bi göstersin... :KK70:

Ben onun yüzünden balayına Antalya ya gidip, o güzelim denize sadece birkez 5 dk lığına girip çıkmış insanım...
deniz delisi olduğumu biliyor. dize kadar bile su görsem içine girmeye çalıştığımı biliyor.. gelmişiz Antalyaya mis gibi sıcacık su bıraksana peşimi demii... kendisi arkamdan biraz girdi baktı su çok derin,ne yaptı biliyo musun? elime yapıştı gitme çok derin boğulursun.. yadam bıraksana diyorum tekme sallıyom gitsin diye bacağımdan tutuyor... saçıma su değmeden çıktım denizden. bide bağırıyor. sana bişi olursa babamlara ne derim benn diye... Allahtan herkes yabancıydı kimse bişi anlamadı...
Abowww kız bu seni doğuma nasıl sokcako_O

:KK70:
o hala geliyor mu ofise bee :oha:
ya da sana izin versin madem iyileşince gel desin.delinin zoruna bak :sopa:
Geliyor deli wifi için mi geliyor napıyor ay birde bir dedikoducu konu komsu kim varsa sıradan geçiriyor.Ya sen kac yasında kadınsın ne olursa olsun patronun karısısın azcık agır ol.
Tam bir manyak.Kociye diyorm kıymetimi bil ne manyaklar var ortada diye

biz bu yıl gittiğimizde o dubalar var ya oraya gidip yapıştım, kapattım gözlerimii ... bi açtım benimkisi bi kadını yatırmışş dişlerine bakıyor... O an dedim kii bu körolmayasıca iş bize yapıştı... adam motora bağlamış. iki ağız açtırıp üçbeş diş görmedikçe rahat etmiyor... sonra çıktım sudan.. kadın diyorkii ahhh kızımmm sabah beri burda oturunyonuz neden demedin eşim dişçi.. birazdan amcanda gelicek oda bi göstersin... :KK70:
Eyvaaaah :KK70:Teyze kocamla tatile çıktığımızdan söylememiş olabilir miyim acaba diyeydin:KK70:

ay evet o dubalar süper zaten bi de güneş ısıtıyor onları ben ta karşı kıyıya gidiyorum nasıl güzel oluyor. özledim beee...
ahahahaah lavescim yaaa :D:D:D şaka gibi hee

Abowww kız bu seni doğuma nasıl sokcako_O
o kendisinin çok alışkın olmadığı bişi için korkar ama geçenlerde dolgu için dişçiye gittik. yanıma bile uğramadı... yarıda kesip o yamulmuş ağzımla bir bağırdım nerde b u adam diye... çıkmış arakadaşlarıyla çene yapıyor dışarıda . içerideki ölüyo mu, korkuyo mu? umrunda değil. neden kendide o işin içinde sinek ısırığı gibi bişi...

ay evet o dubalar süper zaten bi de güneş ısıtıyor onları ben ta karşı kıyıya gidiyorum nasıl güzel oluyor. özledim beee...
ahahahaah lavescim yaaa :D:D:D şaka gibi hee

Eyvaaaah :KK70:Teyze kocamla tatile çıktığımızdan söylememiş olabilir miyim acaba diyeydin:KK70:
:) sorma hiç arkadaşım yaaa.... bizde pek başbaşalık olmuyor... maaşallahh antalyada bile tanıdık bulduk kendimize.... heryerde öyle oluyor.. kaçıyorum artık bi tanıdığına denk gelicez diyee

ahahahaah lavescim yaaa :KK70::KK70::KK70: şaka gibi hee
yuhh bende niyetlendim ama cesaret edemedim. bende küçüklüğümden bu yana sebebi bilinmeyen kalp sıkışması var... suda ürperdiysem sıkışıyor hareketim kısıtlanıyor derkenn kıyıya atmaya bakıyorum kendimi.. ama bende isterdim oraya gideyim. uzaktan bakınca çok güzemli geliyor :KK48:

yuhh bende niyetlendim ama cesaret edemedim. bende küçüklüğümden bu yana sebebi bilinmeyen kalp sıkışması var... suda ürperdiysem sıkışıyor hareketim kısıtlanıyor derkenn kıyıya atmaya bakıyorum kendimi.. ama bende isterdim oraya gideyim. uzaktan bakınca çok güzemli geliyor :KK48:
valla kız gerçekten de gizemli suyun rengi fln değişiyor ay inanılmaz canım çekti lavescim yaaaa bu sene niyetleniyo musun gene :)

:KK70:
Geliyor deli wifi için mi geliyor napıyor ay birde bir dedikoducu konu komsu kim varsa sıradan geçiriyor.Ya sen kac yasında kadınsın ne olursa olsun patronun karısısın azcık agır ol.
Tam bir manyak.Kociye diyorm kıymetimi bil ne manyaklar var ortada diye
ahaha valla onu ben de diyorum bazen ig de bi kadın var bursalı. ev hanımı çocuğu var akşam yemeği diye adama habire cantık lahmacun çiğ köfte börek kek dayıyo :D
benimki de hiç sevmez öyle şeyler.bak diyorum neler var ben işten gelip 3çeşit yemek yapıyorum kadın evde yaptıklarına bak :D

valla kız gerçekten de gizemli suyun rengi fln değişiyor ay inanılmaz canım çekti lavescim yaaaa bu sene niyetleniyo musun gene :)
dün biraz yerler baktım ama içime sinen olmadı.
bakalım içime sinen bir yer bulamazsami yine oraya gidicem... çok beğenmiştik... Allah c.c. razı olsun...
bayramdan farklı bir zamanda gideriz sanıyorum, çünkü bayram öncesi giriş yapmıştık servisi rahat oluyordu, bayramla birlikte servise binebilmek resmen eziyet olmuştu bizim için.. nasip kısmett tabi izinler olursa...

dün biraz yerler baktım ama içime sinen olmadı.
bakalım içime sinen bir yer bulamazsami yine oraya gidicem... çok beğenmiştik... Allah c.c. razı olsun...
bayramdan farklı bir zamanda gideriz sanıyorum, çünkü bayram öncesi giriş yapmıştık servisi rahat oluyordu, bayramla birlikte servise binebilmek resmen eziyet olmuştu bizim için.. nasip kısmett tabi izinler olursa...
biz de olursa kurbanda gene 1 eylüle denk geliyor bu sene bi ara yurtdışı niyetlendik ramazan bayramında sonra kaldı öyle lafı geçmiyo şimdi malum gündem değişik :D
hayırlısı bakalım o günleri görürsek bakarız bi çaresine.
aminn kuşumm hepimizden razı olsun rabbim :dua:

biz de olursa kurbanda gene 1 eylüle denk geliyor bu sene bi ara yurtdışı niyetlendik ramazan bayramında sonra kaldı öyle lafı geçmiyo şimdi malum gündem değişik
hayırlısı bakalım o günleri görürsek bakarız bi çaresine.
aminn kuşumm hepimizden razı olsun rabbim :dua:
ben dün bi ara hepten sıyırttım gidip kıbrısa orda hep tüp taktırayım hemde tatil yapıp geleyim dedim... dönüşe para bulamazsak eğer aranızda yardım toplarsınız dimii :KK70:

Back
X