Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

babam ağaç dikicek tarlaya gidersem aynen dediğine bende diş biliyorum. hoşş toprak soğuk oluyor bide yapmur yakında yağmadığından serttir ama bişicik olmaz... temiz hava bol güneş azıcıkda deniz havasıı dedik mi inşallah 1 ay daha tedavisiz devam ettirir beni :olamaz::olamaz::KK48::KK48::KK48:
ne kadar gitse kar kuşum aynennnnnn maşalalhhhhh keşke benim de öyle bi imkanım olsa valla

Söktü kız maşallahı var ama karın ağrım ilk 2gün olurdu biterdi 4.gün hala ağrıyıor sasırdı herhalde yumurtalar soldan yumyumlayıncao_O
hadi maşallah sökmese sıkıntı da yapar. aynen belki onun etkisi vardır o.O benim de bazen regl bittikten snr bile hafif ağrım oluyor üşütme hava değişimi stres hepsi etkiliyor ya :(

Hep derm kadınlara regl tatili olmalı arkadas:sinirli:KIyaferi ayrı dert,agrıısı ayrı dert,siniri stersi ayrı dert:kızgın:
çok doğru ve yerinde bir karar olur..
geçen buraya bi iş yeri sahibi geldi. patrona diyorki ben yanımdaki kızı çıkarttım.bizimkide soruyorr neden? Neden olcak insanın her ay aynı tarihte karnı ağrır mı??? uleeenn mal mısın??? senin karın yılda bir mi oluyor.... belli işte neden gelmedi.. ayda 1 gün izin alıyormuş... napsınnn ayda bir gün şiddetli karın ağrısı yaşıyor diye diğer 29 gün evdemi otursun, çalışmasın mı?

hadi maşallah sökmese sıkıntı da yapar. aynen belki onun etkisi vardır o_O benim de bazen regl bittikten snr bile hafif ağrım oluyor üşütme hava değişimi stres hepsi etkiliyor ya :KK43:
Hava değişimi vurdu zaten ya nezle oldum dünden beri burnum akıyo birde patronun karısı demez mi ay nezle mi oldun bize de bulaşmaz ins :KK11:Gerizekalı gelme ozman fbda gezinmeye geliyorsun ofise otur evinde madem.:kızgın:

çok doğru ve yerinde bir karar olur..
geçen buraya bi iş yeri sahibi geldi. patrona diyorki ben yanımdaki kızı çıkarttım.bizimkide soruyorr neden? Neden olcak insanın her ay aynı tarihte karnı ağrır mı??? uleeenn mal mısın??? senin karın yılda bir mi oluyor.... belli işte neden gelmedi.. ayda 1 gün izin alıyormuş... napsınnn ayda bir gün şiddetli karın ağrısı yaşıyor diye diğer 29 gün evdemi otursun, çalışmasın mı?
Patron kadında olsa anlamıyor biliyor musun,bizim basımızda var iste.Kendi sanki olmuyor.Gecen kızlardan biri karnım ağrıyor dedi dinleyip durmayın kendinizi diyor kıza.Hey güzel Allahım dedim bunu yaratmak zorunda mıydın,atmosfere zarar bunun aldığı oksijen dedim:sinirli:Tövbe tövbe

Bende kendim binemiyrum daha eğitmenle biniyorum.Onla bile dengeyi sağlayamıyorm.At binmek gerçekten zor.Altındaki hayvan en ufacık birseyden tedirgin olabiliyor.Seninki korkmakda haklı yani:KK51:
evet o yüzdenn bi ata ip bağlatıp arkayada eşşek bağlatıp ona da bir başkasını oturtuyorrki iş garanti olur.. mazallah at beni kaçırırsaa, tek gitmiş olmuyayım. malumm eşşeklr zaten hep kaçırılan insanları kurtarmak içindir dimiii :KK48:

Hava değişimi vurdu zaten ya nezle oldum dünden beri burnum akıyo birde patronun karısı demez mi ay nezle mi oldun bize de bulaşmaz ins :KK11:Gerizekalı gelme ozman fbda gezinmeye geliyorsun ofise otur evinde madem.:kızgın:
bunu diyen geçen aylarda salya sümük işe gelipde, topunuza bulaştırıp giden üstünzeka kişi değil mi?

bunu diyen geçen aylarda salya sümük işe gelipde, topunuza bulaştırıp giden üstünzeka kişi değil mi?
Aynen aynı manyak.Valla cok deli gördüm ama böylesini görmedim.Bi başlıyor bazen konuşmaya,bi yerden sonra ne anlatıyo bu diyosun.O derece saçmalıyor.:confused:

evet o yüzdenn bi ata ip bağlatıp arkayada eşşek bağlatıp ona da bir başkasını oturtuyorrki iş garanti olur.. mazallah at beni kaçırırsaa, tek gitmiş olmuyayım. malumm eşşeklr zaten hep kaçırılan insanları kurtarmak içindir dimiii :KK48:
Ahahahhaha koptum suann.Ay ne kocalar var,benimki hiccc oturup kahvesini içiyor adam diyorm bari bikac resim cek otururken.Oturup gazete okuyor adam o derece rahat:KK70:

o hala geliyor mu ofise bee :oha:
ya da sana izin versin madem iyileşince gel desin.delinin zoruna bak :sopa:

Ahahahhaha koptum suann.Ay ne kocalar var,benimki hiccc oturup kahvesini içiyor adam diyorm bari bikac resim cek otururken.Oturup gazete okuyor adam o derece rahat:KK70:
Ben onun yüzünden balayına Antalya ya gidip, o güzelim denize sadece birkez 5 dk lığına girip çıkmış insanım...
deniz delisi olduğumu biliyor. dize kadar bile su görsem içine girmeye çalıştığımı biliyor.. gelmişiz Antalyaya mis gibi sıcacık su bıraksana peşimi demii... kendisi arkamdan biraz girdi baktı su çok derin,ne yaptı biliyo musun? elime yapıştı gitme çok derin boğulursun.. yadam bıraksana diyorum tekme sallıyom gitsin diye bacağımdan tutuyor... saçıma su değmeden çıktım denizden. bide bağırıyor. sana bişi olursa babamlara ne derim benn diye... Allahtan herkes yabancıydı kimse bişi anlamadı...

Back
X