- 21 Ağustos 2015
- 32.058
- 97.320
- 598
- 38
hep aynı bende de kosturmacabildiğin iş güç koşuşturmaca...
sen nasıl oldun?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hep aynı bende de kosturmacabildiğin iş güç koşuşturmaca...
sen nasıl oldun?
Geçmis olsun canımmm.Ahh ahh bende de aynıı dert vardı bu haftaiyi canım dişim ağrıyordu sallıyordum hep geçen haafta randevu aldım dolgu yapıldı. Ofisteyim çalışmaya devam. hoş hiç çalışasım yok yaaa.. sen ne yapıyorsun?
sağol canım. Allah a şükür benim çok değildi ağrı ama yemek yememi engelliyordu hep tek tarafta yiyordum.Geçmis olsun canımmm.Ahh ahh bende de aynıı dert vardı bu hafta![]()
1.sfda tablodaki bilgileri eksiksiz yazarsan ekleyeyim cnmBAT , SAT ne beni de yazın![]()
bat. beklenen adet tarihi. sat. son adet tarihi tablodaki bilgileri yazıp cansu yu etiketlersen yardımcı olur canım.BAT , SAT ne beni de yazın![]()
İnşaallah canım. Allah ım hayırlısıyla kavuştursun bebişinizekızlar günaydınnn ben geldimmm.
dün başladık bismillah alalh yolumuzu açık etsin inşallah dualarınızı eksik etmeyin![]()
aminn inşalalh canım benim sonunu güzel kılsın rabbim inşalalhhhİnşaallah canım. Allah ım hayırlısıyla kavuştursun bebişinizedualarımız seninle
Naptın naptınn detay istiyorummmkızlar günaydınnn ben geldimmm.
dün başladık bismillah alalh yolumuzu açık etsin inşallah dualarınızı eksik etmeyin![]()
Benimki fenaydı yaa kök söktürdü üc günsağol canım. Allah a şükür benim çok değildi ağrı ama yemek yememi engelliyordu hep tek tarafta yiyordum.
1.sfda tablodaki bilgileri eksiksiz yazarsan ekleyeyim cnm
doktor kendi yönlendiriyor cnm reglin 2.günü hormon tahlili diye yönlendirdiğinde hepsine bakıyorKızlar hormon olarak ne bakıyorlar doktor ne istiyor?
canımmmmm işleri toparlamaktan anca girebildim..Naptın naptınn detay istiyorummmHAdi hayırlısı kusummm
Mübarek günlerde gelsin minnakın
![]()
dişin nasıl oldu bebişimmm dr. gidecek misinBenimki fenaydı yaa kök söktürdü üc gün![]()
ekliyorum canım aramıza hoşgeldin inşallah bekleyişin kısa sürer.. bat günün geldiğinde bildirimde bulunmanı rica edicem liste devamlılığı içinİSİM
Monalissa
SAT
15.03.2017
BAT
15.03.2017
KAÇINCI DENEME
6. ay
hadi Bismillah kızlar
Hadı hayırlı olsn bası gıbı sonuda kolay olsn mutlu son olsn ıns canm su mubarek gunler hurmetıne sana ve ısteyen herkese versn rabbım saglıklı sıhhatlı ınscanımmmmm işleri toparlamaktan anca girebildim..
valla kuzum normal ultrasonla baktı alttan muayene .dün 2.günüydü reglinin.
hormonlara bakalım sıkıntı yoksa başlayalım dedi.yüksek gelirse 1ay doğum kntrl kullanırız önümüzdeki reglide başlarız dedi.
değerler normal cıktı çok şükür.
yazdı reçeteyi hemşire iğneleri gösterdi.
ilaçları aldık akşam da 9da vurdum ilk iğnemi sandığımdan cok cok kolaydı.iğne gözükmüyor bile o kadar ince hatta yapamadım sandım hiç acı olmayınca .. iğnelerde bir şey yokmuş kuzum yani aşılama düşünüyorsan ya korkulacak bir şey yok aynı iğnelermiş çünkü.
bakalım pzt kntrl var tekrar .. bakalım hayırlısı allahtan kuzummm
canım benim allah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah rabbim çabalarımızın sonunu hayırlı kılar inşallah hepimizinHadı hayırlı olsn bası gıbı sonuda kolay olsn mutlu son olsn ıns canm su mubarek gunler hurmetıne sana ve ısteyen herkese versn rabbım saglıklı sıhhatlı ıns
kıZZZ kendin mi vurduncanımmmmm işleri toparlamaktan anca girebildim..
valla kuzum normal ultrasonla baktı alttan muayene .dün 2.günüydü reglinin.
hormonlara bakalım sıkıntı yoksa başlayalım dedi.yüksek gelirse 1ay doğum kntrl kullanırız önümüzdeki reglide başlarız dedi.
değerler normal cıktı çok şükür.
yazdı reçeteyi hemşire iğneleri gösterdi.
ilaçları aldık akşam da 9da vurdum ilk iğnemi sandığımdan cok cok kolaydı.iğne gözükmüyor bile o kadar ince hatta yapamadım sandım hiç acı olmayınca .. iğnelerde bir şey yokmuş kuzum yani aşılama düşünüyorsan ya korkulacak bir şey yok aynı iğnelermiş çünkü.
bakalım pzt kntrl var tekrar .. bakalım hayırlısı allahtan kuzummm