Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Bi an geliyor nasip diyorum ama bi an geliyor umudum bitip tükeniyor. Gel gitler yaşayıp duruyorum. Gitmeyi düşünüyorum ama nasıl olacak bilmiyorum pazartesi kv. Anjiyo olacak öğleden sonra. Is yerinden fatura için beni bekliyorlar karmakarışık durumdayim.
canım benim rabbim kararlamıştır eğer sıkıştıracaksa önümüzdeki ay git .kafanın rahat olmas da cok önemli çünkü . kv nasıl oldu iyi mi ?

Canımmm hayırlı haberlerle gell insallhhh:dua:
Valla testlerim temiz cıktı bal gibi tek çizgimi gördümm reglye hazırım:sinirli:Bizimde kv rahatsız bu ara,ay sonunda anjıo olcakmıs aksam öğrendik..Moraller bozuk..İnssallh temiz cıkaro_O:dua:
canım kuzum :dua:
moralini bozma artık anjiyo cok kolay oluyor.hayırlı haberler inşalalh :dua:

canım benim rabbim kararlamıştır eğer sıkıştıracaksa önümüzdeki ay git .kafanın rahat olmas da cok önemli çünkü . kv nasıl oldu iyi mi ?
günaydın tatlım önümüzdeki ay gidicem daha rahat daha iyi olur. iyi canım ama ara ara rahatsızlık veriyor tabi. öğleden sonra anjiyo olucak bakalım sonrasında doktor ne diyecek.

Günaydın kuzum nasılsın. Ne durumdasın takip edemedim neler yaptın merak ediyorum.
canım benim iyiyim cok şükür sen nasılsın .ne olsun işte beklemedeyim dondurulacak bu ay civcivler benim rahmi dinlendirecek dr .sonraki ay transfer olcak nasip olursa beklemedeyim şu an :dua:
sen nasılsın nasıl gidiyor

günaydın tatlım önümüzdeki ay gidicem daha rahat daha iyi olur. iyi canım ama ara ara rahatsızlık veriyor tabi. öğleden sonra anjiyo olucak bakalım sonrasında doktor ne diyecek.
günaydın cnm benim.isabetli karar vermişsin kafa rahat olmayınca hayır da gelmiyor o işten.bu kdr bekledik 1 ay daha beklersin vardır bi hayır inşallah.
kv de de inşallah sağlıkla sonucu temiz cıksın cnm hayırlı haberler inşallah :dua:

amin canısı inşallah,sen naptın gördün mü civcileerii:nazar:
cuma günü çok ağrım vardı cnm ,cmt de işten cıktım koca gün yattım .dün kendime geldim iyiyim çok şükür .ama zor oluyormuş yumurta toplama gerçekten .
civcivler cmt günü iyiydi teyzeleri :dua:
bakalım bugün tekrar haber gelecek uslu uslu bölünüyorlar mı henüz bilmiyorum önemli olan o babyloading87 babyloading87 ayperri ayperri

günaydın cnm benim.isabetli karar vermişsin kafa rahat olmayınca hayır da gelmiyor o işten.bu kdr bekledik 1 ay daha beklersin vardır bi hayır inşallah.
kv de de inşallah sağlıkla sonucu temiz cıksın cnm hayırlı haberler inşallah :dua:
aynen canım o kadar bekledik 1 ay daha bekleriz ne yapalım. inşaallah canım sağol.

cuma günü çok ağrım vardı cnm ,cmt de işten cıktım koca gün yattım .dün kendime geldim iyiyim çok şükür .ama zor oluyormuş yumurta toplama gerçekten .
civcivler cmt günü iyiydi teyzeleri :dua:
bakalım bugün tekrar haber gelecek uslu uslu bölünüyorlar mı henüz bilmiyorum önemli olan o babyloading87 babyloading87 ayperri ayperri
bölünmüşlerdir :KK66: Allah ım hayırlısı ile kavuştursun sizi

canım benim iyiyim cok şükür sen nasılsın .ne olsun işte beklemedeyim dondurulacak bu ay civcivler benim rahmi dinlendirecek dr .sonraki ay transfer olcak nasip olursa beklemedeyim şu an :dua:
sen nasılsın nasıl gidiyor
Hadi hayırla sağlıcakla gelsin insaAllah ayy çok sevindim insaAllah Rabbim yüzümüzü güldürur :KK68: biz iyiyiz çok şükür sabırsızlıkla 3 ayı doldurmayı şu haftaları atlamayı bekliyorum. Hayırlısıyla bi geçseydi şu günler saglicakla:dua:

Back
X